Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Exp i drop na takim samym poziomie, a większość misji pobocznych będzie usunięta, części zmienią też się nagrody. Większość przedmiotów z IS będzie dostępne w grze.

­

Sam sh4ke napisał, że 20% zwiększony exp do 100 lvl.

Tak poza tym, technikiem pozostaje dalej Vitron, mam się nie obawiać czy obawiać?

Jak z ascarialem?

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak poza tym, technikiem pozostaje dalej Vitron, mam się nie obawiać czy obawiać?

Jak z ascarialem?

Bo był zwiększony, ale większość była przeciwko, to wycofaliśmy to. Aktualną listę zmian masz tutaj:

http://forum.cradosmt2.pl/index.php?/topic/4845-rework-zmiany-serwerowe/?view=getnewpost 

Technikiem będę zawsze ja, ponieważ jestem głównym założycielem serwera i każdą decyzję podejmuję, nie masz się co bać. Jeśli chodzi o Ascariala s2 to jestem tam tylko technikiem.

­

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Jak z ascarialem?

Nie ma się czego obawiać.

Z Ascarialem wszystko w porządku  B)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Bo był zwiększony, ale większość była przeciwko, to wycofaliśmy to. Aktualną listę zmian masz tutaj:

http://forum.cradosmt2.pl/index.php?/topic/4845-rework-zmiany-serwerowe/?view=getnewpost 

Technikiem będę zawsze ja, ponieważ jestem głównym założycielem serwera i każdą decyzję podejmuję, nie masz się co bać. Jeśli chodzi o Ascariala s2 to jestem tam tylko technikiem.

­

nie wierze ci i tak po tym co słyszałem od graczy, którzy tam grali i 'tracili czas' na serwerze to wiedzieli wszystko. a wiedziałem tyle, że ciebie trzeba było błagać o coś, żebyś działał na cradosie, wyjebane miałeś, nie wchodziłeś na forum, na grę ani nic i mówisz mi, że nie mam się co bać? - to sa opinie graczy, które usłyszałem, o ile się nawet nie mylę to też sh4ke o tym wspominał.

Nie ma się czego obawiać.

Z Ascarialem wszystko w porządku  B)

o ascariala mam wyjebane, tylko szkoda vitrona żeby tam robił a zaniedbywał cradosa

Opublikowano

nie wierze ci i tak po tym co słyszałem od graczy, którzy tam grali i 'tracili czas' na serwerze to wiedzieli wszystko. a wiedziałem tyle, że ciebie trzeba było błagać o coś, żebyś działał na cradosie, wyjebane miałeś, nie wchodziłeś na forum, na grę ani nic i mówisz mi, że nie mam się co bać? - to sa opinie graczy, które usłyszałem, o ile się nawet nie mylę to też sh4ke o tym wspominał.

o ascariala mam wyjebane, tylko szkoda vitrona żeby tam robił a zaniedbywał cradosa

Wyjaśniałem to parę stron temu w tym temacie.

­

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

tyle nie grałem na tych privach wbijam na pierwszy lepszy serwer a tu dalej te same pyski co stawiały serwy na pare dni, żeby sobie dorobić, ja osobiście tu nie zagram.

Opublikowano

brak kasy po drugim miesiącu i już wyjebane?

potraktuj to jako pracę, dbasz - zarabiasz, nie dbasz - nie zarabiasz

to była tylko i wyłącznie twoja wina, jeśli zauważyłeś złe zmiany w jak to nazwałeś 'biznesie'

co planujesz i jak będzie wygląda TWOJA praca na s2?

Opublikowano

brak kasy po drugim miesiącu i już wyjebane?

potraktuj to jako pracę, dbasz - zarabiasz, nie dbasz - nie zarabiasz

to była tylko i wyłącznie twoja wina, jeśli zauważyłeś złe zmiany w jak to nazwałeś 'biznesie'

co planujesz i jak będzie wygląda TWOJA praca na s2?

Sh4ke nagrał film co i jak na YT, z tego co wiem ma być to ułatwiony rework :)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

nie rozumiesz mnie, ja nie chce wiedzieć jakie nowości będą tylko jakie podejście pod serwer będzie miał lourt, czego się nauczył, czego nabył i co chce więcej dodać po swoim upadku na cradosie

nie chcę wejść na serwer i rozczarować się z powodu założyciela, bo ja wiem że ten serwer był/jest/będzie petardą wśród najlepszych serwerów w Polsce.

ale chcę znać stanowisko lourta.

