Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DarkMu Team Ver: S2 Exp: 25x Drop: 35% [Full PVP] [Protected] [AntyDDoS]

VVirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mówisz o piórkach a więc proszę, sam Admin napisał o ich istnieniu!! 

Nie pogrążaj się wiecej. Ludzie widząc waszą samowolkę mają już dość.... Wasi gildiowicze z hakami bez ukrycia wbijaja na spot i zabijają... ile można prosić... 

Na ic moje pt stało od 2 godziny wtorku.... liczba piórek = 0 . Nie mamy o czym rozmawiać

https://imageshack.com/i/p2RSBeARj

https://imageshack.com/i/p9T4FAtFj

Siedzialem od niedzieli na icku i padly mi zaledwie 3.

Nie masz dowodów. Ja przynajmniej się przyznaje, że sobie używałem a Wy nie macie jaj się przyznać -.-. Widziałem większość członków Waszej gildii a nie pisnąłem na /post czy do admina ani słowa. Wyluzujcie cipy panowie.

Pewnie, ze nie mam, w koncu to dobry hax, czyz nie ? :) Ja nie bede demka krecil jak co niektorzy, zeby odowadniac, ze po uderzeniu w Ciebie DC dostaje. Przyznac sie do uzywania, czego? Elite? Dziala dobrze jako minimalizer.

• Odpowiedzi 532
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widac atmosfera na serwerze bardzo przytulna. Tak to jest jak bierze się ktoś za robienie serwera po jak najtańszych kosztach jeszcze tego nei ogarniając. :) Pozdrawiam. 

34tbjes.png

Opublikowano

Pewnie, ze nie mam, w koncu to dobry hax, czyz nie ? :) Ja nie bede demka krecil jak co niektorzy, zeby odowadniac, ze po uderzeniu w Ciebie DC dostaje. Przyznac sie do uzywania, czego? Elite? Dziala dobrze jako minimalizer.

To że we mnie uderzałeś nie miało żadnego znaczenia ^^ po prostu dawałem Ci DC jak mnie zaczynałeś bić. Zwykły spam pakietami, tak ten z TE.

iHacks  <3

Opublikowano

Niestety prośby zostały ignorowane, ss nie brane pod uwagę. Dopiero teraz gdy nagrałem kilka filmików w koncu coś się zaczęło dziać... o kilka dni za późno... ludzie widząc wasze poczynania poszli w wasze ślady.  obecną sytuację można porównać do ratowania tonącego statku... Trzeba było pomyśleć wcześniej, a nie teraz. Co dalej, ... może kolejny ress acc bo jak inaczej wyczyścić cały ten bałagan, itemy które nie powinny być zdobyte? zmiana wersji? dalej konfiguracją serwera zajmą się koledzy admina?  

Nie polecam, strata czasu i energii 

Opublikowano

Dorzuc tez filmiki na Miracle i polowe gildii na botach, a no tak na swoich nic nie wrzucisz. Obrazy wikt0Ra i innych jak to jedziemy go na sh, podczas gdy pada na 2-3 combo ;)

Na icku siedzielismy od dnia 2, nie tak jak Wasze Rampki od 4, takze piorek troche padlo, polecam tez sprawdzic bc7 :)

Jak podsylacie kreta do nas, to chociaz robcie to z glowa :).

Jedyny ktory zasluguje na jakis szacunek z Waszej gildi to prawdopodobnie finish. Ja nawet nie bede pytal skad Wasza gildia ma AA staffy, daybreakery i inne badziewia ktore leca z k3, kiedy nie ustoja pewnie nawet na k1 ^^

"Obrazy wikt0Ra i innych jak to jedziemy go na sh, podczas gdy pada na 2-3 combo" 

Co ma piernik do wiatraka hipokryto? Ludzie dobrze wiedzieli że jechaliście na SH. Wiedzieli też ze te piórka i te całe wingi nie są zdobyte uczciwie i dlatego puszczały im nerwy a wy szliście w zaparte kłamiąc prosto w oczy... Jedynie wasz GM wydaje się być czysty.

"Na icku siedzielismy od dnia 2, nie tak jak Wasze Rampki od 4, takze piorek troche padlo"

Dwa party 300++ siedzą od 4 dni non stop na dwóch spotach i nie poleciało im nawet 1. piórko a Ty piszesz "także piórek trochę padło" no nie rozśmieszaj mnie. (piszę tylko o icarusie)

Opublikowano

VVIRUS OFFAJ TEN SERWER I IDZ SIE POBAW DO PIASKOWNICY :)

Ty.. mistrzu grałeś tutaj w ogóle? Serwer ma świetne ustawienia (choć uważam że i tak za dużo punktów do rozdania- ważne jednak że nie maxy). Trzeba go tylko wyczyścić ze ścierwa grającego nieuczciwie.

Opublikowano

Ty.. mistrzu grałeś tutaj w ogóle? Serwer ma świetne ustawienia (choć uważam że i tak za dużo punktów do rozdania- ważne jednak że nie maxy). Trzeba go tylko wyczyścić ze ścierwa grającego nieuczciwie.

