Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DarkMu Team Ver: S2 Exp: 25x Drop: 35% [Full PVP] [Protected] [AntyDDoS]

VVirus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 532
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, pracujemy nad poprawą wszystkich plików. Ustalimy aby spoty były bardziej globalowe i głównie liczyły się eventy. Spotkacie administracje częściej na forum serwera :)

DMT 😉

Opublikowano

Witam, pracujemy nad poprawą wszystkich plików. Ustalimy aby spoty były bardziej globalowe i głównie liczyły się eventy. Spotkacie administracje częściej na forum serwera :)

Nie lepiej grać na globalu?

Pewne jest że nie padnie nic :)

A tu to tak zaczynać co 3 miesiace?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ostatnio przegladajac zagraniczne serwery trafilem na cos czego wczesniej nie zauwazylem odnosnie systemu resetow, tam sprawa wyglada tak, ze od startu serwera max res = 10, z tym ze co tydzien ten limit wzrastal o 2 resy, aktualnie max res na tamtym serwerze to chyba 46.

punkty za res tez byly fajnie ustawione, moim zdaniem bardziej balansuje to postacie

wygladalo to tak, ze rozne postacie dostawaly rozna ilosc pkt, bk chyba 450, pozniej inne postacie 500, a jeszcze inne 550.

nie wiem dokladnie jakie byly to liczby, wszystko zalezy od administracji, niemniej jednak uwazam ze to bardzo fajna opcja.

cieszy mnie ze stawiacie na eventy niz na normalne expienie po 10h bez ruszania sie, dawno nie bylem na BC :D jednak nie mozna popadac w jakies skrajnosci, nie kazdy dostanie sie do bc, licze na duzo ludzi online, wiekszosc ktora nie wejdzie bedzie klepac 3 moby na spocie ?

Opublikowano

ostatnio przegladajac zagraniczne serwery trafilem na cos czego wczesniej nie zauwazylem odnosnie systemu resetow, tam sprawa wyglada tak, ze od startu serwera max res = 10, z tym ze co tydzien ten limit wzrastal o 2 resy, aktualnie max res na tamtym serwerze to chyba 46.

punkty za res tez byly fajnie ustawione, moim zdaniem bardziej balansuje to postacie

wygladalo to tak, ze rozne postacie dostawaly rozna ilosc pkt, bk chyba 450, pozniej inne postacie 500, a jeszcze inne 550.

nie wiem dokladnie jakie byly to liczby, wszystko zalezy od administracji, niemniej jednak uwazam ze to bardzo fajna opcja.

cieszy mnie ze stawiacie na eventy niz na normalne expienie po 10h bez ruszania sie, dawno nie bylem na BC :D jednak nie mozna popadac w jakies skrajnosci, nie kazdy dostanie sie do bc, licze na duzo ludzi online, wiekszosc ktora nie wejdzie bedzie klepac 3 moby na spocie ?

Oni na to nie pójdą, na forum tego serwera pisałem obszerną propozycję (właśnie jak napisałeś, z ograniczeniem resowym lub brakiem, lecz ze spadającą liczbą pkt za res z coraz wyższym resem) jeszcze na poprzedniej edycji, ale spotkało się to bez komentarza administracji, zlewka totalna. Mimo, iż rozpisałem to nawet z różną sytuacją punktową. Dla mnie byłaby to bomba, no ale serwery nie są dla graczy  :rolleyes:

Opublikowano

Serwer miodzio, o ile będzie stał. Ustawienia sprawiają, że można grać rok i dłużej... ;) Co do afk'u powiem w ten sposób, że nie powinien być ograniczony, ponieważ nie każdy ma czas, żeby łupać online na x25 expa. Pracuję po 280h w miesiącu i nie mogę poświęcić na grę więcej niż średnio 2h dziennie, więc jeżeli afczyć nie będzie można, to ja np. odpadam. Problem tkwi raczej w multi acc, sam odpalałem na poprzedniej edycji 5 kont i robiłem rasówkę sam ze sobą i to rozumiem, że nie jest ok, więc uważam, że powinien być limit 2acc (main char +ee) i tyle. :) Druga sprawa, że znalezienie spota, na którym można afczyć bez pobudki w safezone graniczy z cudem. AFK w MuO jest nierozłączną częścią gry, tak samo jak pk, więc nie można tego na siłę zmienić. ;) Powinien być bonus dla aktywnych graczy, np. więcej expa w BC itp. Reasumująć elite - nie, AC - tak. Takie moje zdanie. Mam nadzieję, że wystartuje jakoś wcześniej, przez święta można by połupać... pozdrawiam i do zobaczenia w grze.

Opublikowano

Serwer miodzio, o ile będzie stał. Ustawienia sprawiają, że można grać rok i dłużej... ;) Co do afk'u powiem w ten sposób, że nie powinien być ograniczony, ponieważ nie każdy ma czas, żeby łupać online na x25 expa. Pracuję po 280h w miesiącu i nie mogę poświęcić na grę więcej niż średnio 2h dziennie, więc jeżeli afczyć nie będzie można, to ja np. odpadam. Problem tkwi raczej w multi acc, sam odpalałem na poprzedniej edycji 5 kont i robiłem rasówkę sam ze sobą i to rozumiem, że nie jest ok, więc uważam, że powinien być limit 2acc (main char +ee) i tyle. :) Druga sprawa, że znalezienie spota, na którym można afczyć bez pobudki w safezone graniczy z cudem. AFK w MuO jest nierozłączną częścią gry, tak samo jak pk, więc nie można tego na siłę zmienić. ;) Powinien być bonus dla aktywnych graczy, np. więcej expa w BC itp. Reasumująć elite - nie, AC - tak. Takie moje zdanie. Mam nadzieję, że wystartuje jakoś wcześniej, przez święta można by połupać... pozdrawiam i do zobaczenia w grze.

Bez kozery powiem, że 6 lat można grać nawet

Opublikowano

Temat tutaj stoi, ponieważ serwery takie jak DarkMu to bardzo niszowy temat, wręcz nie spotykany już... Jest to serwer na który warto poczekać, na którym można przyjemnie pograć. Dlatego ludzie są i czekają. Dodam tak od siebie, że  ściągnąłem ostatnio global w myśl idei, że kiedyś też mówili że na globalu nie ma co grać, bo tam tylko $ i hard imposible exp, a jakoś łupałem tyle lat... więc itemki pokroju great dragon set +14 - wartość na allegro 5zł (tyle kiedyś za dobrych czasów stał bless na allegro) anubis set po 15zł itd. Ludzie w lorencii poubierani w stroje niczym ze star treka, masa dziwnych itemów itd. exp leci taki jak kiedyś x1 :D ale płacąc za buffy, vip serwer itd. można chyba z x12 wykręcić (pewien nie jestem:) tak więc global odstrasza. Tyle lat nie było robione nic z tą grą i ludzie grali było super webzen>k2>webzen zaczeli kombinować i wszystko się zjebało... więc dlatego mam zamiar być wprowadzony w błąd i chociaż wolałbym od razu, to poczekam chociażby do zająca, aniżeli nowego roku i pogram na DM. Pełen nadziei że wystoi. Global dał przykład, nie można przekombinować. Pozdrawiam, czekamy, walczymy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...