Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DarkMu Team Ver: S2 Exp: 25x Drop: 35% [Full PVP] [Protected] [AntyDDoS]

VVirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam 1920 1080, czy nie mógłbym jakoś zmienić rozdzielczości mu ? na takie same ? wtedy ustawienia od avanta myślę że by się wyświetliły, ale w plikach od mu nie mam takiej opcji aby zmianić.

,, Zresetuj ustawienia rozdzielczości w rejestrze systemu. ,,

nie mogę tego znaleźć

kiedyś korzystałem z windows mode,

w ogóle ciemny się zrobiłem w tym

pomocy

• Odpowiedzi 532
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli chcesz w oknie to trzymaj skrypt do rejestru:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Webzen\Mu\Config]
"WindowMode"=dword:00000001

Zapisz go jako okno.reg i odpal ;)

DMT 😉

Opublikowano

Zapraszam do gry, dzisiaj kolejny rekord 147 ONLINE

Nasz serwer istnieje już ponad 110 dni!

2845dbf8ec.jpg

DMT 😉

Opublikowano

o 110 dni 4 godz  29min za długo ^^

Zapraszam na serwer bo naprawdę warto.

Opublikowano

o 110 dni 4 godz  29min za długo ^^

Zapraszam na serwer bo naprawdę warto.

Podobno mieliśmy się nie utrzymać miesiąca (po tygodniu miał być kaput) :p

DMT 😉

Opublikowano

może to mało ważne, ale wypakowałem sound i music do daty, sound działa ( czyli efakty, uderzenia, otwieranie plecaka itp. ), ale muzyka nie działa ( czyli muzyka w barze, czy jak się się wejdzie w nową lokację ... ) , może ktoś coś wie ?

Opublikowano

milan007

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Webzen\Mu\Config]

"MusicOnOff"=dword:00000001

zapisz to jako musi.reg i odpal - muzyka się włączy :)

Dzisiaj po 1 w nocy będzie przerwa techniczna! :)

DMT 😉

Opublikowano

Takie pytanie do admina:

Czy afk będzie cały czas dozwolone? Chodzi o to, że serwer traci przez to trochę klimat. Na starym darkmu admin chodził po najpopularniejszych spotach i trzeba było cokolwiek odpowiedzieć. Jak ktoś był afk to wtedy teleportował do lorencji i spot się zwalniał. Nie mówię, żeby cały czas chodzić pilnować, ale raz na jakiś czas, przecież to zajmie parę minut. Po paru dniach obserwacji zauważyłem, że ludzie ustawiają afk i autoclickera jeszcze do tego. Nie wiem co to za gra, jak bot robi wszystko za Ciebie. Ogólnie wiem, że afk nie da się wykluczyć, ale jakby się dało ograniczyć. Fajnie, że taki serwer powstał w ogóle, no ale taka uwaga mi się nasunęła ;)

pozdrawiam

Opublikowano

Zgadzam się z lukkossem. Jak uczciwy gracz, który nie zostawia postaci na afk ani nie używa autoclickera ma mieć równe szanse z takim leniem co zostawi postać na noc, włączy auto zbieranie kamieni i ma wygodnie ?

Opublikowano

plaga...sa zbyt duze spoty by nadrobic to bc / ds - mowie o tych co nie afkuja

gdyby spoty byly 2-3mooby + hs rozmieszczone a nie jak teraz slupkowe to bc / ds by bylo cos wiecej warte a tak nikomu sie ze spota nie chce ruszyc bo po co strace i bede afkowal na smoczkach w lorce

sam afkuje i rozumie tych active by zaslugiwali na wiecej ale niestety serwer ustawiony pod afk :]

Wigle - JonHson BK 310+  Guild  Libra, PANCERNI, RedRain, EternoBR, BLKpearl

serwery prywatne nick   Khamus, KazzZ

Opublikowano

Witam, na koncie mam dwie postacie, na jedną mogę wejść, a na drugą nie mogę, ładuje się ładuje i ładuje i w końcu, main nie odpowiada, ostatnio grałem w lot-cie ...

proszę o pomoc !

na stronie trzeba postać przenieść, wszystko działa dzięki :-)

Opublikowano

Nowy rekord 148 online :)

Zapraszam do wspólnej gry oraz oceny serwera!

