Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Centurius.pl [Dedyk] [Medium]

Centurius

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja polecam wam sciagnac sobie ta wtyczke wlasnie do firefoxa ktra proponuje mega , wtedy idzie bez problemu. Jak sie zacina, to pauza, start i leci dalej. By najmniej u mnie.

Jutro juz byc moze powinien pojawic sie klient bez zadnych najmniejszych kickow. Zapraszamy na serwer.

Opublikowano

Piszę tego posta do osób które jeszcze nie grały na serwerze bądź odeszły z serwera przez błache powody. Nie rozumiejąc czemu osoby grające uciekły z serwera nie wbijając nawet 100lv . Ocenili serwer z góry nie dając szansy ,bo nie chciało im się ruszyć tyłka z m1 żeby epxić . Więc ja zapraszam te wszystkie osoby ponownie na serwer jak i nowych graczy bo zmiany jakie dokonała Administracja Serwera są godne pochwały nie zlekceważyli najmniejszej propozycji która została zaproponowana z resztą po liście zmian widać że sporo się napracowali świadkiem jest tak długa przerwa ,bardzo dużo rzeczy zostało wprowadzone wszystko dopracowane do najmniejszego szczegółu , gra jest zupełnie inna graczom zachciało się ponownie grać co raz więcej ludzi nowych przychodzi ze względu na te zmiany .

Kilka rzecz dla których warto zagrać na serwerze:

- Ogarnięta Administracja

- Drop kasy jest nieziemski

- Exp do 100 lvl bardzo szybki i przyjemny

- Fajnie zorganizowane eventy przez GM'ów

- Drop itemków z metinów bossów ustawione odpowiednio

- Sporo fajnych dungeonów

- Częste przebywanie Administracji na serwerze Team speak 3 oraz forum

- Każda propozycja jest rozpatrywana w szybkim czasie

- Ciekawe nagrody na konkursach

- Równe traktowanie każdego gracza nie zależnie od tego jaki ma problem czy pytanie

- Szybka reakcja pozbywania się cheatów

- Na serwerze nie ma większych bugów

- Szybka likwidacja problemów

- Od momentu startu serwer nie odczuł ani jednego ataku stabilny jak mało który serwer

Myślę że tyle rzeczy które wymieniłem powyżej zachęcą ludzi do gry ponieważ serwer zasługuje na dużą liczbę graczy . Resztę pozytywów znajdziecie sami wchodząc na serwer,

Pozdrawiam i Zapraszam do gry na serwerze bo warto .

Opublikowano

Piszę tego posta do osób które jeszcze nie grały na serwerze bądź odeszły z serwera przez błache powody. Nie rozumiejąc czemu osoby grające uciekły z serwera nie wbijając nawet 100lv . Ocenili serwer z góry nie dając szansy ,bo nie chciało im się ruszyć tyłka z m1 żeby epxić . Więc ja zapraszam te wszystkie osoby ponownie na serwer jak i nowych graczy bo zmiany jakie dokonała Administracja Serwera są godne pochwały nie zlekceważyli najmniejszej propozycji która została zaproponowana z resztą po liście zmian widać że sporo się napracowali świadkiem jest tak długa przerwa ,bardzo dużo rzeczy zostało wprowadzone wszystko dopracowane do najmniejszego szczegółu , gra jest zupełnie inna graczom zachciało się ponownie grać co raz więcej ludzi nowych przychodzi ze względu na te zmiany .

- Ogarnięta Administracja  Nie no bo pierdol.. na glebe

- Drop kasy jest nieziemski  Ciekawe gdzie

- Exp do 100 lvl bardzo szybki i przyjemny   He he he

- Fajnie zorganizowane eventy przez GM'ów    jak na razie 1 i mam nadzieje ostatni

- Drop itemków z metinów bossów ustawione odpowiednio

- Sporo fajnych dungeonów

- Częste przebywanie Administracji na serwerze Team speak 3 oraz forum   Tym to żeś dojeb...

