Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Centurius.pl [Dedyk] [Medium]

Centurius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy serwer zostanie włączony :D?

Pograłbym sobie w nocy ;p

Nie jestem w stanie ci powiedzieć ile to jeszcze potrwa :)  Trzeba zrobić na spokojnie z głową i porządnie tak żeby każdy był zadowolony ...

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
14-07-2014 - zmiany!

Max level 245 Tak
Skrzynki z butelek 4 na 12h Tak
Poprawiony drop yang mooby Tak
Poprawiony exp atlantyda Tak
Poprawione karty bohaterow Tak
Poprawa expa na 220 Tak
Czas respu moobow poprawa Tak
Poprawka skrzynia anti expa Tak
Las Metinow dodany 6-7 Tak
Poprawic dmg na bossach Tak
Usunac generalow na av2 Nie
Obnizyc ulepszania hwang Tak
Obnizyc cene epickich ulepszen Tak
Obnizka ceny kd specjalnych Tak
Obnizka ceny kd zwyklych Tak
Obnizka ceny muszli Tak
Pd 3h czas Ustawione Poprawnie
Poprawka boosow na wymiarze Tak
Poprawka teleportu na kolo Tak
skrzynia biologa 11kk Tak
Biolog nagrody poprawka Tak
Log do WH dodane Tak
M1 Poprawka Tak
Zmiana Game Tak
Nowy Klient (konieczny) Tak
Kicki przy teleporcie Napewno zminimalizowane a czy wykluczone to napiszecie sami.

Z tego co widzę to postarali się i jestem zadowolona z tego.

Pomimo to widzę, że team stara się jak najlepiej i nieźle im to wychodzi.

Mam nadzieję, że przybędzie dużo graczy, a gra będzie owocna i przyjemniejsza.

Jeżeli ktoś potrzebuje pomocy to niech pisze w grze w chunjo. Mam nick Shiya :)

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Mógłby ktoś przekazać Centuriusowi by wszedł na mpc i przeczytał PW? : ) Dzięki... Znowu zostałem zbanowany na stronie... To już 2 raz za niewinność ; c

Opublikowano

Mógłby ktoś przekazać Centuriusowi by wszedł na mpc i przeczytał PW? : ) Dzięki... Znowu zostałem zbanowany na stronie... To już 2 raz za niewinność ; c

Być może masz takie samo IP jak inna osoba zbanowana . Centurius wbije na mpc jak wstanie ...

Opublikowano

A ja mam z kolei inny problem po przerwie spatchowałem klienta i po tej akcji gdy przejdę do wyboru postaci nie widać jej i jak wcisnę start to wywala do pulpitu.

kgu4uT.png

Opublikowano

A ja mam z kolei inny problem po przerwie spatchowałem klienta i po tej akcji gdy przejdę do wyboru postaci nie widać jej i jak wcisnę start to wywala do pulpitu.

W rozpisce zmian wyraźnie jest napisane "Nowy Klient (konieczny) Tak" musisz pobrać nowego klienta który jest na stronie w Download Mirror 1 :)  Polecam pobrać przez Google Chomre

Opublikowano

Być może masz takie samo IP jak inna osoba zbanowana . Centurius wbije na mpc jak wstanie ...

O tym niestety wiem ; / Już raz mi to mówiono : P O której ma pobudkę? I czy dostanę jakiś jego nr. telefonu czy coś.. sam go obudzę...

^

|

Żart.. 

Czy mógłby mi ktoś podać link do nowego clienta.. bym już pobrał i zaczął grać ; d

Opublikowano

Ok, na pierwszy rzut oka jest spoko : ) Cena kd jest obniżona, lekko, ale to zawsze coś i taka cena jest lepsza ; ) Metiny już można spokojnie bić na mapie 100+, bossy też są duuuużo łatwiejsze.. Szkoda że wbudowane bonusy w eq nie jest poprawione, no ale nie od razu Kraków zbudowano ; ) 

1 Pytanko - co dają fryzury z metinów? Fryzura z npc daje 1% do hp, a te z metinów wydają się jakby nic nie dawały ; d

I oczywiście polecam : )

Opublikowano

Super, że klienta nie da się pobrać - mega

@E - przęgladarki wina, już jest dobrze.

2 link nie działa.

2 link nie działa bo nie ma wg drugiego linka.

Ok, na pierwszy rzut oka jest spoko : ) Cena kd jest obniżona, lekko, ale to zawsze coś i taka cena jest lepsza ; ) Metiny już można spokojnie bić na mapie 100+, bossy też są duuuużo łatwiejsze.. Szkoda że wbudowane bonusy w eq nie jest poprawione, no ale nie od razu Kraków zbudowano ; ) 

1 Pytanko - co dają fryzury z metinów? Fryzura z npc daje 1% do hp, a te z metinów wydają się jakby nic nie dawały ; d

I oczywiście polecam : )

Wbudowanych bonusnów raczej nie bd zmieniać ponieważ na dalszym etapie bony się zmieniają na dużo lepsze.

Pozdrawiam i zapraszam do gry .

Opublikowano
Specyfikacja Techniczna

Nazwa Wielkosc Downloadlink Centurius Client I 1,1 GB Klick Centurius Client II 1,1 GB Klick

Masz racje, ślepy jestem - brawo. A na mega, trzeba zakładać konto.

A nawet tam nie mogę założyć konta - 1 host.
Już próbuje pobrać drugi dzień, nadal nie mogę.
Stworzyć po prostu konta nie mogę. :)
Opublikowano

To jakim cudem ja i inne 300 osób grają na serverze bez założonego konta? : )

Chyba nie zczaiłeś tego, że chodzi o konto na mega, które jest potrzebne do pobrania clienta ( tak z powyższego pisania rozumiem ). Z drugiej strony szkoda, że nie dodali np jakiejś łatki albo autopatchera tylko new client.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

A nawet tam nie mogę założyć konta - 1 host.
Już próbuje pobrać drugi dzień, nadal nie mogę.
Stworzyć po prostu konta nie mogę. :)

Sprawdź czy wykorzystujesz odpowiednią liczbę znaków zakładałem 5x konto i 5x zarejestrowało normalnie .

Próbuje pobierać z firefoxa, bo chrome blokuje. :) A przecież tego sobie nie wymyśliłem, co nie ?

Czy tylko ja tak mam ?

Clienta można pobrać bez zakładania konta na mega . 

Opublikowano

Chyba nie zczaiłeś tego, że chodzi o konto na mega, które jest potrzebne do pobrania clienta ( tak z powyższego pisania rozumiem ). Z drugiej strony szkoda, że nie dodali np jakiejś łatki albo autopatchera tylko new client.

Zrozumiałem o co mu chodzi, a Ty nie zrozumiałeś tego co ja napisałem : ) Uważał że potrzebne jest konto na mega, a ja mu uświadomiłem że jakimś cudem ja i 300 innych osób gra bez założonego konta na mega.

Opublikowano

Na firefoxie mega blokuje pobieranie plików, które ważą powyżej 1GB, polecam Chrome, ja przez to pobieralem bez problemu, no ale jeżeli Ci blokuje to nwm ogarnij inną przeglądarke... ._.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...