Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MuClassic Ver. S6ep3 | exp:10 | drop: 50 | long term

century

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja zapytam dlaczego nie ma licznika na stronce, zostało nam  tylko czekac , aż ciebie zaciekawi ...ilu to może dziś być graczy w grze ^^.

Ta twoja liczba graczy wg mnie jest wymyslona , zadnego dowodu nie ma na to , że akurat jest tych 63 ^^

Serwer pustoszeje  ;)

temat jest poruszany na lokalnym forum servera,licznik ma wejsc w zycie niebawem co do wymyslonych graczy online,to faktycznie tyle graczy jest.

I jak sie wszystko kręci? może zawitam

Moge powiedziec jako gracz ze server sie rozkreca,coraz wiecej nowych graczy tak ze nie pozostaly mi nic innego jak zaprosic ciebie i innych to wspolnej zabawy pozdro!

• Odpowiedzi 322
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

temat jest poruszany na lokalnym forum servera,licznik ma wejsc w zycie niebawem co do wymyslonych graczy online,to faktycznie tyle graczy jest.

Temat ten jest poruszany od zarania startu tego serwa .

Co z tego , ze piszesz "faktycznie tylu jest graczy "...daj na to dowody, bedąc na serwie ...zero kontaktu, jakby serwer widmo .

To chyba na tyle ...a fajnie mi sie tu gralo Biszop ^^

Opublikowano

Co z tego , ze piszesz "faktycznie tylu jest graczy "...daj na to dowody, bedąc na serwie ...zero kontaktu, jakby serwer widmo .

Cieżko sobie wpisać /online ?

No chyba ze admin wylączył ta komende bo ukrywa to :)

Opublikowano

jezeli byles na servie on przed zmianami ktore nastapily to faktycznie server byl widmo,wejdz teraz weszli o obcokrajowcy,i paru nowych graczy chat zaczal zyc :) bo udziela sie na nim kazdy,afk oczywiscie ludzie tez stawiaja co przyczynia sie do tego stanu widmo ale teraz na chacie raczej zawsze mozesz z kims pogadac :) wiec wbijaj na serv i nie gadaj bo lepszego nie ma pozdrawiam!

Opublikowano

Byłam teraz ... o cos pytałam...zero odzewu ..nadal twierdze, ze serw sie ucisza  !

Bo mnie nie było pewnie ^^ wejdź w tedy co ja jestem to na pewno nie zaznasz ciszy :P

a po za tym ludzie teraz zamiast pisać to mówią :< ( ts . skyape itd... ) 

ja tam polecam z czystym sumieniem serwer ( szkoda że nie mam czasu na grę;( ) 

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

Opublikowano

Willemo, z tego co pamiętam, to zapraszałaś na konkurencyjny server, także idź sobie tam, zostaw ten w spokoju i zapomnij o nim jak Ci źle. ;)

Opublikowano

Willemo, z tego co pamiętam, to zapraszałaś na konkurencyjny server, także idź sobie tam, zostaw ten w spokoju i zapomnij o nim jak Ci źle. ;)

1. Nie wiem co pamietasz...nikogo nie zapraszalam, napisalam, ze ide na serw do "staruszkow".

2. Zawsze polecalam ten serw, bo ustawienia sa na prawde dobre ... nadal polecam !

3. Daj w koncu na stronce licznik online !!

4. Elusiven........wpadłam w depresje po twoim poscie , zamkne sie na jakis czas .szok..nikt mnie nie lubi przez szybke ^^

To na tyle ....serwer polecam :]

Opublikowano

Nie wiem , dla mnie licznik to 10rzedna sprawa , nie kieruje sie opinia innych - jezeli 100 osob zje swoje gowno - ja nie zjem , tylko po prostu podoba mi sie gram , nie podoba sie zmieniam. Nie wiem czy trzeba tak bardzo drazyc temat licznika. Niech sobie bedzie albo go nie bedzie. Niech sobie ludzie oceniaja server po configu a nie po tym czy gra 5 - 10 - 50 osob...

Opublikowano

Byłam teraz ... o cos pytałam...zero odzewu ..nadal twierdze, ze serw sie ucisza  !

No to chyba nie trafiłaś na FAVa w akcji :D Nie każdy ma ochotę wiecznie gadać. Ciągle przybywają nowe osoby również obcokrajowcy.  Po raz kolejny zostały dodane nowe spoty i poprawiony jest drop. Kto nie spróbuje sam ten się nie przekona jaki jest serwer. Zapraszam serdecznie.

Opublikowano

No to chyba nie trafiłaś na FAVa w akcji :D Nie każdy ma ochotę wiecznie gadać. Ciągle przybywają nowe osoby również obcokrajowcy.  Po raz kolejny zostały dodane nowe spoty i poprawiony jest drop. Kto nie spróbuje sam ten się nie przekona jaki jest serwer. Zapraszam serdecznie.

