Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MuClassic Ver. S6ep3 | exp:10 | drop: 50 | long term

century

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdecydowanie lepszym posunięciem jest zakładanie multikont na konkurencyjnym serwerze i szczeniackie próby przejęcia graczy. Takie zachowanie wystawia waszemu serwerowi bardzo pozytywną opinię. Gdyby twój kolega Dexonovsky zadał sobie chociaż odrobinę trudu to by zobaczył jak wyglądają te fo sety z edytora i w jakich magicznych miejscach można tak szybko zdobyć exp. Nie będę polemizować z Waszymi metodami, bo dla mnie jesteście jak te dzieci w piaskownicy, które nie potrafią się bawić same i innym też nie dają tego robić. Kto chce zobaczyć jaka jest atmosfera na serwerze niech wejdzie i spróbuje i nie kieruje się sugestiami konkurencji ;)

P.S. Tak dla informacji Dexa to na początku servera goldy nie były podkręcone, a co za tym idzie, gracz bez resa mógł bez problemu wydropić boxy. Łatwiej obrzucać kogoś błotem prawda??

Nie rozumiem Twojego obrzucania mojej osoby błotem :) Nigdy nie byłem na Waszym serwerze i nie reklamuje się u konkurencji taka jest moja zasada i etyka tworzenia jakiegokolwiek serwera i tego też oczekuje od innych osób gracz SAM ma zdecydować gdzie chce grać a syfiaste reklamy na innych serwerach potwierdzają ze serwer się nie nadaje. Więc po co miałbym sobie strzelać kulę w nogę?

Jeżeli chcecie mnie ośmieszyć to chociaż zweryfikujcie to co piszecie bo na tą chwile jest to żenujące...

DMT 😉

• Odpowiedzi 322
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie rozumiem Twojego obrzucania mojej osoby błotem :) Nigdy nie byłem na Waszym serwerze i nie reklamuje się u konkurencji taka jest moja zasada i etyka tworzenia jakiegokolwiek serwera i tego też oczekuje od innych osób gracz SAM ma zdecydować gdzie chce grać a syfiaste reklamy na innych serwerach potwierdzają ze serwer się nie nadaje. Więc po co miałbym sobie strzelać kulę w nogę?

Jeżeli chcecie mnie ośmieszyć to chociaż zweryfikujcie to co piszecie bo na tą chwile jest to żenujące...

Wirus, dam ci dobrą rade zajmij sie swoim serwerem bo jest żenujący ;)

Opublikowano

Dla Ciebie może i być żenujący bo nie kierujemy tego serwera dla Idioty ;)

Jednak osoby ogarnięte same sprawdzą serwer niżeli będą słuchać internetowego napinacza ;)

Online same za siebie mówią, jednak to nie jest temat do rozmowy o moim serwerze. Róbcie tak dalej a z pewnością znajdziecie grono imbecyli które do Was pasuje.

Pozdrawiam ;)

DMT 😉

Opublikowano

Sytuacja z csem jest wyjasniona nikt nie wlada zamkiem 

jesli chodzi o lvl bishopa od 4 dni wbil 1 rr wiec.. bardziej matwcie sie o multikonta

co do goldow wczoraj bodajze admin pisal ze wraca do starego systemu goldow co godzine czyli prawdopodobnie wczesniej byly moze 4 inwazje na dzien 

Wszystko aktualnie jest okej po za osobami ktore do konca beda plakac nad rozlanym mlekiem pozdrawiam

Opublikowano

Panowie koniec tego flamewaru, jeszcze jedna taka wymiana zdań i konta zostaną zablokowane. Najlepiej zaprzestańcie tego sporu albo przenieście go na PW.

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Exp na serverze jest obecnie 15x , z boxow Cherry wypadaja pety na exp a z party 3+ osoby exp zwiekszone jest dwukrotnie , razem mysle ze exp kolo 40x gdzies jest , RR obecnie (po 4rr) wbijam w 2 dni a mysle ze mozna szybciej. Admin wraz z resami graczy przygotowuje dla nich nwoe spoty , teraz w przygotowaniu podobno jest karutan...