Jeżeli chodzi o mnie, to bardzo mi się podoba. Ciężko o dobre itemy, trzeba kombinować, drop nie jest jakiś super wielki - może macie lepiej na lepszych spotach, ja na 1 rr mam ciężko :P Ale uzbierałem na wingi 2 lvlu dla obu postaci więc jest ok. Exp idealny, szybko się nie znudzi jak tak sobie ślimaczo leci :) Co tu dużo pisać, moim zdaniem serwer super, nie ma w tej chwili żadnego lepszego pośród dostępnych. Zapraszam do wspólnej gry i pozdrawiam. :)

Opublikowano

inohoojwiejaki .....do czasu bedzie ci sie dobrze grało .

Ja wchodząc na serw, mysłalam ze dawne fajne czasy ...........pomyłka :(

Ciężko o party, ciężko o spota na ponad 300 lev....pozajmowane przez botowane party  <_<

Nawet  w gildii cieżko o parrty...hm ....pół gildi to same boty ^^

Szkoda, DarkMU  był serwerem świetnym .

Na koniec zapytam...skąd bierzesz tą liczbe online Wirus...na serwie tego nie widac  ;)

Prosze nie psioczyć na mnie, takie są moje wrazenia po dość długiej grze tutaj .

Zostało mi zyczyc powodzenia w dalszym prowadzeniu tegoż serwerka :)

Opublikowano

inohoojwiejaki .....do czasu bedzie ci sie dobrze grało .

Ja wchodząc na serw, mysłalam ze dawne fajne czasy ...........pomyłka :(

Ciężko o party, ciężko o spota na ponad 300 lev....pozajmowane przez botowane party  <_<

Nawet  w gildii cieżko o parrty...hm ....pół gildi to same boty ^^

Szkoda, DarkMU  był serwerem świetnym .

Na koniec zapytam...skąd bierzesz tą liczbe online Wirus...na serwie tego nie widac  ;)

Prosze nie psioczyć na mnie, takie są moje wrazenia po dość długiej grze tutaj .

Zostało mi zyczyc powodzenia w dalszym prowadzeniu tegoż serwerka :)

o.O

Nie ma to jak płakać bo się party nie dostało, ale smutne :(

Polecam zapraszam.

Zgadzam się skąd tyle online to ja nie wiem.

Opublikowano

o.O

Nie ma to jak płakać bo się party nie dostało, ale smutne :(

Polecam zapraszam.

Zgadzam się skąd tyle online to ja nie wiem.

Chłopcze zejdz w koncu ze mnie ...hormony ci buzują czy cuś ^^...znajdż sobie inny obiekt  <mlodszy> .

Na kazdy moj post głupio odpowiadasz ..zainterssuj się troche zyciem wokół siebie , moze pościel łóżko , posprzątaj pod łóżkiem .

Nudny jestes .

Wirus ...napisałam to co odczułam na serwerze , szkoda, bo fajnie miało być na początku :)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Chłopcze zejdz w koncu ze mnie ...hormony ci buzują czy cuś ^^...znajdż sobie inny obiekt  <mlodszy> .

Na kazdy moj post głupio odpowiadasz ..zainterssuj się troche zyciem wokół siebie , moze pościel łóżko , posprzątaj pod łóżkiem .

Nudny jestes .

Wirus ...napisałam to co odczułam na serwerze , szkoda, bo fajnie miało być na początku :)

Pozdrawiam :)

Dziewczynko, nie spam o to Cie proszę tylko. 

Opublikowano

Panowie przywołuję Was do porządku, dalsze pisanie takich wiadomości na forum publicznym będzie traktowane jako Flamewar i zablokuję wam konta :)

Chciałem tylko zaznaczyć że @Willemo to dziewczyna. 