No...chyba nie trafiam  :P na tą akcje ^^

To na tyle :]

EDIT: obcokrajowcy nie dojdą do tego, ze cała topka to chłopaki z administracji ^^...Bishop, Czarna Stopa i Alfons .

Chciałam wrócić, troszke pograc, ale ta wiadomość mnie dobiła !

Opublikowano

EDIT: obcokrajowcy nie dojdą do tego, ze cała topka to chłopaki z administracji ^^...Bishop, Czarna Stopa i Alfons .

Chciałam wrócić, troszke pograc, ale ta wiadomość mnie dobiła !

Odświeżam jednak temat, a chcialam tylko zaedytowac poprzedni post.

Napisałam na forum o grającej ferajnie z administracji, ktorzy tworzą topkę w grze ^^

1 minuta i ban na IP , post zapewne tez usuniety  ;)

Jednak stwierdzam, ze serwer p0ostawiony dla kolesi  :angry: , a szkoda, bo serwer ma dobre ustawienia Bishop ^^

Opublikowano

Ban za multikonto, których masz dwa na forum.

Przykro mi, zapraszamy kiedyś tam. :)

HM...nowe forum, nowe konto, o ale ty najlepiej wiesz ?

Temat usunieęty ?..gorąco sie robi ?

Dla mnie to juz historia !

Opublikowano

Chciałam wrócić, troszke pograc, ale ta wiadomość mnie dobiła !

Odświeżam jednak temat, a chcialam tylko zaedytowac poprzedni post.

Napisałam na forum o grającej ferajnie z administracji, ktorzy tworzą topkę w grze ^^

1 minuta i ban na IP , post zapewne tez usuniety  ;)

Jednak stwierdzam, ze serwer p0ostawiony dla kolesi  :angry: , a szkoda, bo serwer ma dobre ustawienia Bishop ^^

O jak to dzieci szybko zmieniają zdanie :( 

Opublikowano

HM...nowe forum, nowe konto, o ale ty najlepiej wiesz ?

Temat usunieęty ?..gorąco sie robi ?

Dla mnie to juz historia !

Dostając bana znikasz z zakładki "Użytkownicy" i wszystkie twoje posty zostają usunięte, tzn "niewidoczne" Także, jeżeli dla Ciebie to Histoia, to wróć sobie na DarkMu, nie przeszkadzaj i nie zawracaj sobie głowy takim serverem jak ten. Twój double-post zostanie nagrodzony.

Nie zapraszam Ciebie na server, bo to już druga sytuacja z Twoim udziałem, a takich osób nie potrzebuje.

Pozdrawiam. ;)

Opublikowano

Dostając bana znikasz z zakładki "Użytkownicy" i wszystkie twoje posty zostają usunięte, tzn "niewidoczne" Także, jeżeli dla Ciebie to Histoia, to wróć sobie na DarkMu, nie przeszkadzaj i nie zawracaj sobie głowy takim serverem jak ten. Twój double-post zostanie nagrodzony.

Nie zapraszam Ciebie na server, bo to już druga sytuacja z Twoim udziałem, a takich osób nie potrzebuje.

Pozdrawiam. ;)

Twoje forum, wiec mozesz wszystkim kit wciskać, ze mialam  tam kilka kont i dlatego ban, posty usunięte itd .

Glówny sens mojego tematu byla gra chłopaków na serwerze z twojej paczki , ktorzy tworza topke  na WW, wiec nie drąż tematu mojego bana ^^

O banie wspomniałam  po moim poscie na twoim forum, ktory byl bardzo nie wygodny dla was ..tzn dla twojej paczki, ktora zajmuje sie administrowaniem twojego serwa , post zniknął w kilka sekund, by nie zdążyli przeczytac inni , ot i cała  historia mojego sławnego bana ^^

W zadnym twoim poscie nie widze, bys odniosł sie do głównego sensu calego tego zamieszania......a od tego jest forum, by pisać o takich machlojkach .

MaThreeX    

Czytaj uwaznie moje posty chłopcze, zdania nie zmieniam wzgledem  serwa, pisze tylko o atmosferze jaka tam panuje , kto wiedzie prym  !

A ja nie pozdrawiam , moj ostatni post na tej publikacji  ^_^

Opublikowano

Machlojek nie widzę, nie było Cię nie expiłaś bo grałaś na innym servie, wracasz i powszechny żal i ból, o to, że nie ma Ciebie w rankingu. Generalnie napisałbym, że ciesze się, że nie ma Ciebie na servie, jak widać, kuchnia to dużo lepsze miejsce do zdobywania expa.

Opublikowano

Machlojek nie widzę, nie było Cię nie expiłaś bo grałaś na innym servie, wracasz i powszechny żal i ból, o to, że nie ma Ciebie w rankingu. Generalnie napisałbym, że ciesze się, że nie ma Ciebie na servie, jak widać, kuchnia to dużo lepsze miejsce do zdobywania expa.

Proponowałnym żeby sie nie wdawać w dyskusję, Admin ma zawsze racje koniec. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...