Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enforce Vip - Download. Darmowy VIP do Bot of Legends!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Cebule" A sam jak dostał pierwszy raz nie wiedział co zrobic zeby uruchomic dobrze i pewnie pod biurkiem siedział GG WP

Ja w porównaniu do was idioci sam to znalazłem na youtube (podobnie jak mistake) i zrobiłem zgodnie z filmem. A że wy jesteście obdarzeni rozumem jaskiniowca to nie moja wina.

Zarax pozostanie dla mnie zerem i dla każdego z nas mądrzejszych bolowców. J**** takich ludzi jak on

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Enfoce vip udostępniony został - populacja głupich postów z błędami na MPC zwiększa się.Jak już to udostępniłeś z instrukcja to banuj każdego idiote który ma problem ze zrobieniem tego - wszystkim wyjdzie na dobre, jeśli nie jest w stanie ani tego znaleźć ani uruchomić to znaczy, że sie do tego nie nadaje.

A jak się wkurwie to napisze  o tym na forum BOL'a - niech to upadnie i spokoj.

Opublikowano

No i po co to udostepniliscie? Jakie to są cebule (bez brain.lua Kappa) nie dość, że mają tuta wszystko napisane ze wszystkimi programami potrzebnymi to jeszcze problemy, że nie działa.  <_<

Opublikowano

Enfoce vip udostępniony został - populacja głupich postów z błędami na MPC zwiększa się.Jak już to udostępniłeś z instrukcja to banuj każdego idiote który ma problem ze zrobieniem tego - wszystkim wyjdzie na dobre, jeśli nie jest w stanie ani tego znaleźć ani uruchomić to znaczy, że sie do tego nie nadaje.

A jak się wkurwie to napisze  o tym na forum BOL'a - niech to upadnie i spokoj.

Pierwszy raz mam ochotę spropsować Cheatka bo zawsze był on hejterem wszystkiego i wszystkich ale tu się zgadzam. Też chyba zaspamuje forum bola tym topiciem bo wolę zapłacić 32zł miesięcznie niż żeby każda cebula miała prawie całe repo za frajer.

A Ty idioto wyżej nie używaj słowa "Kappa" jak nie wiesz do czego ono służy. Kappa jest oznaczeniem sarkazmu czyli rozumując twój post chcesz powiedzieć, że wszystko działa. 

Idź kup mózg na pchlim targu.

Opublikowano

Gdyby wszystko było i działało nikt by nie pisał postów że nie działa Kappa. :)

Gdyby nie byli debilami i robili wszystko z instrukcją to by  działało, a nie myślenie"nie zrobie tego bo nie trzeba" i pozniej 50 postów ze mu nie dziala.

Opublikowano

Tak ale gdyby niektórzy napisali 1 normalny post i pomogli to by tego nie było. Zamiast pisac Kappa kup mozg.  -.-

Ja np. uruchomiłem odrazu Vip'a , ale znowu chuy bombki strzelił bo w każdym skrypcie jakiś error.  :ninja:

Opublikowano

Tak ale gdyby niektórzy napisali 1 normalny post i pomogli to by tego nie było. Zamiast pisac Kappa kup mozg.  -.-

Ja np. uruchomiłem odrazu Vip'a , ale znowu chuy bombki strzelił bo w każdym skrypcie jakiś error.  :ninja:

W poprzednim temacie o enforcie jest fix na wszystkie błędy które są mozliwe, ale dekle i tak wciąż pytają, bo jak nie podsuniesz pod nos to se nie poradzi z niczym sam pomimo że odpowiedź jest w tym samym dziale, tylko że w innym temacie.

Mam go wgranego i dalej nic , tak wiem też jestem deklem , ale to nic  ;)

To ten Fix.lua czy szukac dalej?

Ja sobie radziłem sam - ty też możesz.

Opublikowano

Mam go wgranego i dalej nic , tak wiem też jestem deklem , ale to nic ;)

To ten Fix.lua czy szukac dalej?

Opublikowano

DOBRZE, ŻE PRZYNAJMNIEJ TAKIE PROSTE ZADANIE JEST DLA WAS TRUDNE, LEPIEJ NIE POMAGAĆ ŻEBY MNIEJLUDZI TO MIAŁO.

Opublikowano

W poprzednim temacie o enforcie jest fix na wszystkie błędy które są mozliwe, ale dekle i tak wciąż pytają, bo jak nie podsuniesz pod nos to se nie poradzi z niczym sam pomimo że odpowiedź jest w tym samym dziale, tylko że w innym temacie.

Ja sobie radziłem sam - ty też możesz.

No i wlasnie przez takie posty bedziecie miec coraz większy spam , to tylko pytania a jak napisałem , fix mi nic nie dał :)

Opublikowano

Zrobiliście najgorszą k***a głupotę wrzucając to tutaj.

ps. możecie już kupować vipa, to długo nie potrwa.

Skończ się w końcu ośmieszać, proszę Cię. Nie podoba mi się Twoje samolubne zachowanie.

DOBRZE, ŻE PRZYNAJMNIEJ TAKIE PROSTE ZADANIE JEST DLA WAS TRUDNE, LEPIEJ NIE POMAGAĆ ŻEBY MNIEJLUDZI TO MIAŁO.

Uwierz mi, że po kilku h publikacji tego dostałem 5 wiadomości prywatnych oraz 12 na gg. Ciężko jest masowo z tym pomagać. :)

Dodany został tutorial, który znajdziecie tutaj:

EnforceVIP - Tutorial. Jak zainstalować i używać. - League of Legends - Boty, skrypty, itd. - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

Opublikowano

Skończ się w końcu ośmieszać, proszę Cię. Nie podoba mi się Twoje samolubne zachowanie.

Spudgy został już o tym poinformowany. Nie podoba mi się wasze leecherskie zachowanie.

Opublikowano

Honda dla free.

działą 100% bo mi jakoś nie działał w 100% na enforce a na free tak ;)

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Opublikowano

W ogóle guys mam złą wiadomość, 90% płatnych skryptów korzysta z globalnego autha, dostając bana na jednym za cracka otrzymujecie również na reszcie. :)

Opublikowano

Nie chcę nikogo obrażać, ale autor tematu, zrobił z siebie idiotę.

Po ch*j to wrzucaliście?

KAŻDY mógł to sobie znaleźć w necie za darmo. Wystarczyły 3 minuty.

To nie, najlepiej wrzucił ciotom na mpc niech mają.

I teraz ani Ty, ani reszta osób nie pokorzysta.

Tak chociaż ty byś miał korzyść.

Opublikowano

Mam problem , Fizz Fun House,CW ,Kogmaw Combo ,te skrypty nie robią combo tak samo jest z Evadee i reszta VIP skryptów , czym mzoe to byc spowodowane? 

Wszystko sie ladnie injectuje tylko jak trzymam spacje to postac stoi w miejsu i atakuje przeciwnika

@dodam ,ze w free bolu nie bylo czegos takiego , ladnie robilo combo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...