Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DarkMu Team Ver: S2 Exp: 25x Drop: 35% [Full PVP] [Protected] [AntyDDoS]

VVirus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 532
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie rozumiem o jakie resy chodzi? Serwer jest chroniony przed ddosami więc resety serwera nie wchodzą w rolę ;)

DMT 😉

Opublikowano

Nie rozumiem o jakie resy chodzi? Serwer jest chroniony przed ddosami więc resety serwera nie wchodzą w rolę ;)

ok moj blad zle doczytalem xD

Opublikowano

Dzisiejszej nocy będzie kilka dłuższych chwil gdy serwer będzie wyłączony, wprowadzamy poprawki dotyczące dropów, nowego eventu (wkrótce info) poprawka za CC oraz przeniesiemy /offtrade z noria2 do norii.

Przepraszamy za kłopoty :) 

DMT 😉

Opublikowano

Wirus napraw Anty CHeata gdy włączam gre Beż Avany wyskakuje mi błąd "Can't Connect to serwer" i potem Hack Detected

@Edit
Po Usunięciu i zainstalowaniu gry na nowo to samo wyskakuje

Brak Sygnaturki YEAH

Opublikowano

Wirus napraw Anty CHeata gdy włączam gre Beż Avany wyskakuje mi błąd "Can't Connect to serwer" i potem Hack Detected

@Edit

Po Usunięciu i zainstalowaniu gry na nowo to samo wyskakuje

Windows 8?

DMT 😉

Opublikowano

a co do Avanty to AntyWirus AVG wyczytuje go jako trojana.

@Edit
Jeśli przeskanuje avante z pulpitu a nie pliku z grą to nie wywala jako trojana ;)

Brak Sygnaturki YEAH

Opublikowano

Ponad 130 graczy, dziękujemy wszystkim za obdarzone zaufanie i wspólną grę na serwerze! :)

DMT 😉

Opublikowano

Dziś widziałem newsa że wyszło jakieś Mu Classic na przeglądarkę, jako że jest to totalny szajs nie zamierzałem w to nawet zagrać, a w Mu grałem ostatnio dawno temu. Ale dzięki temu, zachciało się pograć z nowy w Mu. Na początku chciałem przetestować jakieś nowe sezony, ale wydają się jakieś takie dziwne, szczególnie ten Helper cały, a tu proszę akurat nie dawno ruszył stary serwer na którym to się grało w gimnazjum z 10 lat temu chyba ;]

Mam pytanie bo jest kilka nie ścisłości w tym co jest w prezentacji, a tym co można wyczytać w postach. Za reset dostaje się 250*resets czy 500*resets?

Opublikowano

Dziś widziałem newsa że wyszło jakieś Mu Classic na przeglądarkę, jako że jest to totalny szajs nie zamierzałem w to nawet zagrać, a w Mu grałem ostatnio dawno temu. Ale dzięki temu, zachciało się pograć z nowy w Mu. Na początku chciałem przetestować jakieś nowe sezony, ale wydają się jakieś takie dziwne, szczególnie ten Helper cały, a tu proszę akurat nie dawno ruszył stary serwer na którym to się grało w gimnazjum z 10 lat temu chyba ;]

Mam pytanie bo jest kilka nie ścisłości w tym co jest w prezentacji, a tym co można wyczytać w postach. Za reset dostaje się 250*resets czy 500*resets?

250 * liczba resetów ;)

Zapraszam do sprawdzenia serwera, klasyczna rozgrywka w nieco odświeżonej wersji :)

Na serwerze są także postacie które brały czynny udział na dawnym Darkmu.

