Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę się zawiodłem... Po co wystawiacie s2.. skoro wystarczą te poprawki które wypisaliście i jakaś bardziej solidna reklama dla s1? Nie chodzi mi o tych pseudo-youtuberów których teraz jest w c**j i tylko pogarszają sytuacje serwerowi ale coś trzeba było wykombinować...

Z s2 uciekną ludzie po kilku miesiącach i co s3 wystawicie?  :huh:

Jak na moje wystawianie takiego samego serwera z poprawkami nie ma sensu.

Lorut ascarial s2 nie wypalił to może wypali crados co nie xD????

Jakby zrobili rework bez resetu postaci to i tak mało osób by przyszło widząc topkę i zrujnowany rynek na serwerze. Już lepiej, żeby zrobili reset kont. Teraz będzie wszystko lepiej ogarnięte.­

tenor.gif

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakby zrobili rework bez resetu postaci to i tak mało osób by przyszło widząc topkę i zrujnowany rynek na serwerze. Już lepiej, żeby zrobili reset kont. Teraz będzie wszystko lepiej ogarnięte.­

i tak nie bedzie duzo ludzi, bo lourt leci w c***a od X lat

Opublikowano

Serwer nawet jeszcze nie wystartował a wiesz ile osób będzie grało, moim zdaniem będzie dużo ludzi czytając kilka stron wcześniej, ale zawsze się znajdzie taki napinacz jak ty i chce wmówić graczom że, nie warto grać. 

Może poczekaj do oficjalnego startu, jeśli będzie niewypał wtedy sobie hejtuj czy rób co tam, teraz trochę zluzuj i daj im pracować ...

Polecam i widzimy się na reaktywacji  <3

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Z czym leci w chu*a? co do osób online to oceniać będzie można jak już serw wystartuje :)

Opublikowano

Serwer nawet jeszcze nie wystartował a wiesz ile osób będzie grało, moim zdaniem będzie dużo ludzi czytając kilka stron wcześniej, ale zawsze się znajdzie taki napinacz jak ty i chce wmówić graczom że, nie warto grać. 

Może poczekaj do oficjalnego startu, jeśli będzie niewypał wtedy sobie hejtuj czy rób co tam, teraz trochę zluzuj i daj im pracować ...

Polecam i widzimy się na reaktywacji  <3

grales na almantii, grayst, heliumie / cradosie? zawsze padały tak samo, albo wyszło na jaw, że rozdaje eq na lewo albo olał całkowicie graczy i w d***e miał bugi. 

w sumie podobnie robi sensual

Opublikowano

grales na almantii, grayst, heliumie / cradosie? zawsze padały tak samo, albo wyszło na jaw, że rozdaje eq na lewo albo olał całkowicie graczy i w d***e miał bugi. 

w sumie podobnie robi sensual

Nigdy nie rozdałem przedmiotu na lewo, a dowody Hayi to można obić o kant dupy, gdyż były one dla członków administracji/moderacji lub za zgodą samego Hayi, a czy Ty dasz się omamić bezwartościowym i kłamliwym osobom, to już Twoje zadanie.

­

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Nigdy nie rozdałem przedmiotu na lewo, a dowody Hayi to można obić o kant dupy, gdyż były one dla członków administracji/moderacji lub za zgodą samego Hayi, a czy Ty dasz się omamić bezwartościowym i kłamliwym osobom, to już Twoje zadanie.

­

vitron jesteś od dawna forumkiem (lukalski here), ale nie zaprzeczysz, że serwery padały w większej części przez Twoje olewanie?

Opublikowano

vitron jesteś od dawna forumkiem (lukalski here), ale nie zaprzeczysz, że serwery padały w większej części przez Twoje olewanie?

Nie zaprzeczę, że przez to, ale były też inne czynniki.

­

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

­

helium?

imo najlepszy serwer medium na jakim grałem. Bez żadnych gówien w administracji (czytaj ytberów). Ten pomysł z perłami był kozacki, postaw taki serwer :)

Opublikowano

­

A czego możemy się od ciebie spodziewać na cradosmt2 rework, oprócz wytężonej pracy w pierwszym miesiącu, kiedy będzie $$$$

Opublikowano

helium?

imo najlepszy serwer medium na jakim grałem. Bez żadnych gówien w administracji (czytaj ytberów). Ten pomysł z perłami był kozacki, postaw taki serwer :)

Maybe somewhen

A czego możemy się od ciebie spodziewać na cradosmt2 rework, oprócz wytężonej pracy w pierwszym miesiącu, kiedy będzie $$$$

W drugim raczej też będą :x, w następnych mam nadzieję, to będzie tak samo, jak było.