- Każda propozycja jest rozpatrywana w szybkim czasie

- Ciekawe nagrody na konkursach

- Równe traktowanie każdego gracza nie zależnie od tego jaki ma problem czy pytanie  Oczywiście jak was sie złapie na ts

- Szybka reakcja pozbywania się cheatów

- Na serwerze nie ma większych bugów 

- Szybka likwidacja problemów 

- Od momentu startu serwer nie odczuł ani jednego ataku stabilny jak mało który serwer  Bo co go dosowac jak sami go wykonczycie

Myślę że tyle rzeczy które wymieniłem powyżej zachęcą ludzi do gry ponieważ serwer zasługuje na dużą liczbę graczy . Resztę pozytywów znajdziecie sami wchodząc na serwer,

Pozdrawiam i Zapraszam do gry na serwerze bo warto . Tak jak rok temu :D

Opublikowano

ać co raz więcej ludzi nowych przychodzi ze względu na te zmiany .

- Ogarnięta Administracja  Nie no bo pierdol.. na glebe

- Drop kasy jest nieziemski  Ciekawe gdzie

- Exp do 100 lvl bardzo szybki i przyjemny   He he he

- Fajnie zorganizowane eventy przez GM'ów    jak na razie 1 i mam nadzieje ostatni

- Częste przebywanie Administracji na serwerze Team speak 3 oraz forum   Tym to żeś dojeb...

- Równe traktowanie każdego gracza nie zależnie od tego jaki ma problem czy pytanie  Oczywiście jak was sie złapie na ts

- Od momentu startu serwer nie odczuł ani jednego ataku stabilny jak mało który serwer  Bo co go dosowac jak sami go wykonczycie

Pozdrawiam i Zapraszam do gry na serwerze bo warto . Tak jak rok temu :D

Nie będę się wdawał z Tobą w żadna dyskusje po prostu cię że tak powiem oleje :)

Dodam tylko że najmniej wiesz a najwięcej do powiedzenia masz..

Pozdrawiam

Opublikowano

Serwera raczej nie polecam, problemy z kompatybilnością... i to dość spore... Brak możliwości rejestrowania się przez użycie Gmail jak i przeglądarki Chrome. Dodatkowo sam 

program Graj.exe jak i patcher serwera ma problem z uruchomieniem się... O tym żeby działał nie ma nawet co marzyć;( Pomimo fajnego wyglądu i zachęcającej prezentacji nie byłem w stanie zawitać a szkoda.                             

Opublikowano

Serwera raczej nie polecam, problemy z kompatybilnością... i to dość spore... Brak możliwości rejestrowania się przez użycie Gmail jak i przeglądarki Chrome. Dodatkowo sam 

program Graj.exe jak i patcher serwera ma problem z uruchomieniem się... O tym żeby działał nie ma nawet co marzyć;( Pomimo fajnego wyglądu i zachęcającej prezentacji nie byłem w stanie zawitać a szkoda.                             

Ze co ? chyba masz cos z kompem bo mi wszystko dziala normalnie 1x na 12h mnie wywali i jakos nie narzekam. To jest do zrobienia na 100%

Gmail i Chrome ci nie dziala szkoda ze ja sie rejestrowalem przez Chrome a przez Gmaila nie bede bo tego syfu nie używam jest wiele innych poczt internetowych !

Pozdro ogarnij sie !

Opublikowano

Gmail dziala normalnie, lecz jedyny problem jaki jest z Gmailem to taki ze jak bys chcial haslo zresetowac to moze sie tak stac ze nie przyjdzie ci mail na poczte Gmaila. Jesli chodzi o klienta to ja dzis w nocy poprawialem go i wszystkie teksturki zostaly poprawione, napewno nie bedziesz mial juz tego problemu. Po ostatnim spakowaniu , skrashowaly sie one ,dlatego mogles miec blad. Ogolnie serwer jest w wysmienitej kondycji. Zapraszamy.

