Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jako że już trochę gram tutaj odpowiem wam na parę pytań.

Jeżeli nie lubicie robić Questów to nie grajcie lepiej tutaj.

Wbiłem prawie 70lvl jedynie na zadaniach. Może czasami dobiłem kulkę.

Eq nie robię prawie wcale, bo robiąc misje dostaje się prawie całe eq +7.

Ulepki trzeba dropić, jednak lecą one dość często. Tzn. dropić może nie, bo przy okazji robienia questów dropimy ulepki.

Serwer jest wyjątkowy i moim zdaniem nie znajdziecie drugiego takiego. Jest tu włożone naprawdę mnóstwo pracy.

POLECAM!!!

imetin_logo.png

Opublikowano

A jak z Eq do pvp? Ciężko o ulepszacze i o kase? Dozwolony jest BS?

można tak pytać w nieskończoność, ściągnij, pograj i oceń

myśle, że sie nie zawiedziesz.

Co do bs'a to polecam przeczytanie regulaminu.

Opublikowano

Gra się przyjemnie misje spoko.

Niepokoi mnie tylko aktualnie suport.

Od początku zgłaszam każdy błąd, a znalazłem ich trochę jako że robię wszystkie misje.

Jak na początku odpowiedzi były szybkie tak teraz jest co raz gorzej. Jedno bodajże 6 dzień bez odpowiedzi już.

Czyżby nadchodziło już znudzenie szanowna Administracjo? 

Sami nakłaniacie do zgłaszania błędów:

sy37JD.jpg

"koniecznie" znaczy dla mnie że wam zależy.

A jeśli wam zależy to prosił bym odpowiadać bo inaczej mi albo innym znudzi się zgłaszanie błędów.

Czas realizacji zgłoszenia jest niestety zależny. Technik ma trochę więcej czasu na rozpatrzenie zgłoszenia (i to właśnie zgłoszenia o napotkanych błędach w grze idą do niego). :)

Opublikowano

Jedna rzecz która była dla mnie całkiem zabawna to to że po wbicu 30 poziomu wyskakuje nam wiadomość "...blelbleble Pamiętaj żeby twoje hasło miało duże i małe litery oraz znaki specjalne !"

A przy zmiannie hasła na stronie na takie ze znakami specjalnymi "Hasło nie może zawierać znaków specjalnych. "

A tak to serwer nawet polecam trochę grałem na początku i nawet fajny.

XJHIavu.png

Opublikowano

Czas realizacji zgłoszenia jest niestety zależny. Technik ma trochę więcej czasu na rozpatrzenie zgłoszenia (i to właśnie zgłoszenia o napotkanych błędach w grze idą do niego). :)

Ok odpowiedzi prawie wszystkie dostalem.

Zostalo tylko jedno pytanie.

Co z regeneracja pz?

Mam w helmie ale sprawdzajac bonusy pokazuje 0.

Dostalem troche glupia odpowiedz od was abym sie przelogowal.

Obilo mi sie o uszy ogladajac jednego z waszych youtuberow ze prawdopodobnie nie dziala wogole ten bon na serwerze.

imetin_logo.png

Opublikowano

Ok odpowiedzi prawie wszystkie dostalem.

Zostalo tylko jedno pytanie.

Co z regeneracja pz?

Mam w helmie ale sprawdzajac bonusy pokazuje 0.

Dostalem troche glupia odpowiedz od was abym sie przelogowal.

Obilo mi sie o uszy ogladajac jednego z waszych youtuberow ze prawdopodobnie nie dziala wogole ten bon na serwerze.

ten bonus jest na tyle slaby, ze nie warto go wbijać, nawet jeśli by faktycznie działał.

Opublikowano

ten bonus jest na tyle slaby, ze nie warto go wbijać, nawet jeśli by faktycznie działał.

Zrób na min 60% na serwerze gdzie to działa to się przekonasz.

Ja zawsze ametystowy naszyjnik robię do expa.

imetin_logo.png

Opublikowano

Zrób na min 60% na serwerze gdzie to działa to się przekonasz.