­

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Maybe somewhen

W drugim raczej też będą :x, w następnych mam nadzieję, to będzie tak samo, jak było.

­

Obiecanki, cacanki Lourt ;P Bd kolorowo przez 2-3 miechy ^^ Potem " youtuberzy " o ile można ich tak nazwać zaczną nagrywać inne projekty ( chodzi o administracje ) przy czym robić antyreklamę dla Cradosa. Moim zdaniem jeśli ta sama administracja tak olała s1 oleje s2... i nie obiecujcie tutaj bóg wie czego... Bo Ci bardziej kumaci i tak wam nie uwierzą.

Opublikowano

Rozumiem, że będzie reset / startuje taki sam s2?

Jak tak to kiedy to nastąpi?

Mają być zmiany, Sh4ke przedstawił w filmie.

Ogólnie serwer ma być ułatwiony z lekka z tego co się dowiedziałem.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Mają być zmiany, Sh4ke przedstawił w filmie.

Ogólnie serwer ma być ułatwiony z lekka z tego co się dowiedziałem.

Poziom trudności nie będzie zmieniany ;)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Obiecanki, cacanki Lourt ;P Bd kolorowo przez 2-3 miechy ^^ Potem " youtuberzy " o ile można ich tak nazwać zaczną nagrywać inne projekty ( chodzi o administracje ) przy czym robić antyreklamę dla Cradosa. Moim zdaniem jeśli ta sama administracja tak olała s1 oleje s2... i nie obiecujcie tutaj bóg wie czego... Bo Ci bardziej kumaci i tak wam nie uwierzą.

Człowiek uczy się na błędach myślę że nie ma sensu gdybać jak będzie czy jak nie będzie. 

Opublikowano

Gdybyśmy lecieli na tzw. $$$ to byśmy nie oddawali w 100% SM i mieli w d***e to czy ktoś załadował 1000 zł w serwer, bo jak chce grać to niech znów to zrobi.

Ja wspominałem wiele razy, że mimo że jestem Administratorem tutaj to i tak inne filmy będą się pojawiać, nie mam zamiaru przez pół roku albo i więcej zamknąć się w jednym serwerze, jak średnio na miesiąc dodaje 15 filmów, policz sobie ile byłoby filmów z jednego serwera i co miałbym w tym czasie nagrywać i pokazywać?

PS. Narzekacie że będzie kolorowo przez 2-3 Miesiące, a jak k***a Asfeny czy inni mistrzowie postawią serwer na tydzień to gracie i tyle. 

Nasz serwer działał pół roku, nieważne z jakim skutkiem, ale działał, tak samo będzie teraz, z tą różnicą, że zmieniliśmy go, aby te pół roku wydłużyć znacznie.

Czepiajcie się dalej Lourta i jego projektów z 2k11 czy wcześniej albo współpracy z Hay'ą aka ForGame, którzy byli jacy byli i wszyscy wiedzą jak to wyglądało.

Wiele osób to potwierdza, że jak Przemek robi serwer to po pierwsze nie na tydzień, a po drugie zawsze są na nim nowe rzeczy i ciekawie i przyjemnie się gra.

Jak mówiłem, nie podoba się Wam praca, czy sama Administracja macie 100 serwerów na tydzień/ miesiąc gdzie Technik korzysta z nowinek wrzucanych na MPC.

Tyle ode mnie, nie mam zamiaru dyskutować o przeszłości Przemka i jego pracy, bo liczy się co jest teraz i co się stanie niedługo.

Mi też można wiele zarzucić, ale patrzy się na to kim się jest teraz, a nie kim się było.

Opublikowano

gdzie jest ten filmik odnośnie zmian?

Mój kanał - wpisz sobie xSh4ke w YT, masz te zmiany też u góry jak chcesz podpięte.

Opublikowano

Jeden z lepszych hardów (?) na,których grałem. Szkoda,że jesteście zmuszeni do tego reworku,lecz mam nadzieje,że wyjdzie to tylko na lepsze.

Powodzenia i życzę wieluuu graczy. Nie spie*dolcie tego ;)

#rein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...