Opublikowano

Hmm.. Dla mnie ceny dalej są za duże.. By ulepszyć np. naszyjnik na 80 lvl na +1 potrzeuje 1x każdą muszlę ( a dropią słabo... ) i 25kk.. To pomnóżmy razy 9 i daje nam 9x każda muszla ( do 145 lvl dropnąłem raptem 5 niebieskich muszli.. ) i 225kk yang.. I to tylko naszyjnik.. dodajmy do tego branse, kolczyki, buty i hełm i mamy 45 muszli ( wszystkich muszli razem nawet nie mam tylu.. ) i 1kkk 125kk.. Olbrzymia kasa szczególnie że to dopiero 80 lvl itemków.. Miecz który robimy z broni na 75 kosztuje 500kk + zbroja = 1kkk.. Czyli całe eq na najmniejszy 80 lvl kosztuje razem coś koło 2kkk + masa muszli .. A co dalej?.. Proponuję grubo zmniejszyć ( minimum o 1 zero ilość yangów ( czyli z 500kk na 50kk, z 25kk na 2,5kk ) i zmniejszyć ilość muszli bo ta jest olbrzymia.. Najlepiej jakby muszle występowały tylko przy ulepszeniach z +7 na +9 ... 

I może gdyby te nowe itemki były lepsze.. ale nowa tarcza na +1 jest znacznie słabsza od mojej na 61 lvl.. Nie opłaca mi się na razie jej nawet robić.... Po co?

Opublikowano

Hmm.. Dla mnie ceny dalej są za duże.. By ulepszyć np. naszyjnik na 80 lvl na +1 potrzeuje 1x każdą muszlę ( a dropią słabo... ) i 25kk.. To pomnóżmy razy 9 i daje nam 9x każda muszla ( do 145 lvl dropnąłem raptem 5 niebieskich muszli.. ) i 225kk yang.. I to tylko naszyjnik.. dodajmy do tego branse, kolczyki, buty i hełm i mamy 45 muszli ( wszystkich muszli razem nawet nie mam tylu.. ) i 1kkk 125kk.. Olbrzymia kasa szczególnie że to dopiero 80 lvl itemków.. Miecz który robimy z broni na 75 kosztuje 500kk + zbroja = 1kkk.. Czyli całe eq na najmniejszy 80 lvl kosztuje razem coś koło 2kkk + masa muszli .. A co dalej?.. Proponuję grubo zmniejszyć ( minimum o 1 zero ilość yangów ( czyli z 500kk na 50kk, z 25kk na 2,5kk ) i zmniejszyć ilość muszli bo ta jest olbrzymia.. Najlepiej jakby muszle występowały tylko przy ulepszeniach z +7 na +9 ... 

I może gdyby te nowe itemki były lepsze.. ale nowa tarcza na +1 jest znacznie słabsza od mojej na 61 lvl.. Nie opłaca mi się na razie jej nawet robić.... Po co?

I zapomniałeś dodać ze epiki cofa  nawet jak ulepszasz kamieniem to dodaj sobie ze wydasz więcej kasy i muszli.

Opublikowano

yyyy nawet konta nie da się zrobić co za dno :O

Bardzo mądra wypowiedź ;) Dziękujemy

Hmm.. Dla mnie ceny dalej są za duże.. 

A może warto by było zrobić dropa i chociaż chwilę czasu spędzić na nim dropiąc?  Ale nie! Po co? 

Z tego co już sam nawet sprawdzałem drop yang jak i sztabek jest bardzo duży więc wydaje mi się, że wszystko jest wystarczająco dobrze zbalansowane

Jak zakładacie konto sprawdźcie czy macie na pewno taką ilość znaków jaka potrzebna jest w danej tabelce, Pozdrawiam 

Opublikowano

Bardzo mądra wypowiedź ;) Dziękujemy

A może warto by było zrobić dropa i chociaż chwilę czasu spędzić na nim dropiąc?  Ale nie! Po co? 

