Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Centurius.pl [Dedyk] [Medium]

Centurius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na jednej mapie expimy od 100lvl do 140lvl... Beznadzieja.

Serwer wydaje się godny uwagi, zagram :)

@Down.

Expiąc 40lvl na jednej mapie wchodzisz w monotonność i po prostu się zanudzasz :)

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak stoicie z reklamą?

Posiadacie ją tylko na forum czy może jakiś YouTuberów wynajeliście to reklamy?
Bo z tego co widzę to niema dużego zainteresowania serwerem a przekłada się to na małą ilość graczy. ;x

1-01-800x200.jpg

Opublikowano

Serwer powinien być już włączony !

@Edit serwer wystartował punktualnie

25 POST 50 POST 100 POST 150 POST | 200 POST | 225 POST | POZIOM 1 OSIĄGNIĘTY!

| 250 POST | 300 POST | 325 POST | 350 POST | 400 POSTPOZIOM 2 NIE OSIĄGNIĘTY!

| 500 POST | 600 POST | 700 POST | 800 POST | 900 POSTPOZIOM 3 NIE OSIĄGNIĘTY!

Opublikowano

Prezentacja wygląda nawet fajnie ale 90osób online odpycha trochę

Masz racje, ale nie spieszy nam sie , poczekamy az wakacyjne serwry zgasna i przejmiemy graczy. O ile beda chcieli do nas przyjsc.

Opublikowano

Nie polecam, bony na ludzi 5%... na kryta 5%.... Powodzenia w pvp jak i pve.

Co ty myslisz ze serwer i bony sklada sie tylko z bonow 1-5 i 6-7? Jakis staroswiecki jestes. Zegnam i powodzenia.

Zagram :)

Już zassyasam clienta :D

btw czy klasy są wyrównane ?

Klasy oczywiscie ze sa wyrownane.

widze licznik online rosnie wiec i ja wbije zobaczymy jak sie gra :)

No fajnie by bylo jak by wiecej ludzi wpadlo na serwer ale nie narzekamy i jestesmy happy ze przyszli , dziekujemy i zapraszamych kolejnych graczy.

Opublikowano

A  właśnie mam takie pytanko szamanem metki i bosy ubije na luzie??

Jeżeli odpowiedni zrobisz eq to oczywiście

Graczy  Online: 205 na razie może być ale czekamy na wszystkich zarejestrowanych :)

Opublikowano

Jak na ówczesne serwery które obecnie wychodzą ten jest " świetny " - jest parę niedociągnięć ale gra się przyjemnie, ciężko z mobami bo duży dmg zadają, lecz jest to wynagrodzone w postaci exp'a, ceny u handlarzy nieco wysokie jak na start, i czasem wyrzuca przy teleportacji do m1, większych bugów póki co nie zauważyłem, lagów brak, wszystko chodzi pięknie, nic się nie tnie, nie ścina, wygląd m1 super - bałem się że będzie ponuro ale jest ok . Zobaczymy co dalej w grze - jak na razie pozytywnie zaskoczony :)

Opublikowano

Czasem? Wywala cały czas.. Dropią śmieci z mobów, a yang?.. Tragedia.. Server nei jest najgorszy, ale można by było trochę ejszcze nad nim popracować.. Poza tym stalki dla sury praktycznie nie dropią ( Dam truciaka za stal sure pisać - ChrupnijMnie )

Opublikowano

wbij 60lvl i idz do v2 tam sztab dropi a dropi i nie narzekaj bo macie raty po 100% a uwierz mi przy wyższym lvl gdy będziecie mieli już eq ulepszone i ubjecie korzeń to nawet 1kkk można wyciągnąć yang więc to ma być ta tragedia ? Trochę chęci ludzie :P

Opublikowano

Tylko by zrobić eq na ten korzeń trzeba najpierw mieć za co zrobić eq hm? : ) Nie uważam że to jest jakiś mega problem bo trzeba się trochę pomęczyć, ok, ale jak na easy/medium mogło być lepiej : P

Opublikowano

Tylko by zrobić eq na ten korzeń trzeba najpierw mieć za co zrobić eq hm? : ) Nie uważam że to jest jakiś mega problem bo trzeba się trochę pomęczyć, ok, ale jak na easy/medium mogło być lepiej : P

Wystarczy ekipą spróbować rozwalić korzeń.. Przy mnie we czwórkę rozwalili korzeń i jeden z nich dostał 100SM i tam dostali dużo Yang (nie wiem dokładnie ile)

Opublikowano

Na serwerze jest specjalny korzeń który od czasu do czasu będziemy zrzucali , dropi z niego nawet 1kkk kasy mało ? SM medale bohatera pierścień vip największy etc, Wystarczy wbić lvl a kasa na skile to żaden problem w v2 leci od groma sztab :) A od 100lvl kasa leci  z mobów b. dużo  + drop sztabek to to jest za drogo spoko . Zobaczycie po 100lvl będzie was stać na wszystko my nie możemy wszystkiego wam pod nos podstawiać .

Jutro konkurs znajdź GMa na który serdecznie zapraszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...