Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enforce Vip - Download. Darmowy VIP do Bot of Legends!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gadałem z kolesiem, który tworzył enforce. Nie zamierza przestać tego robić nawet gdy wyjdą łatki :P.

Wystarczy, żeby dodali bardziej zaawansowany auth i ten typ nie da sobie rady.

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego właściwie temat, w którym ktoś tylko pyta o jakiegoś cracka do reborna/cw etc. leci od razu delete + warn dla autora tematu za piractwo, a temat z downloadem + tutem do env, który nie dość, że jest crackiem vipa to jeszcze daje możliwość korzystania z płatnych skryptów poprzez fejkowe rejestry na loginach Spudgy'ego itp. jest całkowicie akceptowalne przez administracje mpc?

Gadałem z kolesiem, który tworzył enforce. Nie zamierza przestać tego robić nawet gdy wyjdą łatki :P.

Skoro Spudgy wie o wszystkim to raczej dojebie tymi łatkami tak, że typowi znudzi się bawienie w to, a nawet jeśli to pewnie pozostanie to prywatne.
Opublikowano

Teraz to nie lol, oficjalnie mogą zmienić nazwę na bol. Nie wiem co i jak z bolem i vipem gdyż w lola gram od niedawna, ale w skrócie to został udostępniony płatny VIP do bola ze wszystkimi skryptami tak?

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Teraz to nie lol, oficjalnie mogą zmienić nazwę na bol. Nie wiem co i jak z bolem i vipem gdyż w lola gram od niedawna, ale w skrócie to został udostępniony płatny VIP do bola ze wszystkimi skryptami tak?

Tak, ale już niedługo potrzyma.

Opublikowano

Nie polecam, zainstalowałem i nagle zostały zmienione passy do mojego konta!

393151405081367486615.png

Nie trolluj, bo jeszcze ktoś to na serio weźmie.

Opublikowano

Jak to zainstaluje to będę koreański czelendżer Cassio i skill szoty za pleców? 

Będziesz miał korean fingers jak Nidzgor na streamie Imbusia.

Opublikowano

Na poziomie diamentu to lol padł miesiące temu, tam prawie co grę miałeś u siebie lub w przeciwnym teamie ciągle te same championy, czyli syndre, cass, ryze i całą resztę. Teraz będą i w niższych ligach, a wyższe ligii i challenger będzie zapełniony przez nich.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ja mam wszystko zrobione jak trzeba zupdatowane liby i coś mi nie działają skrypty Beasty Riven i Syndra + inne też = nie robią combo.

Opublikowano

koniec enforce vipa?

gdzie spodziewac sie aktuaizacji? w tym temacie?

Prędzej Zarax przestanie mieć moda niż by miał sie jeszcze pojawić jakiś temat o enforcu.

Śmiech na sali, forum nie popiera piractwa.

Opublikowano

Prędzej Zarax przestanie mieć moda niż by miał sie jeszcze pojawić jakiś temat o enforcu.

Śmiech na sali, forum nie popiera piractwa.

Miszczu w koncu pozwolil inaczej by tego tu nie bylo.

Enforce to nie crack tylko emulator.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

@""Lord Makin"" idiota, bo daje się przekonać gimbusom,

@"Zarax" kompletny debil,

ale co zrobisz, cebule z polszy muszą mieć wszystko za darmo xD

O kurwa znalazł się pan i władca polandii, w gaciach pewnie ze 20 cm a w portfelu tyle ile Jan Kulczyk i zwyzywa wszystkich od cebulaków i biedaków bo przecież tak jest fajnie. Prawda jest inna, masz 20 ale mm, płaca pewnie ponad tysiak za kasę w biedronce no ale kupiłeś vipa, jesteś zajebisty.

Polecam zamknąć temat bo będzie tu coraz więcej delikwentów takich jak pan wyżej.

Opublikowano

Skończ się w końcu ośmieszać, proszę Cię. Nie podoba mi się Twoje samolubne zachowanie.

Przez Twoje wielkoduszne zachowanie jedyny crack dostał fixa, ośmieszyłeś się mocno - wyjdź.

