Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MuClassic Ver. S6ep3 | exp:10 | drop: 50 | long term

century

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 322
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszyscy tak naprawde ktorzy gadaja na server nie wzieli 1 duzego plusa tego servera pod uwagę , ktory laczy sie wlasnie z non-donate - czyli Admin ktory slucha graczy. Z reguly na serverach macie tak ze jest admin/paru adminow ktorzy maja w dupie to co mowi zwykly gracz i na tym poprzestają , tutaj jest inaczej , jak admin jest na serverze wystarczy ze go poprosicie do siebie , jak macie jakas sugestie/ problem opowiecie i jezeli bedzie to w miare istotne na pewno MuClassic wam pomoze. 1 raz od dawna sie zczyms takim spotkalem i jest to niewatpliwie na wielki +

Opublikowano

Ucieszyłem się czytając o takim Mu :), wszystko mi jak najbardziej pasuje . Fajnie będzie się expiło jeżeli jest exp 10 ponieważ musisz się troche narobić

żeby jakiegoś resa wbić a na innych serwerach to odrazu xp9999 uderzysz jednego moba i już masz 30 lvl, więc co to za frajda by była z gry ? . Jak byś robił

co 5 min ressa. A tak to się troche pobawisz na spocie i z kolegami z gry popiszesz no chyba że afk pójda :D.Już od dziś zaczynam Grę na tym serwerze :).

Mam nadzieję że ktoś mi tam na start pomoże z expieniem :D

Opublikowano

SERWER STOI NA KOMPIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

No i niech sobie stoi nawet na mikrofalówce.

Póki będzie zainteresowanie, myślę, że będzie stał. Graczy coraz więcej, exp naprawiony, admin się stara pracować nad serverem aby się przyjemniej gralo, gracze pomagaja wylapywać błędy i na bieżąco są naprawiane. Bardzo miła atmosfera. Oby tylko adminowi nie znudzilo się prowadzenie servera samemu :)

Zapraszam gorąco ;)

Opublikowano

Wiadomo że każdy będzie pisał w samych superlatywach o tym serwerze lecz mam kilka pytań odnośnie tego serwera ;)

1.Czy są nagrody za rr?Jeśli są to co ile rr?

2.Czy aby wykonać resa należy za niego zapłacić (coś jak na x-w,UG)?

3.Ile wynoszą max staty?

4.Czy jest jakiś opóźniacz rr?

5.Ilu graczy gra na serwerze?

Opublikowano

A i jeszcze mam pytanko ;)

Czy są set tylko exe czy są również exe+socket lub exe+acc?

Ps.Czy można pobrać klienta bez dźwięku??

Opublikowano

SERWER STOI NA KOMPIE !!!!!!!!

SOM TU SOCKETY I ACC NIE MA !!!!!!!

Ty to chyba masz problemy z sobą kolego :) nie dostales rangi to teraz piepszysz 3 po 3 ? chcesz odstraszyć nowych graczy bo ktoś CIę wypredził w topce ? - paranoja.... ( idź może przewietrzyć się albo coś w tym stylu )

Niech stoi nawet i na pegazusie a Tobie nic do tego ... Ważne, że działa i nie ma offów bezpodstawnych .

Tak jest tutaj socket system exe i acc exe ( z tego co mi wiadomo ) ja tam zapraszam serdecznie na serwer miła atmosfera , dobry klimat i co najważniejsze długa gra która odrywa od monotonnego realnego zycia :P także serdecznie zapraszam:) piona mordki ;P

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

Opublikowano

SERWER STOI NA KOMPIE !!!!!!!!

No i masz nie prawdziwe dane co do serwa, bo stoi na pralce "FRANIA".

Wiec nie rozsiewaj  plotek , ze stoi na kompie !

Co do serwa....fajnie sie gra, przyzwoita atmosfera, nikt nie bluzga na /post , admini pilnuje tego :)

Expi sie w miare szybko, z dropajek jako tako mozna sie ubrac na start, mamy uczynnych EE, ktorzy buffna na prosbę :P

Tak, ze zapraszam na serwa , polecam :)

Opublikowano

Polecam ci ,abyś skoczył po słownik :)

Serwer bardzo bardzo fajny + z dnia na dzień coraz większa ilość nowych graczy więc naprawdę warto wbić ;)

Opublikowano

"dobry klimat i co najważniejsze długa gra która odrywa od monotonnego realnego zycia "

sory ale musze to skomentować bo sie uśmiałem.