Ja zawsze ametystowy naszyjnik robię do expa.

Każdy kto gra już trochę w metka wie że regeneracja hp to bujda i marnowanie bonusu. Dlaczego? ano dlatego, że reg. pż  przy 100% +  regeneruje nasze hp o około 2 sekundy szybciej niż bez regeneracji hp.  Z resztą nawet jeśli się nie mylę to Wallander nagrywał chyba filmiki z testowania różnych bonów i tam bardzo ładnie też przedstawił jakim badziewiem niestety jest bon na reg. pż. 

Poza tym jeśli ktoś myśli, że w pvp wygra dzięki reg. pż lub w pvm to się myli, bo reg. pż nie działa już w ogóle gdy mamy na sobie trucie ^^ 

Opublikowano

Ten serwer to podchodzi pod Harda a nie medium...

Dropie już 3 dzień kiszke wilka i w ogóle ona nie dropi. Co chwila misja... Na serwerze dominują osoby z full is :(

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Ten serwer to podchodzi pod Harda a nie medium...

Dropie już 3 dzień kiszke wilka i w ogóle ona nie dropi. Co chwila misja... Na serwerze dominują osoby z full is :(

Faktycznie wykonanie jednej misji świadczy o tym, jaki jest to typ serwera. Gratuluje obiektywnej oceny, tak samo z IS - bo przecież nie można nic zdobyć w grze czy też wytworzyć.

Opublikowano

Faktycznie wykonanie jednej misji świadczy o tym, jaki jest to typ serwera. Gratuluje obiektywnej oceny, tak samo z IS - bo przecież nie można nic zdobyć w grze czy też wytworzyć.

Chyba nie zrozumiałeś chyba o co mi chodzi :)

Już 3 dzień dropie KISZKE WILKA do Misji z Poziomu 7 i do tej pory mi nie wydropiło. Przypadek ? Nie sądzę.

Taa... Żeby coś " Zdobyć" tak jak to uwzględniłeś trzeba siedzieć z 6-7 miesięcy, jak nie lepiej. Nigdy nie wydałem na IS i nie wydam, tutaj trzeba byłoby wydać z 100 zł+ by się z innymi liczyć :)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Już 3 dzień dropie KISZKE WILKA do Misji z Poziomu 7 i do tej pory mi nie wydropiło. Przypadek ? Nie sądzę.

Taa... Żeby coś " Zdobyć" tak jak to uwzględniłeś trzeba siedzieć z 6-7 miesięcy, jak nie lepiej. Nigdy nie wydałem na IS i nie wydam, tutaj trzeba byłoby wydać z 100 zł+ by się z innymi liczyć :)

Czy ty grałeś u nas czy na Ravii? Od czego jest Kim-Rim, Mega Wierzchowce, nagrody za misje typu Kupony SM?

Masz pecha lub dropisz ze złych moobków. 

PS. Moja poprzednia wypowiedź to była ironia.

Opublikowano

Na tym serwie jest najtanszy IS w polsce... Na dodatek nic nie trzeba przeznaczac na is, zeby miec KAZDY przedmiot z niego.

Faktycznie pomyliles ten serwer ze sravia...

Opublikowano

Pewnie dropisz na szarych wilkach, bo tak było na PLu ;)  A tu jest w treści misji wyraźnie napisane, że leci ze zwykłych ;) 

Opublikowano

Pewnie dropisz na szarych wilkach, bo tak było na PLu ;)  A tu jest w treści misji wyraźnie napisane, że leci ze zwykłych ;)

Aha... To dobrze. Teraz proszę Cię wskaż mi, gdzie jest tak napisane, że kiszka leci ze zwykłych ;)

A żebyście wiedzieli, grałem na Ravii, i grało mi się o wiele lepiej niż tu :)nn88ys.png

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Aha... To dobrze. Teraz proszę Cię wskaż mi, gdzie jest tak napisane, że kiszka leci ze zwykłych ;)

A żebyście wiedzieli, grałem na Ravii, i grało mi się o wiele lepiej niż tu :)nn88ys.png

