Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enforce Vip - Download. Darmowy VIP do Bot of Legends!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wie ktoś co zrobić aby działał Yasuo the windwalker? Ten od Hexa działa ale chciałbym spróbować tego 2

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Witam mam problem gdy wybieram już grę i bol ma się injectowac to wywala mi z gry i pisze "problem z grą odnów połączenie " wie ktoś może jak poradzić ?

Opublikowano

Wyjdzie Bol 2.0 to i pewnie updejt bedzie , albo cos , na bank cos wymysla.

A jak ktos chce pomoc mi to uruchomic i zapdejtować to PW.

Nowicjusz
Opublikowano

Nie  wiem po co to tutaj... i tak musiałem iść grać na westa bo na EUNE co drugi na bolu gra... a teraz będą grać na bolu vip

Opublikowano

Lama, weź podziel się znami jak inject naprawiłeś.

Bol.dll najnowsze.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Mam teraz pytanie z tym ze jak sie to zainstaluje to musisz robic formata bo ci caly komp sie zjebie to prawda czy nie?

Opublikowano

Wgrałem nowe bol.dll ale i tak  nie działa combo - testowałem Beasty Riven i Syndre. :P

A można wiedzieć skąd masz bol.dll? bo ja ściagnąłem z oficjalnej strony i musze podawac login i haslo.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

GG WP cebulandia w tym momencie sie dowiedziala. Znam to juz pare dni i watpie ze cebulaki bez poradnika to zrobią. Napewno sie ktoś znajdzie co napisze temat na forum bola.

@VerexPL nikt Ci nie pomoże bo każdy chce to trzymać dla siebie. #Edit co do twojego problemu to 1 min roboty bez innego bol.dll gg wp panowie 

273511408998783345728.png
Opublikowano

UWAGA!

NIe pomagajcie tym idiotom bez brain.lua. Niech się same wysilą polskie cebule.

Tyle.

"Cebule" A sam jak dostał pierwszy raz nie wiedział co zrobic zeby uruchomic dobrze i pewnie pod biurkiem siedział GG WP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...