Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enforce Vip - Download. Darmowy VIP do Bot of Legends!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja na enforce jade odkąd tylko bol wszedł na 4.12. @Marcoly się śmiał jakie to proste

gz, ,,masz'' enforce. jesteś prosem

wiesz, w moim temacie road to challenger napisałeś że jestem na TR bo na eune nie daje rady. hmmm któż to się przeniósł na TR? nie dałeś rady? biedny ty

@TOP 

daj ss, cokolwiek żebym Ci uwieżył

rbd2t1.png

Opublikowano

gz, ,,masz'' enforce. jesteś prosem

wiesz, w moim temacie road to challenger napisałeś że jestem na TR bo na eune nie daje rady. hmmm któż to się przeniósł na TR? nie dałeś rady? biedny ty

@TOP 

daj ss, cokolwiek żebym Ci uwieżył

Ja przynajmniej tam nie spadłem XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

top@ @Marcoly robi właśnie AutoMarforceVIP z regmakerem itd :D. Zaraz da ssy. GG WP MARCOLY

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

@Raulo

Pff.. Marcoly już dawno zrobił update enforca dla mnie i dla niego.

Bo ja tylko potrafię żerować na nim.

podpowiedź do stronki "xii"

xiigame? Możesz już iść pograć w lola bez enforce bo go jeszcze nie ma...

Opublikowano

Typek ma Vipa + Cracked Skrypty chcesz to tak samo mogę ci wysłać SS jak mam odpalone Evadee czy tam CassWhopping ;)
Typek który pare dni temu się prosił o enforca, dzisiaj sam go napisał... co prawda troll i ssy niezłe złapaliście pewnie 3/4 forum xD

MEGUSTA

Opublikowano

@up 

Pokaż scrackowane prodiction.

Dać Wam pod nos wszystkie ss'y i tak powiedzą że fake..

Wierzyc moze i wierze, ale czy to nie jest ten autoinstaller od hyunka czy jak mu tam?

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Typek ma Vipa + Cracked Skrypty chcesz to tak samo mogę ci wysłać SS jak mam odpalone Evadee czy tam CassWhopping ;)

Typek który pare dni temu się prosił o enforca, dzisiaj sam go napisał... co prawda troll i ssy niezłe złapaliście pewnie 3/4 forum xD

tak, on akurat jest zdolny aby takie coś napisać. 

rbd2t1.png

Opublikowano

Wierzyc moze i wierze, ale czy to nie jest ten autoinstaller od hyunka czy jak mu tam?

Przecież to jakis Form z buttonami i textboxem a ten reg na pulpicie pewnie pusty bez bajtów a w grze to pewnie bol z scrackowanymi skryptami

Opublikowano

Na początku śmieszne to było te robienie ludzi w bambuko, trollowanie czy inne tam ze się ma enforca ale teraz już się to nudne zrobiło.. Albo dajecie linki albo spie*dalajcie i trzymajcie niby "działającego enforca" w waszym tam kółku wzajemnej adoracji :) Nie wyszedł wam ten troll już Notherman wcześnie wrzucił przerobione ssy :P

MEGUSTA

Opublikowano

No jedyne co mnie dziwi to to, że przeglądając wiele zagranicznych stron ludzie nadal sie z tym nie uporali, a tutaj to już ogarneliście, w dodatku pisząc, że to jakiś błahy problem i prosty do rozwiązania.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Bieda uderzyła do bani? Enforce mam już od patcha 4.2.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...