Nie widze problemu abyś powrócił na ravie

Opublikowano

Wyrażam tylko swoja OPINIE o serwerze. Najlepiej wydać 100 zł+ na is,a hajs będzie się zgadzał <3
Co lv misja? Czy to nie jest poeybane? Dropienie KU i Kamieni? A gdzie zarobek? No tak... Zarobek na IS ! xD

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Wyrażam tylko swoja OPINIE o serwerze. Najlepiej wydać 100 zł+ na is,a hajs będzie się zgadzał <3

Co lv misja? Czy to nie jest poeybane? Dropienie KU i Kamieni? A gdzie zarobek? No tak... Zarobek na IS ! xD

Glupszych postow dawno nie czytalem. Wyrazasz niby opinie, ale jednak jojcys ze na ravii ci sie gralo lepiej - to wroc na nia i krzyz na droge, nikt za jednym placzkiem nie bedzie tesknil. Ze misja co lvl to niby zle? Chyba dobrze, ze masz urozmaicona rozgrywke, a nie metki -> exp -> metki -> exp. Poza tym jestem pewny, ze nie dostajesz za kazda misje 100% expa na danym lvlu.. po zrobieniu misji mozesz isc dropic ku i kamienie o.O Jak nie potrafisz grac, to nie komentuj, bo potem wychodza takie durnoty na forum.

Ile online? Dalej utrzymuje sie te 1k, czy raczej spadlo ze wzgledu na rok szkolny?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

co ty za przeproszeniem pierdolisz? 

1. Wszystko z IS'u można własnoręcznie (i łatwo) zdobyć w grze, nawet Smocze monety (dostaje sie z misji)

2. Lupony SM są w śmiesznie niskich cenach, PD na tydzień to 160sm, kupon 100sm jest wart tyle co magiczny metal (wystarczy ubic 2-3 trudniejsze bossy)

Mówisz, że (sravia, która jest wyłącznie)jest lepsza, a potem sugerujesz, że crados jest pod IS. Beka, bo to nie na cradosie są kamyki wbijające skille na P w itemshopie.

Żeby nie było, serwer nie jest idealny, administracja czasem nawala, ostatnio wprowadzone zostało duże utrudnienie dla nowych graczy polegające na tym, że nie da się zdejmować rękawic złodzieja. Powód jest jasny, wcześniej nikt nie kupował rękawic z IS'u, więcej tłumaczyć nie będę.. ekipa serwera też nie jest wymarzona, GM'owie często nie ogarniają, mylą się, spuszczają złe ilości moobów na evencie i tak dalej.. na szczęście ten GM Adas swoje błędy próbuje naprawiać. Technik jako tako wprowadza nowe rzeczy i w miarę błędy naprawia, tutaj nie ma co za bardzo narzekać. O tym drugim mistrzu gry Kipek czy jakoś tak to się nie będę wypowiadał, bo go na serwerze w ogóle nie widać, na moje oko powinien zostać dawno wyjebany ale jak kto woli... plus zamiast rozdawać rangi na lewo i prawo kolegom lepszym rozwiązaniem byłaby rekrutacja z graczy, bo dziwnym trafem wszyscy ci koleżkowie wybitną inteligencją nie grzeszą.

Jeśli chodzi o misje to faktycznie, jest ich za dużo. Jedni je lubią, inni (wydaje mi się, że jednak większość) nie bardzo za nimi przepada. Metin to metin i trudno wymyślić jakieś naprawdę ciekawe misje, choć tutaj i tak zostało kilka nowości wprowadzonych, to nadal większość zadań to przyjdź, wydrop, oddaj. Według mnie dobrym rozwiązaniem byłaby jakaś rozpiska misji, nie wszystkich, ale na przykład wymienione na liście te, za które dostaje się nagrody stałe. Nikt nie chce być w plecy o np. 1000 PŻ, ale z kolei robić wszystkie misje po kolei dla kilku bonusów nie jest dobrym rozwiązaniem, bo to jest gra i ma być zabawa, a nie męczenie się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...