@Edit

pomyślcie trochę więcej...

jego stanowisko (czyt. jego zdanie) ja p******e, ciemnoty.

Opublikowano

Sh4ke nagrał film co i jak na YT, z tego co wiem ma być to ułatwiony rework :)

Kirek to samo, więc jest co oglądać ;)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

nie rozumiesz mnie, ja nie chce wiedzieć jakie nowości będą tylko jakie podejście pod serwer będzie miał lourt, czego się nauczył, czego nabył i co chce więcej dodać po swoim upadku na cradosie

nie chcę wejść na serwer i rozczarować się z powodu założyciela, bo ja wiem że ten serwer był/jest/będzie petardą wśród najlepszych serwerów w Polsce.

ale chcę znać stanowisko lourta.

Jego stanowisko to technik :D

@Exile widzę zaburzenia lekkie :P

Nie wyczułeś w tym trollu/ironii ?

Opublikowano

tyle nie grałem na tych privach wbijam na pierwszy lepszy serwer a tu dalej te same pyski co stawiały serwy na pare dni, żeby sobie dorobić, ja osobiście tu nie zagram.

Chciałbym zobaczyć te nasze serwery na kilka dni - z chęcią zobaczę - ps. nie mówię o serwerach z 2k10 i wcześniej.

Opublikowano

Polecam serwer ze względu na Feezy'ego (nie kazał mi), pracowity chłop, siedzi do 2/3 w nocy, gdy na 6 musi wstać do szkoły xD

tenor.gif

Opublikowano

Niech luczniki w av2 podchodza pod miecz blagam!

Troszke to będzie bez sensu, bo exp będzie za łatwy, zwłaszcza dla WP.

Opublikowano

Troszke to będzie bez sensu, bo exp będzie za łatwy, zwłaszcza dla WP.

No tak ale myślę, że administracja myśli o wszystkich klasach nie tylko o WP ;)

Opublikowano

Wiadomo kiedy pojawi się prezentacja (Nowa)?

Na kiedy planujecie bete?

I bardziej jesteście wskazani na sobotę czy niedziele ?

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Wiadomo kiedy pojawi się prezentacja (Nowa)?

Na kiedy planujecie bete?

I bardziej jesteście wskazani na sobotę czy niedziele ?

Prace nad prezentacją były rozpoczęte po odebraniu grafiki wczoraj ( około 22 ). Jest już zrobione trochę ale drugie tyle jak nie więcej jest do zrobienia. Sh4ke będzie to napisze kiedy można się spodziewać prezki,serwera.

Opublikowano

Jego stanowisko to technik :D

@Exile widzę zaburzenia lekkie :P

Nie wyczułeś w tym trollu/ironii ?

Potwierdzam, dodatkowo jest to też główny administrator gry.

Sh4ke pisał, że 70% prezki jest zrobione ;p

Będzie się robiło normalnie misje, czy znowu po kilka/kilkanaście godzin jedna misja? ^^­

tenor.gif

Opublikowano

Potwierdzam, dodatkowo jest to też główny administrator gry.

Sh4ke pisał, że 70% prezki jest zrobione ;p

Będzie się robiło normalnie misje, czy znowu po kilka/kilkanaście godzin jedna misja? ^^­

Dużo misji zostanie usuniętych / pozmienianych z tego co wiem. Więc raczej powinno być okay. 

Opublikowano

Trochę się zawiodłem... Po co wystawiacie s2.. skoro wystarczą te poprawki które wypisaliście i jakaś bardziej solidna reklama dla s1? Nie chodzi mi o tych pseudo-youtuberów których teraz jest w c**j i tylko pogarszają sytuacje serwerowi ale coś trzeba było wykombinować...

Z s2 uciekną ludzie po kilku miesiącach i co s3 wystawicie?  :huh:

Jak na moje wystawianie takiego samego serwera z poprawkami nie ma sensu.

Lorut ascarial s2 nie wypalił to może wypali crados co nie xD????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...