Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fix BoL 4.11/4.10

HeheheM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaraz wypróbuje i dam znać :v

Troche c*****o bo 30 i na skillu trzeba grać xD

@Edit

Chujowe, nie działa.

Jak odpalam Du Coutau i naciskam shift bugsplat jebie :D

Opublikowano

CW powinno działać. Do Coutau nie sprawdzałem.

Można oczywiście poczekać na update official BoL'a, ponieważ dziś w nocy wbił znów "niewidzialny" patch lol'a.

@1361622928-U485574.pngAhriBitch

Sprawdź jeszcze wersje 4.11 Pre-HF / 4.11 / Latest

@Edit

@down

Rozumiem, tylko chcę pomóc ;D.

@Edit x2 

W temacie zamieściłem najnowszy League of Legends.exe z EUNE.

Plik wklejacie tutaj : C:\Riot Games\League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases\0.0.1.47\deploy i C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_game_client\releases\0.0.0.241\deploy

QUhIR7.png

Opublikowano

CW powinno działać. Do Coutau nie sprawdzałem.

Można oczywiście poczekać na update official BoL'a, ponieważ dziś w nocy wbił znów "niewidzialny" patch lol'a.

@"AhriBitch"

Sprawdź jeszcze wersje 4.11 Pre-HF / 4.11 / Latest

Jakoś mi sie nie śpieszy, aż takim unskillem nie jestem.
Opublikowano

Fix działa ale skrypty już nie :) na razie odpaliłem syndre penta kill , kate sinister, biozeda i nic z tych nie chodzi -.-

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Crack evadeee tylko nie działa, Ci co zakupili nie mają problemów, tak mi się zdaje.

iVade działa bez problemów.

Ogólnie to całą listę działających skryptów dałem wyżej, możecie sobie zobaczyć ;).

QUhIR7.png

Opublikowano

Mogą jedynie popróbować, chociaż ludzie od bola to nie byle domowy hacker, zaś Ci od Riotu też wiedzą co robią ciekawe jakie będzie rezultat tych całych sporów jakie między sobą toczą.

Opublikowano

Pojebało was? :) Jakie walczenie z bolem? Po prostu wydali patcha i fix patcha tka jak robią to zwykle, a administratorzy z bola lecą sobie w kulki bo jeden się przenosi do innego domu, a drugiemu nie leży to w obowiązkach więc nie poczuwa się do zrobienia czegokolwiek w tej sprawie.

E9mwj60.png

Opublikowano

Jakie tam kulki, zwykłe życiowe sprawy, a ten drugi może po prostu nie chce spiepszyć czegoś :*.

@top zasugerowałbym odznaczenie zzzfizz nw czemu ale jak to odznaczyłem to nie które skrypty, syndra, biozed zaczęły działać

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

@Keasr223

"Extract to your BoL Scripts folder, run 111Fix.lua and zzzFix.lua as a normal script.

Yes, the files are the same, but it works, and using only one doesn't, so who cares?"

Wątpię że to od wyłączenia zzzFix.lua.

QUhIR7.png

Opublikowano

Jeżeli jesteś użytkownikiem free to prawdopodobnie nic nie będziesz musiał zrobić.

Jeśli jednak jesteś użytkownikiem vip i nie chcesz czekać do pon. to musisz to zrobić.

@kucha

Działają te zawarte w tym temacie : http://botoflegends.com/forum/topic/27475-list-of-scripts-working-for-411-with-trees-packet-fix-fix-for-recent-mini-patch/ i MehAIO, pewnie się znajdzie jeszcze trochę które działają.

QUhIR7.png

Opublikowano

Jeżeli jesteś użytkownikiem free to prawdopodobnie nic nie będziesz musiał zrobić.

Jeśli jednak jesteś użytkownikiem vip i nie chcesz czekać do pon. to musisz to zrobić.

Czyli tobie będąc Vip działają teraz wszystkie skrypty jak to zrobiłeś czy tylko niektóre? 

Opublikowano

@kucha

Działają te zawarte w tym temacie : http://botoflegends.com/forum/topic/27475-list-of-scripts-working-for-411-with-trees-packet-fix-fix-for-recent-mini-patch/ i MehAIO, pewnie się znajdzie jeszcze trochę które działają.

Mówisz że działają, natomiast mi np. Evadee albo RRTC nie działa i cały czas to samo. Się opierdalają z tym fixem i tyle. 

Opublikowano

Mam pytanie ma ktoś dzialające evadee crack po tym pathu?

Ja mam 0.959 ale na swój username ;p
Opublikowano

Ja mam 0.959 ale na swój username ;p

czyli chcesz powiedzieć że kupiłeś evadee ?

no to fajnie ;)

ale czy jest gdzieś na forum crack evadee żeby go użyć ;p fajnie by było. jeśli nie to trudno ;c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...