A blokuj żaden problem załóżyć drugi raz konto :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nowy rekord 148 online :)

Zapraszam do wspólnej gry oraz oceny serwera!

nie bylo mnie pare miechow. 

z tego co pamietam zaczynaliscie od ~20 online, teraz macie ~150, nie gram tu, bo nie gram narazie w muo, ale polecam z calego serca, jaki serwer moze sie poszczycic 650% wzrostem populacji w pare miechow? a, no wlasnie ten moze, jak na polskie realia calkiem w porzadku; tylko pozazdroscic. z mojej strony zycze tylko zeby tak dalej, kiedy znow zagladne na to forum, aby przyrost nie byl wiele mniejszy :)

szacunek dla tej ekipy; potrafia utrzymac graczy oraz wiele wiecej niz odpalic random srv files z seeitworks.

a cebóle [sic!]  i tak beda narzekac, ze exp maly; lepiej tu sie pomeczyc troszke, niz stracic tyle samo czasu na jakies gunwa padajace z dnia na dzien, z przyczyn technicznych, oczywiscie :)

polak potrafi. amen.

Opublikowano

Godzina 21.00 Przerwa techniczna, sporo zmian wejdzie i parę spraw ważnych które obgadamy na forum (Głównym tematem będzie dalsze istnienie serwera). Czas zakończenia prac nie jest znany.

Dodatkowo aktywowaliśmy SSL na stronie :)

https://darkmu.pl/

DMT 😉

Opublikowano

Mogliście szutdałna zrobić w poniedziałek a nie w środek weekendu... :( Serwer wydaje mi się ostatnią ostoją dla muo low exp itp. cała reszta to sezony 9 99999exp co mnie ewidetnie nie rajcuje, a na global nie mam czasu ani pieniędzy. Serwer ostatnio został zaniedbany i to nie przez graczy lecz przez administracje i wśród założycieli powinna powstać dyskusja o istnieniu serwera, bo przykro mi ale z podejściem jaki reprezentowaliście do tej pory, to faktycznie nie ma sensu. Realia są może zupełnie inne, ale ja w taki sposób to odbieram, a moje zdanie wykreowały opinie innych graczy. Kwestii CS'a nawet nie będę komentował, w końcu to PVP. Liczę na pozytywne rezultaty i do zobaczenia na spocie, pozdrawiam.

Opublikowano

Mogliście szutdałna zrobić w poniedziałek a nie w środek weekendu... :( Serwer wydaje mi się ostatnią ostoją dla muo low exp itp. cała reszta to sezony 9 99999exp co mnie ewidetnie nie rajcuje, a na global nie mam czasu ani pieniędzy. Serwer ostatnio został zaniedbany i to nie przez graczy lecz przez administracje i wśród założycieli powinna powstać dyskusja o istnieniu serwera, bo przykro mi ale z podejściem jaki reprezentowaliście do tej pory, to faktycznie nie ma sensu. Realia są może zupełnie inne, ale ja w taki sposób to odbieram, a moje zdanie wykreowały opinie innych graczy. Kwestii CS'a nawet nie będę komentował, w końcu to PVP. Liczę na pozytywne rezultaty i do zobaczenia na spocie, pozdrawiam.

Zgadza się i przyznaję się do tego bez bicia, byłem na wyjeździe sporo miałem pracy i zaniedbałem pilnowanie osób w teamie. GM także olał całą sprawę - no cóż uczymy się cały czas na błędach. Wróciłem mam więcej czasu i bierzemy sie za poprawki. Pracujemy wraz z nową osobą nad pewnymi rzeczami i zapewniamy że nie zostanie to w takiej sytuacji jak jest. 

Serwer jest robiony z zamiłowania do MU i S2/3 oraz low exp, nie chcemy aby to tak się skończyło bo zebraliśmy naprawdę dużą liczbę osób (Polskich graczy).

DMT 😉

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...