Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enforce Vip - Download. Darmowy VIP do Bot of Legends!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam wszystko z tej paczki z mpc. Tak zaznaczam load.lua

To zaznacz (load).lua i fixa na patch 4.11 i skrypt

<3

Koza Gold

Opublikowano

ja p******e... afera z nitrem dość wypromowała bola żebyśmy my szanujący się bolowcy kurwicy dostawali grajac w co drugim meczu na innych bolowców. teraz będzie jeszcze gorzej bo przynajmniej wtedy 75% osob nie miało tego vipa czy dojścia do cracków... mnie się idea publikacji na ogóle nie podoba. kumaci i tak to zdobyli od innych kumatych. mniej kumaci szukali po googlach i jeśli posiadali brain.lua to mogli to mieć w mniej niż 10 sec. jak już jestesmy na etapie udostępniania tego to zdradze wam tajemnice jak się tego szukało. google.pl   hasło   "fake bol vip speedyshare" banał nieprawdaż? jak rano gówniarstwo wstanie przewiduje kolejne 50 stron wątku enforce i natłok tego  w grze. żebyście chociaż sobie ustawili wszystko tak żebym nie musiał grać rankeda 4/3 vs5 bo 2 ma bug splata albo spelle na offie... enforce jest fajne. jeśli mamy brain.lua to jak media markt nie dla idiotów. niestety ich nie brakuje co widać w drugim temacie.

chyba komuś zalezy na tym żeby to upadło... a z resztą, z mpc czy bez i tak to szybko jebnie, kwestia czasu... za głośno już o tym

+milion

Opublikowano

Ja mam też problemy z tym, że nie chce BoL się wczepić do gry.

Fixa ściągnąłem, zaznaczyłem to co mialem fajeczkami..

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Ktoś wie może jak rozwiązać ten problem z klawiaturą? Na customie wszystko działa normalnie ale już na normalach czy rankedach nie mogę w ogóle jej używać xD

Opublikowano

NIech to kur** szybko  padnie ..  Nie w iem po jakiego hu**  to tu wrzucacie .. Nikt teraz czysto nie ciągle jakiś typ z bolem mi sie t rafia k***a ..

Opublikowano

Dopóki jest zdanie administratora @Lord Makin to to pozostanie, on zatwierdził to.

Ma ktoś fixa na "sprawdzanie HWID ze strony skryptów"?

@Edit

Riven boost my elo by Jus działa  - jednak nie działa LOL. ciskam combo etc... nic nie idzie :/

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Mi nadal na customie nawet nie działa. Zaznaczyłem inject, load.lua i wybrany skrypt. Wchodzę do customa nawet nie wyskakuje bol injected i tych zielonych napisow nie ma.. = skrypt np na Riven Beasty , Vayne.. Czy to od .reg zależy? :P

Opublikowano

Mi nadal na customie nawet nie działa. Zaznaczyłem inject, load.lua i wybrany skrypt. Wchodzę do customa nawet nie wyskakuje bol injected i tych zielonych napisow nie ma.. = skrypt np na Riven Beasty , Vayne.. Czy to od .reg zależy? :P

Mam ten sam problem.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Jaki filmik, co, gdzie,jak? A co z tym zrobić 628581405068027691338.jpeg

Na dole masz taki plik tekstowy: "How to use". Z Angielskiego możemy przetłumaczyć, że pisze tam: "Jak tego uzyć" 

Potem skopiuj cały tekst i przetłumacz go sobie w google tralslatorze bo widze że krucho u Ciebie z tym.

Wszystko macie na tacy a nadal nie umiecie nic.. Gah

Dawniej Mounthains... :/

Opublikowano

Dopóki jest zdanie administratora @Lord Makin to to pozostanie, on zatwierdził to.

Ma ktoś fixa na "sprawdzanie HWID ze strony skryptów"?

@Edit

Riven boost my elo by Jus działa  - jednak nie działa LOL. ciskam combo etc... nic nie idzie :/

Mam ten sam problem ;x 

Wciskam spacje zeby zrobic kombo i nic nie idzie ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...