Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DarkMu Team Ver: S2 Exp: 25x Drop: 35% [Full PVP] [Protected] [AntyDDoS]

VVirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na serverze nie bd wiecej niz 30 graczy (nie licze multiacc) wlasnie przez S2 , ale jak ktos lubi. Co do posta powyzej jezeli sa itemy z LC / CC - Ancienty to nic nie zmienia , poniewaz kazda klasa ma 3rd wingow , lepsze sety i nie ma roznicy czy walczy BK w dragonie przeciwko Elfowi w guardianie czy BK w Brave secie przeciwko Elfowi w secie na 380.  

• Odpowiedzi 532
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ostatnie spoty też były nazywane spotami więc zapytam czy będą tutaj moby bardziej w kupie niż ostatnio :D?

Czesc w slupkach czesc jak w lt7 wczesniej ;), ale tak w kupie, te co bija z bliska prawdopodbnie ogarniesz Tsem :)

Opublikowano

na serverze nie bd wiecej niz 30 graczy (nie licze multiacc) wlasnie przez S2 , ale jak ktos lubi. Co do posta powyzej jezeli sa itemy z LC / CC - Ancienty to nic nie zmienia , poniewaz kazda klasa ma 3rd wingow , lepsze sety i nie ma roznicy czy walczy BK w dragonie przeciwko Elfowi w guardianie czy BK w Brave secie przeciwko Elfowi w secie na 380.  

Kolega to ma problem xD. Nie chcesz - nie graj. Nikt Cię nie zmusza do gry na s2. Ty też nikomu nie możesz zabronić gry, bo ktoś lubi stare, dobre s2.

Opublikowano

A ja mam pytanie co do afk jest dozwolony? i ma sie rozumiec ze nie ma mu helpera jakos wbudowanego ? czy boty sa dozwolone czy to ma byc gra full activ na takim expie ? ;D

Opublikowano

A ja mam pytanie co do afk jest dozwolony? i ma sie rozumiec ze nie ma mu helpera jakos wbudowanego ? czy boty sa dozwolone czy to ma byc gra full activ na takim expie ? ;D

AFK jest zabronione, Mu Helpera nie ma ;)

DMT 😉

Opublikowano

Nie polecam... Nie polecAam...

najgorszy serwer MuOnline na swiecie jaki powstał :D

VVirus weź Ty sie lepiej za masturbowanie....jak za stawianie serwer MuO

Opublikowano

Ty jeszcze w pieluchy srałeś jak ten serwer powstał !

Ten osobnik trolluje na  kazdej publikacji, dziwie sie, ze jeszcze pozwolono mu pisac ^^

A ja polecam serwer :)

Opublikowano

VVirus weź Ty sie lepiej za masturbowanie....jak za stawianie serwer MuO

Dziękujemy za podzielenie się Twoimi zabawami w domowym zaciszu ;)

Nie będę odpowiadał na odzywki idioty bo Nazwanie kogoś idiotą to nie obelga lecz diagnoza - Jak to Julian Tuwim powiadał, w ten sposób zakończę mój wpis słowami Juliana oraz screenem: 

Próżnoś repliki się spodziewał

Nie dam ci prztyczka ani klapsa.

Nie powiem nawet pies cię ...,

bo to mezalians byłby dla psa.

Pozdrawiam :)

501591406399597353117.jpg

DMT 😉

Opublikowano

Ty jeszcze w pieluchy srałeś jak ten serwer powstał !

Ten osobnik trolluje na  kazdej publikacji, dziwie sie, ze jeszcze pozwolono mu pisac ^^

A ja polecam serwer :)

:* :*

Opublikowano

Te mloda wydymal bym cie

Śmieszne jest Twoje zachowanie :)

// Haha i zmienił posta ;)

DMT 😉

Opublikowano

Ma problemy na podwórku w piaskownicy , zapewne go biją  ;)

A teraz na temat ....ile online ? :)

EDIT: acha 56  , sama spojrzałam :)

Opublikowano

Ma problemy na podwórku w piaskownicy , zapewne go biją ;)

A teraz na temat ....ile online ? :)

EDIT: acha 56 , sama spojrzałam :)

Zgadza się! Mamy zaraz 1 w nocy a tutaj utrzymuje się powyżej 55 graczy i nie są to osoby AFK :)

DMT 😉

Opublikowano

Zgadza się! Mamy zaraz 1 w nocy a tutaj utrzymuje się powyżej 55 graczy i nie są to osoby AFK :)

Ciekawie kombinowanie z tymi graczami online... Brak dostępu do Rankingu online graczy, brak Rankingu graczy...

Pewnie by było rozczarowanie -.-

Pozdrawiam Elita 97jv :)

Opublikowano

Ciekawie kombinowanie z tymi graczami online... Brak dostępu do Rankingu online graczy, brak Rankingu graczy...

Pewnie by było rozczarowanie -.-

Pozdrawiam Elita 97jv :)

Dzisiaj ranking graczy będzie musimy tylko usunąć statystyki, ranking wg. Czasu online także dodamy :)

DMT 😉

Opublikowano

To ,że nie ma rankingu może wyjść serwerowi na dobre :P

Właśnie nie chcemy go wprowadzać ale każdy jęczy :(

DMT 😉

Opublikowano

Przykro mi bardzo, ale zabezpieczenia na tym serwerze to po prostu kpina :) Pełno latających na AK, nie mówiąc już, że podobno autoclicker miał nawet nie działać. Nie polecam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

W nocy z poniedziałku na wtorek robimy małą przerwę celem poprawienia zabezpieczeń przed cheatami co zaowocuje jeszcze lepszą grę! (Osoby które oszukiwały zostały odnotowane w logach i pożegnają się z serwerem). Standardowo mamy powyżej 50 graczy i z dnia na dzień coraz więcej, po zakończeniu poprawek reklamujemy serwer na zagranicznych forach! Jesteśmy w stanie utrzymać powyżej 1000 graczy (choć tyle nie uzyskamy mamy pewność stabilności przy 100 / 200 online!) 

Zapraszamy!

398911406580405353117.jpg

Taka ciekawostka dla graczy sezonu 2, wprowadziliśmy Offline Trade. Na czym polega? 

Wystawiasz normalny sklep "trade" i wpisujesz w konsoli /offtrade, dostajesz DC jednak Twoja postać ze sklepem jest nadal na serwerze!

1. Tworzymy sklep na specjalnie stworzonym mieście znajdujący się na mapie Noria (Teleport Noria2)

963191406581139353117.jpg

2. Wpisujemy na chacie /offtrade i dostajemy DC.

437091406581139353117.jpg

3. Potencjalny kupiec może kupić Twoje rzeczy nawet gdy Cie nie ma w domu! Twoja postać sama się wyloguje gdy sprzedasz wszystko albo wejdziesz ponownie na serwer!

661501406581139353117.jpg

DMT 😉

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...