Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enforce Vip - Download. Darmowy VIP do Bot of Legends!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Marcoly Spokojnie nie uderzyła, ty po prostu robisz z siebie żałosnego typa pisząc takie rzeczy tylko zastanawia mnie po co to robisz? Nie masz enforce a do tego ssy przerobiłeś w gimpie żeby zrobić w ci*la dzieci z tego forum, chcesz udowodnić ze działa ten enforce? daj linki, a nie pie*dolisz bezsensu tutaj jak połamany o czymś czego nie zobaczysz dopóki wietnamczyk tego nie zrobi.. i zrób coś z tym przydupasem hehehem bo stara się być zabawny na siłe..

MEGUSTA

Opublikowano

@Marcoly Spokojnie nie uderzyła, ty po prostu robisz z siebie żałosnego typa pisząc takie rzeczy tylko zastanawia mnie po co to robisz? Nie masz enforce a do tego ssy przerobiłeś w gimpie żeby zrobić w ci*la dzieci z tego forum, chcesz udowodnić ze działa ten enforce? daj linki, a nie pie*dolisz bezsensu tutaj jak połamany o czymś czego nie zobaczysz dopóki wietnamczyk tego nie zrobi.. i zrób coś z tym przydupasem hehehem bo stara się być zabawny na siłe..

Link = 90k e*gold. Wiesz, że enforce nie jest z Wietnamu? Nie mam zamiaru robić pajacerki i przerabiać ss'ów w gimpie (biedackie narzędzie btw), jak nie chcesz to nie wierz.

Opublikowano

Link = 90k e*gold. Wiesz, że enforce nie jest z Wietnamu? Nie mam zamiaru robić pajacerki i przerabiać ss'ów w gimpie (biedackie narzędzie btw), jak nie chcesz to nie wierz.

Widzę ze przyda ci się te tzw "brain.lua" bo jak przeczytałem co tutaj napisałeś to walnąłem facepalma.. Co za różnica skąd jest każdy wie o co chodzi.. Nie masz zamiaru ale jednak zrobiłeś pajaca z siebie z tymi ssami obojętnie kto je przerobił ty je udostępniłeś :P To nie jest kwestia wiary.. nie tylko ty masz Vipa kupionego na bolu i wgrane Cracked Skrypty :) Poza tym pisanie na innych ze są biedakami, załosny jesteś..

MEGUSTA

Opublikowano

Znalazłem dzialajace, przed chwilą testowalem. :)

edit:

Last download: 21-07-2014 16:44

ktos serio sie nabral i pobrał starą wersje :D

Opublikowano

Ludzie jezuu po co wam ten enforce nie lepiej wydać te 30zł i miec Z*******E NIE POBUGOWANE skrypty? Tylko męczyć się co patch z tym gównem... 30zł to nie dużo pomóżcie Babci skoście trawę pozbierajcie wiśnie czy co tam macie i w jeden dzień macie 50zł. A tak to musicie się p******** z tym

Opublikowano

chcesz udowodnić ze działa ten enforce? daj linki, a nie pie*dolisz bezsensu tutaj jak połamany o czymś czego nie zobaczysz dopóki wietnamczyk tego nie zrobi..

Serio myślisz, że jakby miał tego env to by tu wrzucił tylko po to, żeby udowodnić coś randomom? Te twoje "wrzuć linki, żeby udowodnić" zalatuje żałosna próbą wyłudzenia. Z tymi wietnamcami też już skończ p********. Nie wiem czy Marcoly ma enforce'a czy nie i mam to szczerze mówiąc w dupie, ale ty serio myślisz, że wietnamcy to bogowie internetów i jedyni oświeceni? Może cię zaskoczę, ale w Polsce też mamy ludzi myślących, choć pewnie ich nie spotykasz, bo omijają cię szerokim łukiem.
Opublikowano

Mogą być takie czy potrzebujecie coś jesteszcze? BoLa w grze też mam pokazywać?

BoL E.VIP

bol_ss_by_stealdivinity-d7rn8ou.jpg

LISTA VIP SCRYPTÓW DO WSZYSTKICH POSTACI (+kilka podstawowych)

scrypty_by_stealdivinity-d7rn7wz.jpg

07.24.2014 około godziny 18:00-19:00 będę miał wgląd do "FreeBOL-BETA" (dla wszystkich ciekawych screen'y)

- Może za te lagi dosteniemy jakieś RP albo skina

- Taaa... szczególnie na EUNE
- No to przynajmniej BOOST IP
- JEDYNE CO DOSTANIESZ TO BOOST NA BAN CHAT!!

Opublikowano

Mogą być takie czy potrzebujecie coś jesteszcze? BoLa w grze też mam pokazywać?

BoL E.VIP

179611405966900757844.jpg

LISTA VIP SCRYPTÓW DO WSZYSTKICH POSTACI (+kilka podstawowych)

552841405966900757844.jpg

07.24.2014 około godziny 18:00-19:00 będę miał wgląd do "FreeBOL-BETA" (dla wszystkich ciekawych screen'y)

Dobry paint. No i ta paczka skryptów, wow, uszanowanko.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

niedługo patch 4.13 kapa. Pewnie długo jeszcze nie bedzie enforce ;CCCCCCCCC(dla kogo nie będzie dla tego nie będzie :x)

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

niedługo patch 4.13 kapa. Pewnie długo jeszcze nie bedzie enforce ;CCCCCCCCC(dla kogo nie będzie dla tego nie będzie :x)

I co mokro masz w majteczkach, bo kolega Ci naprawi? :D

@top mozecie wejsc w temat hynuka na wietnam forum? ten z autoinstallerem.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

I co mokro masz w majteczkach, bo kolega Ci naprawi? :D

@top mozecie wejsc w temat hynuka na wietnam forum? ten z autoinstallerem.

Co zazdrościsz że nie masz takiego kolegi? :D Marcoly kosa, nawet lolbandita scrackował :D

top@ I tak nie pogracie długo na enforce bo spdugy pilnuje ;0

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Co zazdrościsz że nie masz takiego kolegi? :D Marcoly kosa, nawet lolbandita scrackował :D

top@ I tak nie pogracie długo na enforce bo spdugy pilnuje ;0

Mam dziwne wrażenie że jak byłeś młody to cie wyzywali a teraz masz okazje aby innym uprzykrzyć życie i popisać się że ty coś masz a inni tego nie mają.A tak btw niezły troll.

TO CO ZOSTAŁO PACZANE.NIGDY NIE ZOSTANIE ODPACZANE.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...