Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DarkMu Team Ver: S2 Exp: 25x Drop: 35% [Full PVP] [Protected] [AntyDDoS]

VVirus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 532
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego na stronie serwera nie ma do wyboru Polskiego języka?

Dlaczego w zakładce rankings nie ma podanych ilości rr i lvl poszeczególnych graczy?

Opublikowano

Dlaczego na stronie serwera nie ma do wyboru Polskiego języka?

Dlaczego w zakładce rankings nie ma podanych ilości rr i lvl poszeczególnych graczy?

1. Dlatego że ten serwer jest nie tylko na polaków, trzeba się nauczyć angielskiego.

2. Po cholerę takie info ma być?

Opublikowano

VVirus bardzo się cieszę, że wróciłeś. :) Wiadoma sprawa, że nikt nie ma tyle czasu, żeby cały czas pilnować gierki... ;)  Jeżeli chodzi o propozycje, to moim zdaniem powinno się wprowadzić coś w rodzaju nagrody za res, lub gr. Oczywiście nie mam na myśli itemu FO, ale powinna być lista na której znalazło by się coś w stylu BB, gd +0+0 gd +dd+hp+l, taka nagroda za 20 resów na 25 expa to nie jest zbyt dużo, a gracze mieli by wybór, 20 lvl i pvp tak jak jest, lub od nowa z itemami + jeden lepszy, a połowa i tak spłonie w pralce, jest wiele propozycji i pomysłów. Moim zdaniem trzeba by rozbudować pvp. np. na arenie - pk MPCforum w lorencji, wprowadzić punkty za kill (w np. 2 wyznaczonych miejscach, jak lorencja bedzie za mała, czego życzę ;) to arena, ale nie cała mapa, bo nie ujdzie expić.) no i przykładowo ranking 1 kill - 1 punk, jak ktoś zabije nas, to tracimy punkt, no i nagroda za 1/2/3 miejsce raz w tyg. Nic wielkiego np. paczka dowolnego jewel'a +3 +2 +1. Przy czymś takim na pewno jest dużo roboty, ale to pvp miało by sens. Bo tak jak jest teraz, to wyexpi się 20res, potem 2 char i przestanie mieć gra sens, ponieważ powiedzmy sobie szczerze, pvp nie jest rozbudowane.

Osobiście uważam, że wprowadzenie takich zmian pozwoli przeciągnąć żywotność serwera, pomyślcie nad tym, pozdrawiam. :)

Opublikowano

Zobaczyłem publikację tego serwera i chyba czas powspominać stare dobre czasy z MuOnline, bo dokładnie na tym sezonie skończyłem swoją grę. Ciekawe czy startując dopiero teraz będę w stanie jeszcze coś zdziałać :)

Pozdrawiam

Radar

Opublikowano

RiP = głupota

Strata Itemów lvl itd. = głupota

Zmiana plików = prawda

Wystarczy?

To będzie wyglądać tak:

Strata Itemów lvl itd. = głupota
Zmiana plików = R.I.P
Opublikowano

Wystartowalem, serwer wydaje sie byc przyzwoity, wydaje mi sie ze potrzebny jest mu zastrzyk nowych graczy i co za tym idzie gildii, dlatego wiec zapraszam wszystkich milosnikow niskiego expa i dobrej zabawy na sezonie 2 ;]]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Porażka. Ludzie odchodzą z serwera. Jeszcze pare dni temu o tej porze było 70-80online teraz mamy zaledwie 30 z czego średnio 2-3 konta należą do jednego gracza. Wychodzi na to, że na serwerze jest ~10 graczy, 8/10 jest afk i siedzi w safe MPCforum.

Wszystko za sprawą administacji, która nie ma czasu na prowadzenie serwera. Naprawiali PK buga przez jakiś miesiąc(może nawet dłużej, bo nie grałem od początku) i naprawili tak, że dalej zabijając PK można dostać PK tyle, że już rzadziej:D

W Niedziele miał odbyć się CS- nawet z nim sobie nie poradzili. Najpierw zmienili godzine na 24, robili przy tym res serwa co 2 minuty, w końcu sie poddali, CS`a nie było, forum zablokowali żeby nikt nie mógł ich konkretnie zyebać i koniec. Obecnie na forum mogą wypowiedzieć się admini i być może ich koledzy. W tym samym czasie nie można było wykonać rr postaci i trzeba było czekać przeszło 12h.

Jak jeszcze zaczynałem grać to na stronei pojawiła sie informacja o ripie jednak po 2 minutach informacja zmieniła się na:" blabblabla pracujemy nad nowymi plikami". W tym czasie wielu graczy zdążyło spalić swoje sety.

Administracja nie ogarnia wcale. Wczoraj SM kładł BK z 12k HP na 2hity(BK to nie był jakiś przecietniak, bo ownił all), a admin napisał post, że SM nigdy nie hackował, jest czysty i na jego życzenie banuje konto:D Śmiech kufa na sali.

Opublikowano

ALe ludzie sa pierdolnieci ^^ jak czytam typow 500 pkt to malo ^^ to sie prawie zesralem  w fotel^^ ja z guild gralem na serwereach gdzie po resie bylo 100-300 pkt tyle ze to serwery nie dla nobow^^ tylko Pro gracze mogli cos tam zdzialac^^ pozatem koles juz napisal wam wyzej ze jesli da wiecej pkt za resa to nowy gracz nie bedzie mial szans :) Jak dla mnie 500 pkt za resa to za duzo ale wbije zobaczyc ^^ jesli to ludzie z dark Mu :P
Najlepsza zabawa jest  gdy 1 reset ma szane z 4 resowcem bo kazdy sie moze bawic :) czym wiecej pkt tym gozej :P

Opublikowano

Popieram ale nie widac dalej zadnego z adminow wiec intencja admina dalej bedzie wynosila 0

Zastanowic sie czy to serwer ma byc PVP czy PVM

Spoty slupkowe dla kogo to ? Dla BK by szybciej expil ?

Wigle - JonHson BK 310+  Guild  Libra, PANCERNI, RedRain, EternoBR, BLKpearl

serwery prywatne nick   Khamus, KazzZ

Opublikowano

No ja na pewno sie pojawie na nowej edycji...serwer nie mial lagow, byl dobry drop wypadajek, kamykow

Jedyny minus to spoty kratkowe bodajze i exp w party powyzej 3 nie oplacalo sie grac :]

Wigle - JonHson BK 310+  Guild  Libra, PANCERNI, RedRain, EternoBR, BLKpearl

serwery prywatne nick   Khamus, KazzZ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...