Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MuClassic Ver. S6ep3 | exp:10 | drop: 50 | long term

century

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 322
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na serwerze od momentu startu nie było żadnych niezapowiedzianych off'ow oprócz jednego ktory byl wywołany załamaniem pogody w Anglii. Naprawde warto. Zapraszam :) 

Opublikowano

Server niedługo RIP'nie :)

a dlaczego?

- nie ma graczy

Na ten moment gra okolo 50graczy, niby spoko ale.. wiekszosc poprostu jedzie na multi acc :) MisiO top1 servera ma aktualnie online MG, DL, BK, SM i elfa, także ma dropa, który zbiera mu skrzynki, firecrackery na mu helperze :) co daje nam 1 realnego gracza na 6 w grze :) i to nie jest jeden taki przypadek.

- exp jest za wolny

To nie czasy 2008roku gdzie MuOnline bylo w czasach swietnosci i na serverze 10x exp bylo 300online, zawsze bylo z kim pogadac itp. 

Wszystko poszlo do przodu, nikomu nie chce sie wchodzic na mu zeby odpalic w lewym gornym rogu MuHelpera i siedziec AFK przez caly dzien i wbić 2lvle..

Od startu minęło 5dni i jakims cudem Misio osiągnął topke MG czyli wbił postac na 220lvl a pozniej wyprzedzil caly server aktywnych graczy i to jeszcze o 6lvli co pozostawia wiele do rzeczenia :) (seal +mg od poczatku :)?)

Sam jestem zwolennikiem low-rate serverów ale 10x? no bez przesady :D na te czasy to tak 80x jest ok (tak jak na battlezone ktory ma 3x wiecej graczy :))

Nikomu nie bedzie chcialo expic 31923812tygodni na 2rr zeby potem na CS byla jedna guildia, gdzie tu sens?

Zwiększenie expa do 80 zapewni duzo wiecej graczy. Przemysl to ew. daj ankiete na forum.

-Bonus party exp nie dziala

-Gdy zaczynalem gre na tym serverze widzialem dziwna sytuacje. GM o nicku Miech był w topce, gdy gracze na /post zapytali kiedy bedzie usunięty bo ma exe set i summonera (dla normalnych jest on dostepny po resie) zwyzywał ich od zazdrośników i napisał "możecie mi possać" ^^ zabawne.

-Licznik online na stronie naprawia się od 5 dni ^^

- Prywatne wiadomosci dzialaja jak sobie chca raz dzialaja a raz nie ^^

- Nikt nie wie kiedy jest invazja :D

- odgrzewany kotlet, nuda.

+Nie ma lagów

+Nie ma DONATE, póki co, bo webshop dziala :)

+Rzadkie DC

+Czasem się znajdzie ktoś do pogadania, o ile nie jest AFK.

A i dodam, że zabronienie AFK to będzie strzał w kolano dla servera, z 50online zrobi sie 5 :) 

Ja na aktualnych ratach nie zagram, może jak będą większe. :)

Pozdrawiam.

Bez hejtu :(

Opublikowano

Na samym początku napisałem, że server budują gracze, na poscie non stop wrze od rozmów, na ugodę chodzę we wszystkim, bez wyjątków. Nie dogodzę wszystkim, a na pewno nie będę obracał wszystkiego  o 180stopni dla jednego niezadowolonego gracza. Dzięki za wspólną zabawę.

Nie mam żadnych korzyści z tego, że server chodzi, a webshop chodzi, bo jakąś nagrodę za eventy i wbite resy chcieliście mieć.
Mówimy kategoryczne NIE wszystkim męczyduszom i płaczkom.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dla jednego niezadowolonego gracza? Zrób ankiete, zobaczysz ile ludzi wstawi się za większym expem. Napisał konstruktywną krytyke i co zrobić, aby to zmienić, jeżeli 5ludzi po 10 odpalonych mainow Cie zadowala, zycze sukcesów.

A jeżeli na poscie wrze od rozmów, to chyba gramy na innych serverach :).

Opublikowano

Napisałem z konta brata, przez przypadek, założyłem swoje, żeby nie psuć mu wizerunku na jego koncie, bo chwalił ten server we wcześniejszych postach.

