Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MuClassic Ver. S6ep3 | exp:10 | drop: 50 | long term

century

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 322
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nom i sprobuj zrobi fajne eventy (wgrac) takie jak : scrumble words albo swietemu mikolajowi trzeba przyniesc jakis item typu axe+1+luck+4 i ten kto przyniesie dostaje nagrode:) - takie eventy masz na InterkasaMU jbc i funkcjonuje super

Opublikowano

Jeszcze mam pytanie co do tego MuHelper. Normalnie jego działanie kosztuje chyba 5mln zen / 5min. Tu też tak jest ? Jeśli tak to czy można używać innego autobuffa ? 

Opublikowano

Nom i sprobuj zrobi fajne eventy (wgrac) takie jak : scrumble words albo swietemu mikolajowi trzeba przyniesc jakis item typu axe+1+luck+4 i ten kto przyniesie dostaje nagrode:) - takie eventy masz na InterkasaMU jbc i funkcjonuje super

Na pewno wezmę to pod uwagę. Dziękuje serdecznie. :)

Jeszcze mam pytanie co do tego MuHelper. Normalnie jego działanie kosztuje chyba 5mln zen / 5min. Tu też tak jest ? Jeśli tak to czy można używać innego autobuffa ? 

Kosztuje mniej niż 5mln/5min spokojnie. Nie, na serverze jest zakaz używania Innych programów, typu AutoCombo, Pinicale Bot itp.

Opublikowano

Na takim expie z zenem nie będzie za wesoło, a EE niestety bez autobuffa nie ma racji bytu, najlepiej jakby MuHelper był darmowy.

e no nie bez przesady .

Mu helper to jest tam jakas pomoc troszke a nie ze za darmo ..  bo wtedy lipa bedzie :( .

niech troche kosztuje tam ile ma kosztowac i git bedzie : )

aha czyli rozumiem po 1rr odrazu mam odblokowanego RF i SUMM ?

Kappa

Opublikowano

e no nie bez przesady .

Mu helper to jest tam jakas pomoc troszke a nie ze za darmo ..  bo wtedy lipa bedzie :( .

niech troche kosztuje tam ile ma kosztowac i git bedzie : )

aha czyli rozumiem po 1rr odrazu mam odblokowanego RF i SUMM ?

Dokladnie ale znów bez przesady że będzie kosztował jakieś miliony symboliczna kwote ...

a to chyba po rr możesz zmienić rase chyba ja bynajmniej tak to odebrałem ;p 

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

Opublikowano

Po 1rr piszesz na forum, że chcesz zmienić rase ze swojej postaci, i zmieniam Ci na RF, albo Sumke, szybko przyjemnie i bez problemów.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Clienta sciagne i wystarczy będzie mi chodziło dobrze ? :))

Clienta + patcha i będzie alles kalr 

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

Opublikowano

To juz teraz niech osoby ktore bd grac podadza nicki i sie bd zgadywac i sobie pomagac... ustalimy kto czym bd gral i bd prosta pilka np dla Elfa ida itemy dla Elfa dla BK... dla BK... i bd git

Opublikowano

To juz teraz niech osoby ktore bd grac podadza nicki i sie bd zgadywac i sobie pomagac... ustalimy kto czym bd gral i bd prosta pilka np dla Elfa ida itemy dla Elfa dla BK... dla BK... i bd git

ja sie "BD x4" zgadywać z toba ^^

Publikacja imponująca , brawo !

Szkoda, ze juz gram na serwie o podobnych ustawieniach :(

Polecam ten serwer dla tych ,którzy nie zagrzali jeszcze miejsca na konkretnym :)

Opublikowano

niemoge ściągnąć ;/ co jest , macie jakies problemy z downolad? stoi w miejscu caly czas

Mi ściągnęło bez problemu :) ( nawet Firewall nie "pluł" się )

9 minutek i lecimy z koxem ;p 

grafi.png

PIH

Opublikowano

niemoge ściągnąć ;/ co jest , macie jakies problemy z downolad? stoi w miejscu caly czas

Spróbuj odświeżyć, albo zrestartuj kompuer, ten panel ładowania jest we flashu.

Opublikowano

Może to zastopowałeś, w panelu na dole masz Force start. A jak nie, to wieczorem włożę na inny hosting.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...