Z tego co już sam nawet sprawdzałem drop yang jak i sztabek jest bardzo duży więc wydaje mi się, że wszystko jest wystarczająco dobrze zbalansowane

Jak zakładacie konto sprawdźcie czy macie na pewno taką ilość znaków jaka potrzebna jest w danej tabelce, Pozdrawiam 

Po co mi drop jak spokojnie mogę dropnąć więcej niż dropem na swoich mapach 100+? Mam ten 145 lvl i dropi ładnie, ale nadal za mało.. By zrobić pełne eq na 80 lvl ( całe 8 itemków ) potrzeba więcej kasy niż udało mi się do 145 lvl zarobić.. Wliczając jeszcze fakt że może spalić ... Nie twierdzę że jest to nie wykonalne, ale jednak zbyt ciężkie .. 

Opublikowano

Co zrobić z błędem Runtime Error C++?

Patchowałem x2 clienta i za pierwszym razem jakiś tam komunikat i wyebało z gry a za drugim razem coś z PC bylo nie tak i tez wywalało :c

Opublikowano

Co zrobić z błędem Runtime Error C++?

Patchowałem x2 clienta i za pierwszym razem jakiś tam komunikat i wyebało z gry a za drugim razem coś z PC bylo nie tak i tez wywalało :c

Pobierz nowego klienta który jest teraz na innym hostingu jest to klient z dzisiejszej krótkiej przerwa na poprawę tekstur etc tak jak pisał Centurius wcześniej .

yyyy nawet konta nie da się zrobić co za dno :O

Jeżeli nie potrafisz się zarejestrować to już nie nasz problem. Wystarczy przeczytać liczbę dozwolonych znaków i problemu nie ma .

Żeby nie nie skłamać z metka wylatuje ponad 100kk kasy chodzi mi o mapę 100lvl Sahara metki Samotności I Góry . Z każdego metka wyciągam ponad 100kk + ulepszacze to twoim zdaniem jest mało ? Jeżeli tylko expisz to wybacz ale ulepszacze same do eq nie trafią tak samo jak kasa . Trzeba trochę się postarać bo mój dzienny zarobek wynosi około 2 brył to i tak mało bo jeszcze mam obowiązki jako GM więc na brak kasy nie narzekaj bo wystarczą chęci a dziennie nawet 4b wyciągniesz :)

Pozdrawiam i zapraszam na serwer .

Opublikowano

Pobierz nowego klienta który jest teraz na innym hostingu jest to klient z dzisiejszej krótkiej przerwa na poprawę tekstur etc tak jak pisał Centurius wcześniej .

Ha ha a to mam rozumieć ze co będzie jakaś naprawa poprawa to mam za każdym razem klienta nowego ściągać  no to musze 3 klienta pobrać beka w h..

Jeżeli nie potrafisz się zarejestrować to już nie nasz problem. Wystarczy przeczytać liczbę dozwolonych znaków i problemu nie ma .

Żeby nie nie skłamać z metka wylatuje ponad 100kk kasy chodzi mi o mapę 100lvl Sahara metki Samotności I Góry . Z każdego metka wyciągam ponad 100kk + ulepszacze to twoim zdaniem jest mało ? Jeżeli tylko expisz to wybacz ale ulepszacze same do eq nie trafią tak samo jak kasa . Trzeba trochę się postarać bo mój dzienny zarobek wynosi około 2 brył to i tak mało bo jeszcze mam obowiązki jako GM więc na brak kasy nie narzekaj bo wystarczą chęci a dziennie nawet 4b wyciągniesz :)

Opublikowano

Żeby nie nie skłamać z metka wylatuje ponad 100kk kasy chodzi mi o mapę 100lvl Sahara metki Samotności I Góry . Z każdego metka wyciągam ponad 100kk + ulepszacze to twoim zdaniem jest mało ? Jeżeli tylko expisz to wybacz ale ulepszacze same do eq nie trafią tak samo jak kasa . Trzeba trochę się postarać bo mój dzienny zarobek wynosi około 2 brył to i tak mało bo jeszcze mam obowiązki jako GM więc na brak kasy nie narzekaj bo wystarczą chęci a dziennie nawet 4b wyciągniesz  :)