Tak jak już mówiłem, dałem tylko plusy i minusy, uzasadniłem, jestem męczyduszą i płaczkiem? to może jeszcze napisz ze "możemy Ci possać".

Ja odpadam, pozdrawiam wszystkich masochistów. 

Opublikowano

Zrobić coś dla ludzi, i jeszcze spotkać się z zawistną krytyką, bo ktoś Ciebie przegonił w rankingu. Dlatego uważam, że jesteś płaczkiem, low rate to nie x80.
Cóż, "ssać" mi nie musisz, ja nie z tych, cieszę się, że próbowałeś swoich sił, miejmy nadzieje, że już się nie zobaczymy.

Pozdrawiam. ;)

Opublikowano

Nie rozumiem po co się pchasz w dyskusje, którą przegrywasz na starcie. 

Hostujesz server za darmo i dlatego wszyscy mają składać Ci pokłony, łaske robisz, że coś w nim zmieniasz? Dlaczego nie zrobisz ankiety czy chcą większy exp? Chociażby to 30-40, bo boisz się, że mam racje?

Nigdy w żadna grę nie grałem dla rankingu, nie spłakałem się, bo ktoś mnie wyprzedził, tylko dziwne, że jak wszyscy mają afk na spotach 24/7 od startu mają 5lvli niżej niż MG :) Kolega, co?

Opublikowano

Skąd mam wiedzieć? Moja doba ma 24 godziny, tak samo jak Twoja, nie siedzę za krzakiem i nie obserwuje co kto robi. Ktoś expi to niech sobie expi. To Ty przegrywasz rozmowę ze mną. Chcesz server 30 - 40 expa? Zrób sobie, załóż i hostuj, i nie byłoby tej całej dyskusji gdybyś pisał jak człowiek, a nie rozbeczane dziecko, któremu jest ciężko. Łaskę robie, owszem, spędzając 16godzin dziennie przy nim, żeby takim jak Ty było lepiej.. Dlatego powtórzę się jeszcze raz, bądź mądrzejszy i skończ rozmowę, nigdy nie zaglądaj w publikację tego servera. Praesent et vivet

Opublikowano

- Gracze są wbrew pozorom 50 osób to sporo wystarczy by sie dobrze pobawić a jak chcesz mieć 300+ to idź na zette

- Wymieniłeś jednego miska który gra na multi ja wsumie więcej takich osób nie widziałem a on gra na multi od wczoraj chyba.

- tak to nie są te czasy a ten serwer miał nam przywrócić dawną atmosfere 

- Misiek wyprzedził topke prawda i co z tego ? On gra 24/7 ja jestem pod nim a nie grałem ani jednej nocki 

Nikomu nie będzie chciało sie expić? a jednak ludzie expią bo cs będzie za tydzień będą wyrównane szanse bo po resie wracamy do 220 czyli watpie by ktoś przegonił wszystkich tak by był "overfeed" a na serwerze są 3 aktywne gildie po 15 osób i pełno osób bez gildi 

- To prawda była taka akcja z Miech jednak ludzie zaczeli po nim cisnąć, nie powinien tak wam odpisać ze względów politycznych jednak ja na jego miejscu za wyzwiska bym odrazu was... nieważne nie będe przeklinać

- inwazja jest podobno co godzine po 3 moby wystarczyło admina spytać albo nie afczyć gdy pisał to na poście

- licznik online dalej brak

- to prawda bonus party to kpina (właśnie jest to naprawiane)

Opublikowano

Na serwerze od momentu startu nie było żadnych niezapowiedzianych off'ow oprócz jednego ktory byl wywołany załamaniem pogody w Anglii. Naprawde warto. Zapraszam :)

hahaha jednak na kompie to stoi xDDDD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Panowie ten temat nie służy do waszych szarpanin, jeżeli macie zaraz doprowadzić do kłótni w tym temacie, to lepiej od razu przenieście to na PW/GG. 

Pamiętajcie, że każda publikacja będzie się borykać z jakimiś plusami i minusami, ale żeby za chwilę się kłócić, teraz przymykam oko, ale następnym razem już nie będę łagodny. 

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Chciałbym tylko dodac że to co "Gifer" napisał to szczera prawda.

Nie wiadomo kiedy inwazje, evnety.