Monotonne to jest szukanie party 24/7 80% serwa afk by znaleźć party naprawde trzeba sie naszukać z rana wbijam 6 spotów i 6 razy party afk najlepiej jak chce sie expić to dobrze jest zrobić z 3 multi acc

i faktycznie odrywa od realnego życia ze 100% activ gracza stoczyłem sie na 24/7 afkera gdzie mój dzień wygląda tak że o 7 robie party i siedze afk do wieczora xD

Opublikowano

"dobry klimat i co najważniejsze długa gra która odrywa od monotonnego realnego zycia "

Monotonne to jest szukanie party 24/7 80% serwa afk by znaleźć party naprawde trzeba sie naszukać z rana wbijam 6 spotów i 6 razy party afk najlepiej jak chce sie expić to dobrze jest zrobić z 3 multi acc

i faktycznie odrywa od realnego życia ze 100% activ gracza stoczyłem sie na 24/7 afkera gdzie mój dzień wygląda tak że o 7 robie party i siedze afk do wieczora xD

Dokładnie. Nie polecam tego serwer a dlatego że nie. :)

Niestety ale ten serwer stoi na komputerze :)

Opublikowano

80% afk, no chyba nie. Nie wiem czy zauważyłeś, ale na battle mapach gracz w gensie D nie widzi rozmowy gracza z gensu V i dlatego może sądzisz, że gracz jest afk, słyszałem, ze trwają prace nad poprawieniem tego, ale niestety mamy jednego admina, mimo to serverek naprawdę godny polecenie, zapraszam

Opublikowano

Dokładnie. Nie polecam tego serwer a dlatego że nie. :)

Niestety ale ten serwer stoi na komputerze :)

Ty nie polecasz zadnego serwera ^^, kazdy serwer jest blee, po co sie udzielasz jak nie grasz nigdzie  ;)

A teraz wytłumacz mi na czym stoja inne serwery, bo juz nie kumam o co wam chodzi z tymi komputerami ??

Dla przykładu napisz mi na czym stoi ZetaMu ^^, moze nie wiem o jakims nowszym sprzecie , bo w serwerowni sa chyba tez komputery a nie jakies mikrofale ^^

Jesli chodzi o afkowanie.....jestem przeciwnikiem afka ale jesli wprowadza zakaz tego procederu, zaczyna sie lament  itd i  pół serwa po prostu odejdzie .

Jak juz gdzies tam pisałam...takich mamy teraz graczy   :unsure:

Serwer bede polecala !

Opublikowano

Ty nie polecasz zadnego serwera ^^, kazdy serwer jest blee, po co sie udzielasz jak nie grasz nigdzie  ;)

A teraz wytłumacz mi na czym stoja inne serwery, bo juz nie kumam o co wam chodzi z tymi komputerami ??

Dla przykładu napisz mi na czym stoi ZetaMu ^^, moze nie wiem o jakims nowszym sprzecie , bo w serwerowni sa chyba tez komputery a nie jakies mikrofale ^^

Jesli chodzi o afkowanie.....jestem przeciwnikiem afka ale jesli wprowadza zakaz tego procederu, zaczyna sie lament  itd i  pół serwa po prostu odejdzie .

Jak juz gdzies tam pisałam...takich mamy teraz graczy   :unsure:

Serwer bede polecala !

ZettaMu - największe gówno na świecie :)

Wytłumacz Mi dziewczynko po co grać jak serwer padnie po tygodniu czasu? ;)  nie uważasz że szkoda czasu, i nic z tego nie mieć.

Daje + że nie ma donate ;)

Mogę Cię zapewnić, że już nie znajdzie się nowy polski serwer który "postoi"... Szkoda czasu

Nie gram, bo dzieci które dostają kieszonkowe gonią topke za pieniądze  i mają fo na każdym PL serwerze i nie tylko.

Mam wyjebane w polskie serwery a opini nikt nie zabromi Mi dodawać.

Pozdrawiam

Opublikowano

Wytłumacz Mi dziewczynko po co grać jak serwer padnie po tygodniu czasu? ;)  nie uważasz że szkoda czasu, i nic z tego nie mieć.

Mogę Cię zapewnić, że już nie znajdzie się nowy polski serwer który "postoi"... Szkoda czasu

Nie gram, bo dzieci które dostają kieszonkowe gonią topke za pieniądze  i mają fo na każdym PL serwerze i nie tylko.

Mam wyjebane w polskie serwery a opini nikt nie zabromi Mi dodawać.

Pozdrawiam

Coś w tym jest.

Opublikowano

Juz ci tlumacze dziecino ......ja daje szanse polskim serwerom, czy szkoda mi czasu ? ...mam czas to gram.

A co ja z tego mam ?? .... pewnie, ze mam , pogram  w deszczowe dni w cos co lubie i szanuje tych ludzi, ktorzy mi to udostepnią , poniał chłopczyna ??

Co do serwa...co sie dzieje, zadnej informacji odnosnie off-u  ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...