Tak jak mówisz takie ustawienia są bardzo przyzwoite. Sama gra sprawiała sporo zabawy... pojawił się problem, który jest teraz naprawiany. Po rozmowie z Adminem mam dalej chęć wrócić na serwer. Takie akcje jak teraz mobilizują do działania, mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej. 

Opublikowano

Odnośnie gry:

Grało się przyjemnie, plagą jest jednak elite i pickowanie, które ma ponoć zniknąć po wstawieniu nowego gameguarda. Do tego "zabawa: z kopiowaniem pierza przez gildie Kaczuchy, która nadszarpnęła zaufanie dla tego serwera. 

Jak kolega wyżej dalej mam chęci do gry na tym serwerze i daje sobie, jak i serwerowi jeszcze jedną szanse.

Co do Smily'ego krążą głosy iż to kolega od konkurencyjnego serwera, zatem jego posty należy brać pod uwagę z przymrużeniem oka.

Opublikowano

Czytając Wasze wypociny normalnie chce mi się śmiać.

"Wasi gildiowicze z hakami bez ukrycia wbijaja na spot i zabijają..." 

Wbiliśmy się na spot, bo chciałbym zauważyć iż jakąś godzinę wcześniej zrobiliście to samo i ubiliście mnie 5v1 z buffem. 5v2 już nie mieliście szans.  ( Nie wspominając, że nasz elf właśnie się logował ).

Co do "Naszych gildiowiczów z hakami bez ukrycia" można by powiedzieć, cóż i viceversa...

@Manisze,

Wow nagrałeś kilka filmików, szkoda, że nie uwieczniłeś także swojej guild (począwszy od Waszego GM [szybko parę razy znalazłeś się na spocie na drugim końcu mapy ] poprzez reszte ) , która także napierdala na "haxach". 

@1361622928-U485574.pngMiraclee

tak nie mamy żadnych dowodów, bo żaden z nas nie jest skończonym idiotą by nagrywać grę. To tylko gra i z problemami w grze, radzimy sobie bezpośrednio w niej ( czyt. nie używamy ss, filmików, nie płaczemy na forum ).

"Wiedzieli też ze te piórka i te całe wingi nie są zdobyte uczciwie i dlatego puszczały im nerwy a wy szliście w zaparte kłamiąc prosto w oczy..."

oO wypraszam sobie. Dropneło mi jedno, jedyne piórko z którego zrobiłem wingi dla BK. W tamtej chwili jeszcze nic nie widziałem o reszcie. Nie wierzysz ? Zapytaj Desire jakie było ID piórka z którego zrobiłem wingi BK. Nawet jeśli mam je stracić, przez Wasz żałosny płacz, trudno, to tylko gra 

Co do SH, tylko słyszę, że go mieliśmy i nic więcej. Moja propozycja jest taka, zamknijcie już mordy, skończcie ten żałosny temat, odstraszacie tylko nowych graczy Waszymi el0 oskarżeniami.

Ma być teraz Game Guard etc, więc żaden z Was/Nas już sobie nie pohakuje, chociaż znając serwery MuO i ich graczy, mimo iż będzie Game Guard, dalej będziecie wrzucać swoje bezpodstawne oskarżenia.

Co do tego filmiku z Coffym. Gdzie Wy tam widzicie SH ?

Odpalcie sobie mu calculator, sprawdźcie ile pkt można mieć do dodania na 350 lvl i różne buildy na ten level.

Na tym filmiku postać wygląda jakby miała ze 150 speeda.

Rękawice dają około 5 speeda, exe pendant 7, staff 30 [ 42 ] + do tego build z 900 agi, lecz co Wy możecie o tym wiedzieć. Niech Wam będzie! Tak Coffy ma na tym filmiku SH  <_< 

Już nie mogę się doczekać, jak padacie jak muchy na 20rr. 

.down

I'm not Iluminati ;<

Opublikowano

"Wiedzieli też ze te piórka i te całe wingi nie są zdobyte uczciwie i dlatego puszczały im nerwy a wy szliście w zaparte kłamiąc prosto w oczy..."

oO wypraszam sobie. Dropneło mi jedno, jedyne piórko z którego zrobiłem wingi dla BK. W tamtej chwili jeszcze nic nie widziałem o reszcie. Nie wierzysz ? Zapytaj Desire jakie było ID piórka z którego zrobiłem wingi BK. Nawet jeśli mam je stracić, przez Wasz żałosny płacz, trudno, to tylko gra 

Illuminati / fufu:

Nikt z naszej gildii nie oskarżył Cię o to że masz coś nieuczciwego albo hakujesz... do Ciebie nic nie mamy.

Opublikowano

W nawiązaniu do poprzednich komentarzy "wadliwe" itemy zostały usunięte gracze zbanowani oraz zabezpieczenia dodane :)

Patch dostępny na stronie głównej.

Dla osób które posiadają Windows 8 (lub mają zainstalowane w program files) musza uruchamiać jako administrator.

