Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Centurius.pl [Dedyk] [Medium]

Centurius

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie koń jest z pieczęci wiec trzeba zakładać i ściągać pieczęć

Taka mała prośba kolego .. Jeśli nie jesteś pewien co do swojej odpowiedzi to nie odpowiadaj, bo wtedy możesz w pewien sposób odepchnąć graczy od serwera

Jeszcze raz powtórzę : GORĄCO POLECAM I ZAPRASZAM NA SERWER :) Pozdrawiam 

Opublikowano

Dobra ale niech ktos przesle BS z tego serwa,przeczytałem komunikat że na własną ręke pobrałem,odpalil ale nie zmienia bonów że niby zmianek nie ma w eq a mam,tylko są zielone inna nazwa i pewnie ID tez inne.niech ktoś na PW chociaż wyśle jak odpala dla siebie.

@Edit

Gracz podał mi ID zmianek w grze,widzę narazie normalni ludzie tu graja:p

BS już działa.

Opublikowano

Zatrutym mieczem (237-277 wart. ataku) śr 41 biję więcej niż Mieczem potwora ( 410-430 war. ataku ) śr 46... Fakt że truta ma razem 40% na potwory ( 10% w 6-7 + kd ), ale jednak Miecz Potwora ma 2x większą wartość ataku + o te 5% wyższe śr...

Truta 3700, a Miecz Potwora 3000 obrażeń zadaje bez kryta..

Opublikowano

Ile online?

Bo na stronce jest licznik tylko w ciagu ostatnich 24h, a 350 w takim czasie to raczej slaby wynik...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ile online?

Bo na stronce jest licznik tylko w ciagu ostatnich 24h, a 350 w takim czasie to raczej slaby wynik...

Jak dolaczysz to bedzie jeden wiecej. Pozdrawiam

Opublikowano

Jak dolaczysz to bedzie jeden wiecej. Pozdrawiam

Czyli skoro nie chcecie sie przyznac to znaczy, ze malo...

Tak wiec nie dolacze, rowniez pozdrawiam

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Czyli skoro nie chcecie sie przyznac to znaczy, ze malo...

Tak wiec nie dolacze, rowniez pozdrawiam

Nie ma licznika na stronie głównej więc nie wiemy. Ale sporo ludzi expi i dropi w każdym bądź razi jest ich z dnia na dzień więcej :)

EDIT:

!!! 15-07-2014 !!!
Swiezy klient do pobrania na szybkim laczu.

ZAPISANIE HASLA NA 4 KONTA W TYM LINKU:

http://www55.zippyshare.com/v/58118450/file.html

Prosze podmienic w kliencie

Opublikowano

Czy ksiegi klątw do biologa można jakoś inaczej zdobyć niż dropiąc z ezoteryków??bo to jest masakra,zęby bardzo cięzko było oddac,rzadki drop no i biolog też nie przyjmował sporej ilości,ale drewniaków jest o wiele mniej niz czarnych orków w dolinie,wiec wykonac ta misje bedzie niezmiernie ciezko.

No i pytanie czy w ogole oplaca sie robic u was biologa?bo moze to strata czasu.

Opublikowano

Czy ksiegi klątw do biologa można jakoś inaczej zdobyć niż dropiąc z ezoteryków??bo to jest masakra,zęby bardzo cięzko było oddac,rzadki drop no i biolog też nie przyjmował sporej ilości,ale drewniaków jest o wiele mniej niz czarnych orków w dolinie,wiec wykonac ta misje bedzie niezmiernie ciezko.

No i pytanie czy w ogole oplaca sie robic u was biologa?bo moze to strata czasu.

Tak opłaca się robić a przedmioty biologa można dropnąć ze skrzyni biologa które dropią z każdego bossa i grzybów w m1 :)

Kiedy start

Serwer jest na chodzie już od 11 lipca:) czyli dzisiaj mija 5 dni od startu  .

Opublikowano

Naprawicie kiedyś to pd? : ) 

Sprawdzałem dzisiaj zabijając 10 różnych mobków z pd i bez pd. Bez pd było 0,04-0,05% i to samo z pd.. 

Opublikowano

Naprawicie kiedyś to pd? : ) 

Sprawdzałem dzisiaj zabijając 10 różnych mobków z pd i bez pd. Bez pd było 0,04-0,05% i to samo z pd.. 

Tak, napewno. Ale niestety telepatycznie nie da sie tego ogarnac,trzeba wylaczyc serwer. Dzis lub jutro na kilka chwill

Opublikowano

Orientuje sie ktos może czy na wyzsze mapki moge teleportowac buffa,czy trzeba lvl wbijac??  i ile osob musi byc w pt do dungeonów?? bo jak wiecej niz 2 to szkoda czasu.

Opublikowano

Co do dungeonów to powiem jedno.. Dungeon na 90 lvl - ktoś chyba walnął sporą literówkę i zamiast lvl powinno być osób ; d Pewnie na wyższych lvl łatwiej, ale na 90 lvl nie radziłbym się tam wybierać...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...