Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ShivaMt2.com [Dedyk] [Easy]

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 772
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie doczekam sie chyba pomocy na TS wiec jestem zmuszony napisac tutaj , mam problem otóż przy właczeniu Patchera nie pobiera mi zadnych plikow nawet jesli wlaczam za pomoca Administratora , Screen 62454359219479574427.jpg

I tak jest cały czas , a gdy chce odpalic  '' ShivaMT2'' wyskakuje bład '' Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło sie, poneiwaz nie znaleziono MSVCR100.dll Ponowne zainstalowanie aplikacji moze naprawic ten problem. pobierałem i wypakowywałem na nowo , nic nie daje . Prosze o pomoc :) 

Opublikowano

Nie doczekam sie chyba pomocy na TS wiec jestem zmuszony napisac tutaj , mam problem otóż przy właczeniu Patchera nie pobiera mi zadnych plikow nawet jesli wlaczam za pomoca Administratora , Screen 62454359219479574427.jpg

I tak jest cały czas , a gdy chce odpalic  '' ShivaMT2'' wyskakuje bład '' Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło sie, poneiwaz nie znaleziono MSVCR100.dll Ponowne zainstalowanie aplikacji moze naprawic ten problem. pobierałem i wypakowywałem na nowo , nic nie daje . Prosze o pomoc :)

Tu masz rozwiązanie problemu:

http://techformator.pl/problem-msvcr100-dll-brak-microsoft-visual-c-2010-x86/

Pozdrawiam i zapraszam do gry :)

sygna.jpg

Opublikowano

Witam pobrałem dzisiaj clienta posiadam win 7 i wgl nie chce mi się odpalić patcher. Posiadam wszystko co trzeba nie wiem co robić dalej 

Opublikowano

Mental zdecydowanie zbyt przesadzony (tak na wszystkich serwerach jest mocny ale na tym bardzo odstaje w porównaniu z innymi postaciami)

Proponowałbym na nowej edycji spróbować to bardziej zbalansować :)

Opublikowano

Tu masz rozwiązanie problemu:

http://techformator.pl/problem-msvcr100-dll-brak-microsoft-visual-c-2010-x86/

Pozdrawiam i zapraszam do gry :)

nic to nie daje mam ten sam problem.

Poprostu dodajcie manualnego patcha dla tych bo im nie dziala bo to jest pol serwa

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Mam ten sam problem. Wczoraj było wszystko dobrze a teraz patcher nie działa, także problem z patcherem leży po waszej stronie.

Już wszystko powinno nam działać, jeden port był przyblokowany.

nic to nie daje mam ten sam problem.

Poprostu dodajcie manualnego patcha dla tych bo im nie dziala bo to jest pol serwa

Odpal teraz patchera i zobacz

sygna.jpg

Opublikowano

>Śmiech na sali :). Mam 200 LvL Perfekt eq full IS i ninija 200 potrafi mnie zdjąć na chmurę :)

Niech wreszcie administracja ogarnie tego zbugowanego skilla -.-.  Taki BM bije 60-70 ze sfery a ninja z chmury Ci 170k zajebie -.-

a00da18fba74c.jpg
Opublikowano

Serwer świetny dużo ludzi dobrze sie expi, na prawdę przyjemny serwer choć mam dopiero 90lev jak na 2h grania pożyjemy zobaczymy co dalej ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Więc tak , mam już 80lv expi się świetnie , o 6 rano jest z kim poexpić koło spota :P ogólnie serwer fajny ;) i Polecam osobom zaczynających tu gre.

Opublikowano

Więc tak , mam już 80lv expi się świetnie , o 6 rano jest z kim poexpić koło spota :P ogólnie serwer fajny ;) i Polecam osobom zaczynających tu gre.

To Sporo naexpiłeś spojrzysz od 130 jaka bajka Cię czeka bedziesz malował na mpc że hej.

A tu odemnie mały pokaz :p

http://youtu.be/jtQMQk047Kg

Opublikowano

Ja dzisiaj wbiłem od 130 do 140. Uwierz, 1 lv to 30-35 minut  od 130 ;)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

>Śmiech na sali :). Mam 200 LvL Perfekt eq full IS i ninija 200 potrafi mnie zdjąć na chmurę :)

Niech wreszcie administracja ogarnie tego zbugowanego skilla -.-.  Taki BM bije 60-70 ze sfery a ninja z chmury Ci 170k zajebie -.-

czyli klasy dalej wyrównane ;)

wiec do pvp najlepiej daggera ?

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Harion weź ogarnij swojego Modka Ostrzeżenie dodane przez Α i Ω za Spam Dano 100 punktów. (Perm...)

Jak można dać komuś 100 pkt ostrzeżeń za spam w swoim temacie. Do tego napisałem go zgodnie ze wzorem !!! Co do uja to ma znaczyć .... Zresztą to nie ja spamowałem w moim temacie tylko jakieś typki, a ja do dostałem bana... No pozdro dla was... Nawet mi Tut-or wasz spamował, że mam temat nie przejrzyście napisany i on nie został ukarany...

Moj nick z forum Petros   

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...