Na mapie od 140 lvl są 3 metiny + 3bossy, 4ch co daje nam 12 metinów i 12 bossów ( zależy też od szczęścia.. ) Nie narzekam na pd, karty czy rękawice złodzieja, ale małże lecą naprawdę słabo.. Ja się pytam jakim cudem wyciągasz 100kk skoro z metinów yangi nie lecą : )? Lecą z bossów to fakt..  Skoro do 145 lvl chociaż biłem naprawdę często metiny miałem 5 niebieskich małży.. 

Mam nadzieję że potraktujesz to jako dyskusję nie kłótnię : )

Opublikowano

Wlasnie nie nalezy patchowac calego klienta jesli pojawil sie swiezy, poniewaz przy zrobieniu nowego klienta, robimy zawsze nowa liste plikow pod patcher. Dlatego wlasnie plik moze sie nie dociagnac do konca lub cos podobnego,stad ten run time.Sumy wszystkioch plikow moga sie roznioc i wtedy pobiera calego klienta przez patcher. Nalezy pobrac calego klienta.

Opublikowano

Serwer ni powiem fajny tylko najgorsze jest ulepszanie za 3x zrobiło mi dzwonek dla szamana i na +1 spalilo i znowu bambus myslałem że  to jakieś żarty ;p a szamanem strasznie trudno uzbierać ulepki bo bije metki i bosy bardzo długo

kgu4uT.png

Opublikowano

Wlasnie nie nalezy patchowac calego klienta jesli pojawil sie swiezy, poniewaz przy zrobieniu nowego klienta, robimy zawsze nowa liste plikow pod patcher. Dlatego wlasnie plik moze sie nie dociagnac do konca lub cos podobnego,stad ten run time.Sumy wszystkioch plikow moga sie roznioc i wtedy pobiera calego klienta przez patcher. Nalezy pobrac calego klienta.

I dlatego gra tylu graczy ilu gra.A pomyślałeś o graczach co mają limit i ty myślisz ze jak będziesz robił poprawki  to będą dziennie nowego klienta pobierać chyba sobie kpisz a klient ponad 1GB a już pobrałem 3x to se policz.

Opublikowano

Ja się pytam jakim cudem wyciągasz 100kk skoro z metinów yangi nie lecą : )? Lecą z bossów to fakt..  Skoro do 145 lvl chociaż biłem naprawdę często metiny miałem 5 niebieskich małży..

Mam nadzieję że potraktujesz to jako dyskusję nie kłótnię : )

Zrób sobie np 100 lv na próbę idź na metka Samotności ubij go i zbierz wszystkie yangi jakie wylecą wtedy zobaczysz jak szybko i łatwo zarobić będziesz zbierał z 3-5min ale warto :)

a tutaj cytat z naszego forum

1)Resp mobów z metinów na nowych mapach - nie chodzi mi o to że moby są mocne czy coś ale to co z nich wypada... po ubiciu metka, wokół niego jest tyle yang że trudno się dostać do dropu..

Ludzie kasy z metka nie zbierają i dlatego myślą że drop kasy jest mały ..

I dlatego gra tylu graczy ilu gra.A pomyślałeś o graczach co mają limit i ty myślisz ze jak będziesz robił poprawki  to będą dziennie nowego klienta pobierać chyba sobie kpisz a klient ponad 1GB a już pobrałem 3x to se policz.

Żyjemy w 21 wieku kolego i każdy może mieć internet nielimitowany a jeżeli tak ma to ma pecha . Rozumie niektóre warunki mieszkalne na to nie zezwalają i muszą sobie brać internet na limit ale tych osób jest nie wiele i nie widzimy powodu żeby zaniedbywać innych graczy przez niewielką liczbę ludzi z netem na limit .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...