Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ShivaMt2.com [Dedyk] [Easy]

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, aczkolwiek można go używać tylko do bonowania itemków.

Boty na pelerynkach itp są permanentnie banowane!

Ok tylko mieszam itemy, ale jedno mnie martwi wczoraj jak zaczynałem grę to widziałem bota 1 lvl ranga rycerski w m1 bił moby machał mieczem nawet jak nie było nowego respa? nie możliwe, żeby to był normalny człowiek bo komu chce się trzymać spacje przez 1h w tym samym miejscu itd.

• Odpowiedzi 772
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok tylko mieszam itemy, ale jedno mnie martwi wczoraj jak zaczynałem grę to widziałem bota 1 lvl ranga rycerski w m1 bił moby machał mieczem nawet jak nie było nowego respa? nie możliwe, żeby to był normalny człowiek bo komu chce się trzymać spacje przez 1h w tym samym miejscu itd.

No to takich jeśli znajdujemy to poprostu banujemy.

Właśnie zacząłem grę i mam pytanko, serwer na dłużej czy to taki typowy easy/fun?

Na dłużej, to nie jest nic z rodzaju 4fun, aczkolwiek ciężko też na pewno nie jest na pewno na początku.

Zresztą sam się przekonasz :)

sygna.jpg

Opublikowano

zawsze jak ja to robilem, jeżeli była nieskonczona peleryna na serwerze mam klikacza i ustawiałem zeby klikał na pelerynkę + stawiałem na spacji cos cięzkiego tak zeby byla wcisnieta.

I wtedy administracja nie moze zarzucic, ze to jest bot.

ale zagram, cos dal odmiennosci.

na jakim lvl zaczyna się pvp?

zeby cos naprawde zdzialac?

Opublikowano

zawsze jak ja to robilem, jeżeli była nieskonczona peleryna na serwerze mam klikacza i ustawiałem zeby klikał na pelerynkę + stawiałem na spacji cos cięzkiego tak zeby byla wcisnieta.

jak nie odpiszesz  gmowi podczas bicia,a uzywasz pelerynek i bijesz to zgarniasz bana za bota

Opublikowano

Tak gm odpisuje, możesz tak robić ale musisz być przy kompie.

Szczerze to ludzie biją się na każdym lvl, a zdziałać to już w zależności od eq i abs

sygna.jpg

Opublikowano

Jednak postanowiłem wam dać 1 szansę.

Ale to KD to porażka. Dzisiaj spaliłem z 20 KD Ninji +6 do sztylów i ani 1 nie wszedł.

Dobrze by było, jakby zostało zwiększone szansa na wbicie KD ;)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Jednak postanowiłem wam dać 1 szansę.

Ale to KD to porażka. Dzisiaj spaliłem z 20 KD Ninji +6 do sztylów i ani 1 nie wszedł.

Dobrze by było, jakby zostało zwiększone szansa na wbicie KD ;)

Kd są łatwo dostępne, to jak wejdą bardzo zależy już od szczęścia.

Z blasków dropią już szkaty z KD więc nie zaśmieca to eq, a łatwo można je sobie wydropić.

Pozdrawiam

sygna.jpg

Opublikowano

Kd są łatwo dostępne, to jak wejdą bardzo zależy już od szczęścia.

Z blasków dropią już szkaty z KD więc nie zaśmieca to eq, a łatwo można je sobie wydropić.

Pozdrawiam

Czy ja wiem? Wiele ludzi narzeka na to KD. Przez te KD można naprawdę nieźle się zdenerwować ;)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

a Co z tych szkatułek za 10 drobnych ryb wylatuje?? opłaca się w ogóle łowić?

dobre pytanie wie ktoś? :D

x

Opublikowano

na serwer kompletnie wyje bane ma administracja, postawilem 6 botow staly one od 20 do 16 i zaden nie dostal bana :)

Ciekawe, jak to zrobiłeś, skoro przez noc były przeprowadzane konserwacje? :)

mental w pvp jest dobry?

Tak

ile osób gra na serwerze? jak z eq, w ile wbiję maxa i max eq bez isa? :)

LVL w ponad tydzień, eq zależy od szczęścia :P

sygna.jpg

Opublikowano

mzoe i fajny serwer ale od 130 nei ma po co grac w uj ciezko z expe z pd i 60 na dos leci 0.02 z moba to jest zalosne jak uj ;D dlatego trzeba sobie szukac nowego serwa a szkoda 

Opublikowano

mzoe i fajny serwer ale od 130 nei ma po co grac w uj ciezko z expe z pd i 60 na dos leci 0.02 z moba to jest zalosne jak uj ;D dlatego trzeba sobie szukac nowego serwa a szkoda 

z pd z is, pd na 1h wierzchowcem na 30 dos eq na dos z 139 do 140 wbiłem w 14 min... pozdro dla Cb

Opublikowano

a co ja kurfa specjalnie w is musze ladowac by byc fajny z expem ;D? po uj mam kase wydawac skoro to gra a nie real bez isu to widac ze tu uja mozna 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...