Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czy mi pisaliśmy gdzieś że mamy zabezpieczenia z Nasa o_O Atakuje nas mnóstwo osób i nie ma się co dziwić, bo obecnie na samej stronie było zalogowanych ponad 450 osób.

Dobrze wiedzieliście że będą szły spore ataki . Duża reklama a na dodatek każdy serwer będzie chciał sprawić abyś ty i Twój serwer  nie wybili  się  wysoko ....

@Edit

Czemu jak chcę się zalogować na serwer napisane jest nieprawidłowa nazwa konta lub hasło zamiast błąd podczas łączenia się z serwerem ? Dane wpisuje dobre ( na stronie mogę się normalnie zalogować ) 

4uc581.jpg

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nic nie daje geniuszu. ;)

Mi patcher także nie działa- nie pobiera.

Jak nie daje jak inni pobierają a ty nie :)

Zawsze macie jakieś problemy a to wam nie działa a to wam nie działa i tylko o pomoc prosicie sami nic nie potraficie ?

837371446280124127260.png
Opublikowano

Jeden problemik : klient nie działa :D

Tu error z sysser

0731 20:32:00057 :: LZObject: not a valid data
0731 20:32:00057 :: Failed to decompress : system.py

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

nie mam antywirusa geniuszu :)

Dlatego mi działa a tobie nie :)

Dobrze, że dali prędzej klienta i reje.

837371446280124127260.png
Opublikowano

To nic nie daje geniuszu. ;)

Mi patcher także nie działa- nie pobiera.

to zmieńcie sobie nazwe bliku metin2client.bin na metin2client.exe, odpalajcie przez to i już nie płaczcie o ten patcher lol

Opublikowano

Dobrze wiedzieliście że będą szły spore ataki . Duża reklama a na dodatek każdy serwer będzie chciał sprawić abyś ty i Twój serwer  nie wybili  się  wysoko ....

Zrozum k***a ośle, bo inaczej nie mogę już odnieść się do Ciebie że nie da się zrobić tak, aby wszystko śmigało i grało w pełni jak jebią ze wszystkiego co mogą w nas i to na wszystkie fronty.

Nasza wina, że dzieci, które nie potrafią zrobić niczego i serwery im padają po 2 dniach to jebią w nas że się kopci aż.

Ja też mam k***a zjebany wieczór, ale nie marudzę.

Będzie łatka w formie .exe, abyście nie musieli paczować.

Serwer ruszy normalnie o godzinie 21.00

Opublikowano

Wyłącz antywirusa geniuszu :)

Jak wyłączycie wirka nie wyskakuję błędy ^^

lub ctrl+alt+deleate > procesy i zamknijcie te które są zwiazane z crados i błędów nie ma :)

na ts wbić sie nie da ? mam błąd :  ten serwer znajduje się na czarnej liście. Odmowa połączenia.

czekam na start od tygodnia i mam nadzieje że jest na co czekać i będzie wszystko okey..

Opublikowano

Zrozum k***a ośle, bo inaczej nie mogę już odnieść się do Ciebie że nie da się zrobić tak, aby wszystko śmigało i grało w pełni jak jebią ze wszystkiego co mogą w nas i to na wszystkie fronty.

Nasza wina, że dzieci, które nie potrafią zrobić niczego i serwery im padają po 2 dniach to jebią w nas że się kopci aż.

Nie rozumiem Twojego toku myślenia serwer pada im po dwóch dniach ale potrafią Cię tak zDDosować że Ci wszystko pada . 

Btw. Nie obrażaj -.-

4uc581.jpg

Opublikowano

rymy niczym tofak! https://www.youtube.com/watch?v=72-aP60C29U&list=UULzCzJt6KcsD4HJMSlFIllg&index=16 xD

#top

ja spatchowalem i zrobilem konto na czas wiec bede na starcie. co zostalo zmienione od bety? :P

Opublikowano

lub ctrl+alt+deleate > procesy i zamknijcie te które są zwiazane z crados i błędów nie ma :)

nie piszcie że start o 21;00 lub ''kilka minut wczesniej'' znając rzycie będzie 20 minut wczesniej i polowe nie będzie wiedziała

na ts wbić sie nie da jest błąd z połączeniem ... i skąd tu info dokładne mieć ? forum tak wam zamula że sie nie chce go otwierac nawet

czekam na start od tygodnia i mam nadzieje że jest na co czekać i będzie wszystko okey..

Znając 'rzycie'...

Wyłączenie tego procesu nic nie da, siada łącze i anuluje po prostu pobieranie.. odpalacie na nowo i jedziecie do skutku.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Za chwilkę pojawi się łatka dla osób, którym nie działa patcher, tak więc będziecie mogli śmiało ją pobrać i śmigać, start jak już mówiliśmy do 21!:)

Opublikowano

@Edit

Czemu jak chcę się zalogować na serwer napisane jest nieprawidłowa nazwa konta lub hasło zamiast błąd podczas łączenia się z serwerem ? Dane wpisuje dobre ( na stronie mogę się normalnie zalogować ) 

Bo konta zablokowane. Już było 847384783 pytań o to -.-

nie piszcie że start o 21;00 lub ''kilka minut wczesniej'' znając rzycie będzie 20 minut wczesniej i polowe nie będzie wiedziała

na ts wbić sie nie da jest błąd z połączeniem ... i skąd tu info dokładne mieć ? forum tak wam zamula że sie nie chce go otwierac nawet

Skoro Sh4ke napisał, że o 21, to o 21 i kropka.

tenor.gif

Opublikowano

Nie rozumiem Twojego toku myślenia serwer pada im po dwóch dniach ale potrafią Cię tak zDDosować że Ci wszystko pada . 

Btw. Nie obrażaj -.-

Pada im serwer, czyli nic nie potrafią taka metafora. Potrafią to oni j**** tylko serwer i nic więcej. Nie obraziłem Cię :)

rymy niczym tofak! https://www.youtube.com/watch?v=72-aP60C29U&list=UULzCzJt6KcsD4HJMSlFIllg&index=16 xD

#top

ja spatchowalem i zrobilem konto na czas wiec bede na starcie. co zostalo zmienione od bety? :P

Dużo masz na forum część opisaną. 

Uczeń
Opublikowano

Usuń root.eix oraz root.epk w pack i uruchom patchera na nowo.

sprytne rozwiązanie:P thx dziala ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...