Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MuClassic Ver. S6ep3 | exp:10 | drop: 50 | long term

century

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 322
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie .

Jeżeli ściągne tego patcha co jest w dziale download to bedę mógł gre odpalić?

Czy musze całego patcha 700mb pobrać?

Opublikowano

Mam pytanie .

Jeżeli ściągne tego patcha co jest w dziale download to bedę mógł gre odpalić?

Czy musze całego patcha 700mb pobrać?

Lepiej jak sciagniesz całego klienta , bedzie bez problemu :)

EDIT: to tylko pare minutek :P

Opublikowano

Zakonczylam tu swoja gre, co nie oznacza, ze serwer zły .

Bede polecac ten serwer  zawsze.

Wracam do staruszków , bom troche wiekowa jestem  <3

To na tyle .

Opublikowano

Zakonczylam tu swoja gre, co nie oznacza, ze serwer zły .

Bede polecac ten serwer  zawsze.

Wracam do staruszków , bom troche wiekowa jestem  <3

To na tyle .

Wiedziałem :)

Opublikowano

1 sprawa to cs, byłem w poniedziałek nie mogłem zarejestrować gildi napisałem we wtorek do admina i powiedział mi że za późno i że tylko gildia desire sie zapisała.

Sprawdziłem pisało zapisy pon - wtorek i na liście żadnej gildi nie było zapisanej zwłaszcza że desire miało mniej niż 20 członków więc jak mogli sie zapisać ? (Rebels też nie mogło sie zapisać aktualnie dostali bany)

2 sprawa jevel of luck chciałem wbić w wingi i sie nie dało może tak ma być nie wiem

3 sprawa kupiłem za credyty seela na expa i sie okazuje że on nic nie daje, expie z moim multi acc i co sie okazuje ? że postać z seelem ma gorszy exp a obie postacie posiadały pande...

admin mi wmawiał na forum że działa... 

4 crashe ostatnio gracze marudzili że nie ma lepszych spotów admini dodali spoty po czym musieli je usunąć bo były crashe.

Pytam sie po co zrobili zwiększoną ilość mobów na każdej mapie do activ gry skoro i tak wszędzie ostatecznie porobili słupki ? a wystarczy wyczyścić mapy z mobów i dodać same słupki.

Ja osobiście jeszcze tu zostane bo ten serwer ma sporo + i chce mu dać szanse zwłaszcza że jest darmowy bez donate i nie ma dłuższych offów

Opublikowano

A ja nie polecam servera.
"Gracz" o nicku Bish0p to tak naprawde admin MuClassic który robi sobie przewage dla swojej postaci i dla całej guild Desire ^^

Gdy chcieliśmy zapisać się na CS w zeszły wtorek (Guildia REBELS i DreamS) administrator napisał, że zapisy były tylko w poniedziałek i nie dopisze nas do listy manualnie. Przy okazji dodał, że zapisała się tylko guildia Desire (jego guildia, która w poniedziałek nawet nie miała 20osób w guild, żeby sie zapisać) chociaż CS tu i tak pewnie nie ruszy bo na tym serverze mało co działa, a w podtytule pisze "No bugs" haha, beka.

Drugą sprawą były invazje, po 2 full party chodziliśmy na invazje o równej godzinie, co godzine, zaczynając od devias 1 do devias 4 + inne mapy takie jak aida, icarus, kantru i nie znajdywaliśmy nawet soldiera, nie spotykając przy tym żadnego gracza, który również szukał goldów. Zgłosiłem to wiele razy do admina, że coś z nimi nie tak on jednak upierał się przy tym, że te invazje są a nie możemy nic znaleźć, bo BISH0P ubija wszystkie goldy sukcesywnie xDdowód

Wtedy nie pomyślałem, że może być coś nie tak, faktycznie, jak wszyscy mieli po 1 exe item, on już miał exe legendary set +9 (jak jeszcze grał SM) no ale myślałem, że jest poprostu weteranem tej gry i już wie, gdzie na tym seasonie respią się goldy.
Przypomniało mi się, że Bish0p chwalił się, że jego guildia przeszła z xw, wbiłem sobie zobaczyć, co tam na tym xw się dzieje. W kategorii "Servery" gracz o nicku Bish0p pisał tematy, że dostał server, chce go postawić i potrzebuje ludzi do pomocy. Przeglądając skargi, znalazłem SS'a na którym kolega Bish0pa idzie grac na jego servie i podaje adres strony muclassica http://scr.hu/15sj/l8gck.

Wchodząc na profil Bish0pa zauważyłem, że adresy GG się zgadzają. http://scr.hu/2vb0/tgoc9

Gracze dziwili się, że MisiO gra 24/7, czy to afk, czy to active, a przychodzi Bish0p i dogania go w 10minut z lvlem.