Crack nie będzie wam działał, bo .dll ma nowe auth.

Opublikowano

Przez Twoje wielkoduszne zachowanie jedyny crack dostał fixa, ośmieszyłeś się mocno - wyjdź.

Crack nie będzie wam działał, bo .dll ma nowe auth.

Na forum tworzone zostały tematy z prośbą o enforce, nawet użytkownicy sprzedawali sobie to na pw, tak nie może być. Może pomyślałbyś, że enforce był dostępny nie tylko tutaj?

Opublikowano

Enforce VIP updated [LoL patch 4.12] - tym razem raczej nikt go tu nie udostepni, ale można szukać.

Tłumaczenie:

Ostatnio na jednym forum przeczytałem iż [ ZAWARTOŚĆ DOSTĘPNA TYLKO DLA ADMINISTRACJI ] pracuje nad [ ZAWARTOŚĆ DOSTĘPNA TYLKO DLA ADMINISTRACJI ].

Jestem bardzo ciekawy jak im to wyjdzie, teraz tylko wrzucam screen'y.

~~ INFORMACJIE TEJ WIADOWMOŚĆ ZOSTAŁA ZABLOKOWANE PRZEZ ADMINISTRACJE ~~

Wątpie że to zakończy projekt spudgy'ego (ale chce zobaczyć co ruski zrobią).

FAQ

- SCREEN'y/ADRES STRONY/NAZWA PROGRAMU zostaly usuniete/zablokowane przez ADMINISTRACJE forum na którym to przeczytałem.

- Nie udostepnie! EnforceVIP'a

- Nie odpisze na PW!

- Nie jestem autorem tego postu!

- Tak wiem jakie to forum!

- Tak da sie znaleź FreeBoL'a i EnforceVIP'a przez wyszukiwarkę!

- Robie to dlatego, aby nie zabrać klijentow SPUDGY'emu z polskiego rynku tylo aby pokazać droge tym którzy umieją szukać.

- "Petite et dabitur vobis quaerite et invenietis"

- Może za te lagi dosteniemy jakieś RP albo skina

- Taaa... szczególnie na EUNE
- No to przynajmniej BOOST IP
- JEDYNE CO DOSTANIESZ TO BOOST NA BAN CHAT!!

Opublikowano

Enforce VIP updated [LoL patch 4.12] - tym razem raczej nikt go tu nie udostepni, ale można szukać.

Tłumaczenie:

Wątpie że to zakończy projekt spudgy'ego (ale chce zobaczyć co ruski zrobią).

FAQ

- SCREEN'y/ADRES STRONY/NAZWA PROGRAMU zostaly usuniete/zablokowane przez ADMINISTRACJE forum na którym to przeczytałem.

- Nie udostepnie! EnforceVIP'a

- Nie odpisze na PW!

- Nie jestem autorem tego postu!

- Tak wiem jakie to forum!

- Tak da sie znaleź FreeBoL'a i EnforceVIP'a przez wyszukiwarkę!

- Robie to dlatego, aby nie zabrać klijentow SPUDGY'emu z polskiego rynku tylo aby pokazać droge tym którzy umieją szukać.

- "Petite et dabitur vobis quaerite et invenietis"

Mozesz wyjasnic o co Ci chodzci bo nie rozumiem sensu tego postu :D

fjlw0o.jpg

Opublikowano

EnforceVip juz jest.

A na jedym z ruskich forum znalazlem iż pewien team którzy towrzą cheaty robią darmowego BOLa. Wiecej informacji nie posiadam na ten czas.

(W tym momęcie program jest w fazach testowania.)

Nie udostepnie EnforceVip'a bo troche mi zajelo znalezienie źródła.

- Może za te lagi dosteniemy jakieś RP albo skina

- Taaa... szczególnie na EUNE
- No to przynajmniej BOOST IP
- JEDYNE CO DOSTANIESZ TO BOOST NA BAN CHAT!!

Opublikowano

@Raulo

Pff.. Marcoly już dawno zrobił update enforca dla mnie i dla niego.

Bo ja tylko potrafię żerować na nim.

podpowiedź do stronki "xii"

QUhIR7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...