Była sytuacja gdy gracz  czepiał się że "Miech" miał nadal Rf'a i Summa z exe itemami i zabijał graczy bo dostał eq od admina i ten "Miech" przy adminei gdzie admin pisał na chacie zwyzywał graczy że mogą mu "possac" i neich się "pierdolą" admin mimo skarg nie zareagował. Totalna porażka.

Admin niby wymyślił sam system "expa w party" a tak naprawdę ten system działa na 3/4 serwerach gdzie jeszcze nie potrafił go odpowiednio ustawic i nie działac kolejna totalna porażka.

Od początku serwera nie działa na stronie ilośc graczy online. Niech was nie złudzi ilość graczy niby którzy są po prostu admin i przydupasy admina naciągają tą ilosc tak naprawdę jest po 3-40 gracyz gdzie 3/4 tych osób jedzie na multikontach i jedna osoba potrafi ciągnac na 3-4 kontach. Dlatego tak naprawdę z tych 40 graczy robi się żałosne max 15.

Nie polecam naprawdę.Kolejny kupione pilik za 1000tys złoty gdzie admin by coś zmienic potrzebuje paru dni bo nie ogarnia tych spraw.   

34tbjes.png

Opublikowano

Chciałbym tylko dodac że to co "Gifer" napisał to szczera prawda.

Nie wiadomo kiedy inwazje, evnety.

Była sytuacja gdy gracz  czepiał się że "Miech" miał nadal Rf'a i Summa z exe itemami i zabijał graczy bo dostał eq od admina i ten "Miech" przy adminei gdzie admin pisał na chacie zwyzywał graczy że mogą mu "possac" i neich się "pierdolą" admin mimo skarg nie zareagował. Totalna porażka.

Admin niby wymyślił sam system "expa w party" a tak naprawdę ten system działa na 3/4 serwerach gdzie jeszcze nie potrafił go odpowiednio ustawic i nie działac kolejna totalna porażka.

Od początku serwera nie działa na stronie ilośc graczy online. Niech was nie złudzi ilość graczy niby którzy są po prostu admin i przydupasy admina naciągają tą ilosc tak naprawdę jest po 3-40 gracyz gdzie 3/4 tych osób jedzie na multikontach i jedna osoba potrafi ciągnac na 3-4 kontach. Dlatego tak naprawdę z tych 40 graczy robi się żałosne max 15.

Nie polecam naprawdę.Kolejny kupione pilik za 1000tys złoty gdzie admin by coś zmienic potrzebuje paru dni bo nie ogarnia tych spraw.   

Sytuacja z graczem " Miech " wynikłą z mojej głupoty i odrobinkę prowokacji ( przyznaje wdałem się z nim w wymianę zdań - NIE POTRZEBNIE mój błąd...) , a że zareagował troszkę przesadnie to nic nie zrobimy jak widać nie ma go nigdzie chyba został usunięty - więc reakcja była. Exp party jest ustawiony praktycznie idealnie jak na mój gust także to co piszesz to jest stek kłamstw i mydlenia "nowym" graczom oczu . To że gracze grają na kilku kontach ( w zasadzie to jest moze 2-3 bynajmniej ja o tylu wiem ) to nie zmienia się od 97j na każdym serwerze jest tak więc nic dziwnego ...  Inwazje są w pełnych godzinach ( co godzine ) wystarczy troszkę chęci i czytać czat czy tam odpowiedzi Admina . Co więcej jest to jedyny serwer gdzie nie ma donate vipa czy tam innych pierdół ( no chyba od lat nie było takiego ) Widzisz na wszystko trzeba czasu , a człowiek ( admin ) nie jest maszyną która produkuje się bez przerwy trzeba odpocząć iść do pracy z  rodziną przebywać a MuO to jest hobby w moich oczach.... Co więcej jesli pracuje sam nad serwerem to raczej trzeba czasu by ewentualne poprawki wprowadzić także troszkę cierpliwości a będzie gites ( Admin jest otwarty na wszelakie propozycje - realne i coś wnoszące do gry oczywiście ) . Jak dla mnie gra się przyjemnie nigdy nie jest nudno coś się zawsze dzieje :P  jak dla mnie jeden z lepszych serwerów ostatnich czasów . tyle w temacie i sprostowanie sprawy dot. " Micha " :)

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...