Z mobow leci duzo excellentow , tak wiec ludzie łazą w exc legendary/dragon nie widzac boka na oczy , po prostu wydropili z mobkow. Goldy chodzą i mozna spotkac , sprawa wyglada tak ze co godzine pojawia sie 1 zloty mob , moze pojawic sie w devias a moze w lacleon (z tego co wiem tak to dziala) wiec po takich 4 godzinach macie juz pelna inwazje , wychodzi na jedno :P z great golden dragona leca 2x bok+5 i 1x bok+4 , takze jest ok... nie ma co narzekac.
Co do robienia wingow , chaos dragon axy itd +4+opt dropia juz w k2 na spocie , wystarczy sie przejsc i pozbierac ... albo poprosic graczy. 
Jesli chodzi o bronie , dropia AA swordy, staffy , crossbowy , wystarczy pojsc na spot /poprosic , sam juz z 30 rozdalem...
Server niedawno wystartowal wiec warto pograc i sprobowac swoich sil. Staty co res zostaja ,a do 300 lvla idzie bardzo szybko , potem troche zwalnia ale jak komus zalezy to wbije resa szybko ... ;]
Co do akcji z Bish0pem , mysle ze bardzo zagrala ludziom na emocjach , z pewnoscia sam bishop zdal sobie z tego sprawe i zmienil podejscie. Czy dawal sobie itemy? Tego nie wiemy ale z tego co widze to nie jest az tak dopakowany jak go opisano. Mysle ze jezeli popelnil blad to na pewno go zrozumial...
Co do akcji z DarkMU to wiele osob ktorzy zagrali na naszym servie a potem na Dark wracali do nas , obrzucajac tamten server miesem (narzekajac na duza ilosc graczy grajacych na hackach) u nas byly bodajze 2 bany za hacki a sam nigdy nie widzialem aby ktos na tym gral.. Ktory server fajniejszy to tylko i wylacznie kwestia gustu... zanim ocenicie nasz server na podstawie wpisow wejdzcie , zagrajcie , zobaczcie jaka jest atmosfera a potem sie wypowiedzcie.
Pozdrawiam

Opublikowano

Witam chcialbym napisac cos na temat servera otoz gram na tym serverze od dluzszego czasu i musze powiedziec ze ustawienia pod wzgledem expa dropu itd sa naprawde fajne,gra sie przyjemnie bo nei jest za latwo,smialo moge polecic ten server pod tym wzgledem.Lecz jest tez druga strona ta "NEGATYWNA" jak wiekszosc ludzi wie waznym elementem w tej grze jest  handel ktory daje nam "motywacje" do zbierania kamieni itd,niestety na serverze handlu nie ma co mnie bardzo irytuje.kolejna sprawa Jest LoT został otwarty dla kazdego gracza na serverze,i tutaj sie nasuwa pytanie? po co walczyc o zamek skoro wiekszosc ma accki,to wlasnie LoT jest najwieksza nagroda  dla danej guild .Wniosek z tego taki ze server dobrze ustawiony pod wzgledem kofigu,ale administracja troszeczke olewajaco podeszla do sprawy psujac gre takimi poczynaniami.Pozdrawiam!