Jak już wiedziałem, że Bish0p jest adminem i dlatego tylko jego guildia zapisala sie na cs (nie mając 20 członków), że wszystkie exe itemki jego i jego guildi są podejrzane, to napisałem jeszcze do niego, byłem ciekawy co mi odpisze 

Potem jak mu napisałem, że on to bish0p, to mówił, że nie gra na bish0pie ale on jest bish0pem z xworlda i na bish0pie nie gra bish0p tylko ktos inny blablablabla, żenada.
Ja już tam nie gram i nie mam zamiaru wracać, ale wydaje mi się, że bunt, jaki zrobili gracze (którzy wiszą z permem ^^), otrząśnie bicha i nie będzie sobie już pomagał boskimi siłami webshopa.
Jeszcze dobór GM'ów biszka, też pozostawia wiele do rzeczenia, suche, nikogo nie śmieszące nikogo żarty to chleb powszedni, a jak ktoś wysunie dobrą propozycje np. żeby co res zwiększyć kase wymaganą za resa, co zwiększyłoby trudność, to piszą coś typu "od dzisiaj będziesz miał 500kk za resa hehe".
Akcje z Miechem, który pisał, że wszyscy mogą mu possać, już chyba każdy zna, więc nie trzeba już nic dodawać, powodzenia biszek w prowadzeniu servera na komputerze, ale zmień w podtytule napis "no bugs" bo tam nawet exp w party nie działa.

Opublikowano

Klasyczny przykład tworzenia serwera dla kolegów i faworyzowania tylko ich. Róbcie tak dalej a daleko zajedziecie ;)

DMT 😉

Opublikowano

Klasyczny przykład tworzenia serwera dla kolegów i faworyzowania tylko ich. Róbcie tak dalej a daleko zajedziecie ;)

Zdecydowanie lepszym posunięciem jest zakładanie multikont na konkurencyjnym serwerze i szczeniackie próby przejęcia graczy. Takie zachowanie wystawia waszemu serwerowi bardzo pozytywną opinię. Gdyby twój kolega Dexonovsky zadał sobie chociaż odrobinę trudu to by zobaczył jak wyglądają te fo sety z edytora i w jakich magicznych miejscach można tak szybko zdobyć exp. Nie będę polemizować z Waszymi metodami, bo dla mnie jesteście jak te dzieci w piaskownicy, które nie potrafią się bawić same i innym też nie dają tego robić. Kto chce zobaczyć jaka jest atmosfera na serwerze niech wejdzie i spróbuje i nie kieruje się sugestiami konkurencji ;)

P.S. Tak dla informacji Dexa to na początku servera goldy nie były podkręcone, a co za tym idzie, gracz bez resa mógł bez problemu wydropić boxy. Łatwiej obrzucać kogoś błotem prawda??

Opublikowano

Zdecydowanie lepszym posunięciem jest zakładanie multikont na konkurencyjnym serwerze i szczeniackie próby przejęcia graczy. Takie zachowanie wystawia waszemu serwerowi bardzo pozytywną opinię. Gdyby twój kolega Dexonovsky zadał sobie chociaż odrobinę trudu to by zobaczył jak wyglądają te fo sety z edytora i w jakich magicznych miejscach można tak szybko zdobyć exp. Nie będę polemizować z Waszymi metodami, bo dla mnie jesteście jak te dzieci w piaskownicy, które nie potrafią się bawić same i innym też nie dają tego robić. Kto chce zobaczyć jaka jest atmosfera na serwerze niech wejdzie i spróbuje i nie kieruje się sugestiami konkurencji ;)

P.S. Tak dla informacji Dexa to na początku servera goldy nie były podkręcone, a co za tym idzie, gracz bez resa mógł bez problemu wydropić boxy. Łatwiej obrzucać kogoś błotem prawda??

Nie jestem żadnym kolegą wirusa, tak w woli jasności.

Pewnie, goldy nie były podkręcone dlatego Bish0p(MuClassic), jak sam powiedział, zabił WSZYSTKIE. Nie dało się wydropić boxów, bo goldy się nie respiły i nigdzie nie napisałem o itemkach +FO tylko o itemkach exe, z boxów rzucanych z GM, albo itemkach z ws, bez FO, bo gdy Bish0p miał 2x AA swordy exe, mi z boka +4 dropiły soule, blessy albo zapki do bc (tak jak z boków +5). A bish0p wiedział, gdzie można szybko zdobyć exp, bo sam robił te spoty ^^ byłem top6 na servie, więc nie wiem, czy nie zadałem sobie odrobiny trudu, by to sprawdzić.

Po za tym, skoro nie miałby nic na sumieniu, dlaczego nie chciał się przyznać, że on to Bish0p? Kilka dni po starcie, chwalil sie, ze bishop, to ten z xw a pare dni później pisał mi na gg, że on jest bish0pem, ale na bish0pie nie gra, tylko jakiś znajomy, hahaha. 

No ale możecie wbijać na server, po takiej akci, bichu sobie raczej oszukiwać nie będzie^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...