DMT 😉

Opublikowano

Mam taki problem, na dwóch kontach. Zrobiłem sobie postać, pochodziłem chwilę po mieście, następnie chciałem zrobić inną i nacisnąłem zmień serwer. Loguje się od nowa, a na koncie nie ma tamtej postaci, ani nie mogę zrobić następnej bo przy tworzeniu wyskakuje napis że niby już full jest. Na 2 koncie identyczna sytuacja była. 

edit:

Naprawiło się samo :P

Opublikowano

Mam taki problem, na dwóch kontach. Zrobiłem sobie postać, pochodziłem chwilę po mieście, następnie chciałem zrobić inną i nacisnąłem zmień serwer. Loguje się od nowa, a na koncie nie ma tamtej postaci, ani nie mogę zrobić następnej bo przy tworzeniu wyskakuje napis że niby już full jest. Na 2 koncie identyczna sytuacja była. 

edit:

Naprawiło się samo :P

Witaj widocznie wystąpił bug. Jednak nasz system weryfikacyjny postaci, itemów na bieżąco sprawdza czy nie ma nieprawidłowości. Jeśli takie nastąpią automatycznie je poprawia.

Zapraszam do wypowiedzi na temat serwera, jak Wam się gra itd :)

DMT 😉

Opublikowano

nigdzie nie moge znalezc fajnego serwa do max 1.02k :D wiec zagram tutaj i odrazu podbijam xD

Troju.png

Wszystko zależy od przeznaczenia,
a cel egzystencji człowieka jest jasny od momentu jego narodzin.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bY Neji Hyuuga
Opublikowano

Takie mało pytanko ile Ci zapłaciło albo placisz mniej za vps mintshost za reklame? :)

Opublikowano

Takie mało pytanko ile Ci zapłaciło albo placisz mniej za vps mintshost za reklame? :)

MintsHost nic mi nie płaci więc nie wiem skąd te bajki :)

I nie jest to śmieszny VPS za kilka złotych, jeżeli Wy tak robicie i trzymacie na niestabilnych zasobach to nie oczerniajcie mnie :)

DarkMU stoi na serwerze DEDYKOWANYM  (fizycznej maszynie) kolokowanej w Pozdańskim DataCenter Fort #1 Należącym do firmy BiznesHost (Mintshost jest marką BH). Ich banerek widnieje z mojej dobrej woli. Chcesz partnerstwo napisz - wymienimy się banerkami :)

Jak widać DarkMu bez większego nakładu reklamy (tylko 2 fora) potrafi zebrać ponad 100 POLSKICH graczy, co dowodzi tezie że warto u Nas zagrać :)

Dzisiaj odbywa się kolejny Castle Siege, sporo graczy się szykuje którzy będą walczyć ponownie o zamek. Zapraszam do udziału lub oglądania rywalizacji :)

DMT 😉

Opublikowano

MintsHost nic mi nie płaci więc nie wiem skąd te bajki :)

I nie jest to śmieszny VPS za kilka złotych, jeżeli Wy tak robicie i trzymacie na niestabilnych zasobach to nie oczerniajcie mnie :)

DarkMU stoi na serwerze DEDYKOWANYM  (fizycznej maszynie) kolokowanej w Pozdańskim DataCenter Fort #1 Należącym do firmy BiznesHost (Mintshost jest marką BH). Ich banerek widnieje z mojej dobrej woli. Chcesz partnerstwo napisz - wymienimy się banerkami :)

Jak widać DarkMu bez większego nakładu reklamy (tylko 2 fora) potrafi zebrać ponad 100 POLSKICH graczy, co dowodzi tezie że warto u Nas zagrać :)

Dzisiaj odbywa się kolejny Castle Siege, sporo graczy się szykuje którzy będą walczyć ponownie o zamek. Zapraszam do udziału lub oglądania rywalizacji :)

Ja się tylko pytam, więc dziękuje za informację. 

Zapraszam na serwer bo warto! 

Opublikowano

mam pytanko bo wywala mi co jakis czas ze not respond i nie mozna nic zrobic oprocz zamkniecia klienta :(

Troju.png

Wszystko zależy od przeznaczenia,
a cel egzystencji człowieka jest jasny od momentu jego narodzin.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bY Neji Hyuuga
Opublikowano

mam pytanko bo wywala mi co jakis czas ze not respond i nie mozna nic zrobic oprocz zamkniecia klienta :(

można dokładny komunikat?

Castle trwa!

90629abf0f.jpg

DMT 😉

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...