Opublikowano

pograłem chwilkę na ser wbiłem res-a i zgadzam się z przedmówcą następną wadą serwera jest to tz może nie serv o ile ludzi. Prawie każdy gra tam dwoma postaciami ee + jakaś inna klasa i afk-a itp jak na serv jest 40 ludzi to faktycznie jest 20 online bo są po 2x charami. Handlu nie ma żadnego... Czyli to co w tej grze jest super :D

Opublikowano

Witam chcialbym napisac cos na temat servera otoz gram na tym serverze od dluzszego czasu i musze powiedziec ze ustawienia pod wzgledem expa dropu itd sa naprawde fajne,gra sie przyjemnie bo nei jest za latwo,smialo moge polecic ten server pod tym wzgledem.Lecz jest tez druga strona ta "NEGATYWNA" jak wiekszosc ludzi wie waznym elementem w tej grze jest  handel ktory daje nam "motywacje" do zbierania kamieni itd,niestety na serverze handlu nie ma co mnie bardzo irytuje.kolejna sprawa Jest LoT został otwarty dla kazdego gracza na serverze,i tutaj sie nasuwa pytanie? po co walczyc o zamek skoro wiekszosc ma accki,to wlasnie LoT jest najwieksza nagroda  dla danej guild .Wniosek z tego taki ze server dobrze ustawiony pod wzgledem kofigu,ale administracja troszeczke olewajaco podeszla do sprawy psujac gre takimi poczynaniami.Pozdrawiam!

Z ciekawości sprawdziłem ile jest osób online w rzeczywistości, chcąc nie chcąc sprostuje Twoją wypowiedź, bo osób online jest w tej chwili 48 z multikontami 63. Co do LoTa, CS wygrała jedna guild, i to ona decyduje czy go otworzy dla kogoś czy nie, ja się nie mieszam, tak jak pisałem w pierwszych moich postach "Atmosfere budują graczę, administracja się nie pcha w budowanie" Jesteśmy tylko od obiektywnej oceny i osądu jednostek, które działają na szkodę. W niedziele LOT zamknie się automatycznie, także do rejestracji można stanąć od Połnocy do wtorku wieczór.

SEMPER FI, Pozdrawiam.

Opublikowano

Z tego co wiem(moge sie mylic) guild ktoregos z gmow wygrala lota,w mojej aktualnej guild bylo rzucone info "gm otwiera LoT zeby byly rowne szanse na csie"i jest to dokladnie cytowana wypowiedz pewnego gracza.Tutaj sie z toba zgodze ze to gracze buduja atmosfere na serverze,jest to oczywiste.Acc itemy od sztuki powinny byc warte 100/100 wzaleznosci od dropu kamoli oczywiscie,a tutaj niestety dostaje sie za free bo ktos rzuci haslo "free acc noria dp" i jak szanowny Century tu sie nie denerwowac,przez takie zagrywki zabawa na servie sie psuje bo exp to nie wszystko w tej grze.Z tego co pamietam byl rowniez pewien incydent i byc moze guild gm-ow chciala sie zrewazowac gracza za to ze takie cos wyniknelo(czyt.posty wyzej),ale moim zdaniem bylo wiele rozwiazan niz otwieranie lot,bo dalej bede przy tym przystawal ze zamek nie nalezy sie kazdemu.

Opublikowano

Witam,dzis nastapi sporo pozytywnych zmian na serverze.MIjemy nadzieje ze century oglosi To dzis wieczorem,a my gracze zapraszamy na server bo bedzie sie dzialo !;) pozdro!

Opublikowano

Lista zmian na życzenie graczy:

1. Golden moby podkręcone
2. Drop exc itemów zmniejszony
3. Drop ancient itemów zmniejszony o połowe
4. Poprawiony drop z BOK+4

5. Miejsce i planowanie nowych spotów dla każdego gracza!
6. Masowe DC naprawione

Pozdrawiam i serdecznie zapraszam na server ! :)

Opublikowano

Z ciekawości sprawdziłem ile jest osób online w rzeczywistości, chcąc nie chcąc sprostuje Twoją wypowiedź, bo osób online jest w tej chwili 48 z multikontami 63.

A ja zapytam dlaczego nie ma licznika na stronce, zostało nam  tylko czekac , aż ciebie zaciekawi ...ilu to może dziś być graczy w grze ^^.

Ta twoja liczba graczy wg mnie jest wymyslona , zadnego dowodu nie ma na to , że akurat jest tych 63 ^^

Serwer pustoszeje  ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...