DMT 😉

Opublikowano

Zgadza się, dla elfków i osób które nie lubią trzymać swojej myszki dorzucamy avantę :)

Dla osób które mają starego klienta i szukają patcha:

http://darkmu.pl/pliki/patch03082014.rar
Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/e44b5a175c970d5a0acad415bcc137e74a07e0a14d05554267d53a8d45a899c7/analysis/1407066102/
Niektóre wykrywają win32 jednak jest to przez ładowanie dodatkowej dll'ki. Nody i inne płatne wskazują na czyste pliki :)

W dziale download jest Avanta która... działa na windows 8!

DMT 😉

Opublikowano

VVirus ja Ci radze wyłacz ten serwer i daj Sobie spokoj :)

Idź na swój syf nieudaczniku i nie wypowiadaj się tutaj, bo pokazujesz jakim jesteś idiotą :)

49 ONLINE! Wbijamy i gramy :)

Dodaliśmy dla Was generator sygnatury prezentuje się tak:

31094b6839.jpg

DMT 😉

Opublikowano

Ciekawe, że już jest 38 ONLINE...

Jasne :) Wbij to się przekonasz. Stali gracze którzy doceniają sezon 2 jak i dobrą konfigurację zostaną z nami na długi czas. Takiego serwera nie ma w Polsce ani w Europie, dzisiaj zaczynamy target na zagraniczne osoby wraz z reklamami.

Dodatkowo tworzymy "Guide" dla każdego gracza!

Rozpiska dropów z Goldów:

http://darkmu.pl/index.php?page_id=bok

Godziny Inwazji:

http://darkmu.pl/index.php?page_id=invasion

DMT 😉

Opublikowano

faktycznie trzeba kochac sezon2 zeby byc zadowolonym z tego co dropi z bok+5 ^^:D

Są nowe dodane eventy a goldy to nie jest jedyna zabawa na serwerze. Przynajmniej dzieci brak, jak wolicie dostać set FO na dzień dobry to nie tutaj :)

DMT 😉

Opublikowano

Brzydko podbiję ale jeszcze ważna aktualizacja dotycząca questów :)

Questy resetują się co 2 dni (co 2 dni od nowa je robimy)

Lista questów: 

# Quest                                                                                                         | Nagroda      
1 Worm Hunt - Worm 10x (Devias)                                                                    | Jewel of Soul      
2 Elite Yeti Hunt - Elite Yeti 20x (Devias)                                                             | Jewel of Bless      
3 Ice Queen Crown - Ice Queen 15x (Devias)                                                       | Jewel of Chaos      
4 Poison Bull Fighter Hunt - Poison Bull Fighter 10x (Dungeon)                              | Rena      
5 Cursed Wizard Hunt - Cursed Wizard 40x (Lost Tower)                                       | 2x Soul      
6 Death Cow Hunt - Death Cow 40x (Lost Tower)                                                 | 2x Bless      
7 Great Bahamut Hunt - Great Bahamut 40x (Atlans)                                             | 2x Chaos      
8 Hydra Hunt - Hydra 25x (Atlans)                                                                         | Red Chocolate Box      
9 Balrog Hunt - Balrog 25x (Lost Tower)                                                               | Blue Chocolate Box      
10 Mutant Hunt - Mutant 40x (Tarkan)                                                                   | Jewel of Wind      
11 Mega Crust Hunt - Mega Crust 40x (Icarus)                                                     | Jewel of Fire      
12 Iron Wheel Hunt - Iron Wheel 10x (Tarkan)                                                      | Box of Kundun +1      
13 Tantalos Hunt - Tantalos 10x (Tarkan)                                                              | Box of Kundun +2      
14 Queen Rainer Hunt - Queen Rainer 20x (Icarus)                                               | Box of Kundun +3      
15 Alpha Crust Hunt - Alpha Crust 20x (Icarus)                                                       | Box of Kundun +4      
16 Death Beam Knight Hunt - Death Beam Knight 30x (Tarkan)                             |  Box of Kundun +5      

Lista dostępna na: 

http://darkmu.pl/index.php?page_id=quest

Dodatkowo na forum z innymi graczami ustaliliśmy formułę z reset:

RESETUJEMY PUNKTY!

250 * liczba resetów!

DMT 😉

Opublikowano

Nie polecam, ten serwer to kpina ...tak jak MystMu

Uwzględnij co Ci się nie podoba :) Taka opinia nie jest wiarygodna.

Dzięki Twojej wypowiedzi będziemy wiedzieć co jeszcze poprawić :)

ps. Nikt z naszej ekipy nie należy do mystmu :) A jak na razie Twoje wiadomości są negatywne nawet jak nie grałeś u nas :)

DMT 😉

Opublikowano

Uwzględnij co Ci się nie podoba :) Taka opinia nie jest wiarygodna.

Dzięki Twojej wypowiedzi będziemy wiedzieć co jeszcze poprawić :)

ps. Nikt z naszej ekipy nie należy do mystmu :) A jak na razie Twoje wiadomości są negatywne nawet jak nie grałeś u nas :)

Nie powiedzialem że ktoś tu jest z ekipy MystMu, grałem zobaczyłem i nie polecam...KPINA !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...