Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MuClassic Ver. S6ep3 | exp:10 | drop: 50 | long term

century

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 322
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Takie klotnie zostawcie sobie na priv bo tylko zniechecacie na granie na tym serwie 

Ale sie obudzil ...juz dawno po kłótniach !

Ile jest online ??

Opublikowano

Takie klotnie zostawcie sobie na priv bo tylko zniechecacie na granie na tym serwie 

No co zrobić dziecko Willemo musi wyładować nerwy bo ją biją w domu... :(

Opublikowano

Nie mogę ściągnąć clienta.

1 mirror - wyskakuje okno sciagania ktore stoi w miejscu i nic sie nie dzieje.

2 mirror - musze wyslac smsa, wpisuje wpisany kod i wyskakuje mi dziesięć tysięcy reklam po czym musze wysłać dwadzieścia następnych smsów.

Ściąnąłem nawet to całe MEGA mimo, iż nie cierpie tego typu śmiesznych programów i dalej dupa. Myślałem, że to wina braku wolnego miejsca ale mam z 20gb wolnego to chyba raczej też nie wina tego.

Może ktoś dać jakiś inny link? Bo pograłbym po dwuletniej przerwie.

Opublikowano

No co zrobić dziecko Willemo musi wyładować nerwy bo ją biją w domu... :(

Nie bądz obojętny na przemoc , zgłoś to na "Niebieska Linię" !...Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie 

A serwer polecam :)

Opublikowano

Nie bądz obojętny na przemoc , zgłoś to na "Niebieska Linię" !...Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie 

A serwer polecam :)

Jeszcze bym dobil a nie...

Admin wybacz mi za spam na twojej publikacji. 

Serwer godny polecenia !

Opublikowano

Nie działa :(

Podrzuć innego linka jak możesz. Zdecyduję się jednak spróbować na tym serwerze, próbowałem na dwóch innych z podobną konfiguracją ale na jednym mało ludzi, drugi zaś był z*******y, dużo ludzi, dużo PvP ale ostatecznie odstraczyły mnie te lamerskie spoty w słupkach.

Opublikowano

Sprawdź i się przekonaj sam, niedługo zostanie dodane opcja webdepo na stronie i wiele innych, między innymi system aukcji !

Sprawdź i się przekonaj sam, niedługo zostanie dodane opcja webdepo na stronie i wiele innych, między innymi system aukcji !

Opublikowano

Zmiana ustawień serverowych, temat tym samym nie aktualny, na prośbę graczy, Server zmienia swoje parametry. Nowa publikacja już wkrótce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...