Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Centurius.pl [Dedyk] [Medium]

Centurius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ja mam pytanko co do samych bonów - Rozumiem że wchodzą max, ale co z jakby hm.. częstotliwością występowania bonów do pvp? Coś w tą deseń.. Tzn. sa servery na których częściej występują bonusy do expa i tworzenie dobrego eq zajmuje wieki, a spotkałem się z serverami na których bonusy do expa ( mistyki, orki etc. ) występowały stosunkowo rzadko, częściej występowały te do pvp ( hp, ludzie, szyb. zaklęcia itd.) Jak jest tutaj? Poza tym co z expieniem? Czy by expić na lepszych mapach (140+) potrzebne jest eq do pvp czy spokojnie moby zabierają tam tak mało i tak łatwo je zabić że wystarczy zwykłe eq do pvp?

W bonusach to tam w tabelce jest "prob" jest to szansa na wejscie danego bonu. Spradz sobie co jak wchodzi i bedziesz mial odp na swoje pytanie. Mysle ze spokojnie mozesz ciagnac grupki na eq PVP, ale gorzej juz z bossami lub metinami.

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok, to co ty na to by zostawić i podać bonusy na daną mapkę ( typu mistyki, orki, zależy co działa na moby i bossy) i wywalić wszystkie niepotrzebne bonusy.. Czyli witalność, max pe itp. ; )

Dziękuję również za uświadomienie mnie czym jest to prob, zawsze się zastanawiałem ; d.. Poza tym można byłoby zwiększyć absy (miecze, sztylki itd. ), a zmniejszyć przy silnych na moby (mistyki, zwierzaki itd. ) ^^?

To tylko propozycja.. Po prostu chyba nikt nie lubi męczyć się z bonami 5h ; d

Opublikowano

Jeśli dobrze widzę dodania i zmianki w ilości sztuk 1 - wyczuwam powrót do czasów Pandory, co z BS ? legalny czy trzeba przemycać przez granicę ? :D 

Opublikowano

Jeśli dobrze widzę dodania i zmianki w ilości sztuk 1 - wyczuwam powrót do czasów Pandory, co z BS ? legalny czy trzeba przemycać przez granicę ? :D

Zmianki sa w ilosci 200 szt w sklepie. Odnosnie BS nie widzimy problemu aby gracze sobie mogli podpinac bsa jednak nie pomagamy w podlaczeniu go pod klienta.

Jak podlaczysz sobie to masz.

Opublikowano

Ja tam widzę po 200 szt. ale zielonych, chyba że ta nowa kolorystyka miesza mi całkowicie i już się pogubiłem. W takim razie co z tymi pojedynczymi ? bony 6/7 ?

Opublikowano

Ja tam widzę po 200 szt. ale zielonych, chyba że ta nowa kolorystyka miesza mi całkowicie i już się pogubiłem. W takim razie co z tymi pojedynczymi ? bony 6/7 ?

Pojedyncze to dodania i zmianki 6/7 , po 200 szt zielone to są zmianki  i dodania zwykłe

Opublikowano

Duzo serwerow oostatnio poszlo lub startuja dopiero. Dlatego wiara bedzie napewno podzielona. Ale jak po wakacjach to poupada to zostanie tylko Centurius :) Polecam serwer jak najbardziej , bo wiem ze nie jest to wakacyjny serwer.

Opublikowano

Prezentacja zajebista ;). Na serwer na pewno wbije.

Lecz mam pytanie. Czy pety są tylko z Is'a, czy można je też zdobyć w grze ?

Opublikowano

Prezentacja zajebista ;). Na serwer na pewno wbije.

Lecz mam pytanie. Czy pety są tylko z Is'a, czy można je też zdobyć w grze ?

Oczywiscie mozna, zapraszam na niedzielny oxx. Do zdobycia miedzy innymi feniks. Wsumie mi przypomniales ze nie wrzucilem pytan do oxxa:P Dzieki..

Opublikowano

Jeśli wszystko będzie tak zajebiście jak w prezentacji to może być "COŚ" . Na pewno graczy zdobędziecie, tylko musi się wszystko zgadzać i poprawnie działać :) Jeśli wypali i kilka dni postoi to zawitam :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Problem z rejestracją : próbowałem przebrnąć ten etap ale na chwilę obecną nie daje rady - dziesiatki prób zarejestrowania kończą sie " rejestracja nie powiodła się " :D dodam że nie mam konta na gmail'u . Albo ja sie starzeję albo coś nie działa jak powinno :)

Opublikowano

Problem z rejestracją : próbowałem przebrnąć ten etap ale na chwilę obecną nie daje rady - dziesiatki prób zarejestrowania kończą sie " rejestracja nie powiodła się " :D dodam że nie mam konta na gmail'u . Albo ja sie starzeję albo coś nie działa jak powinno :)

Prawdopodobnie loginu nie dałeś (8-16 znaków)

Konto (3-16 znaku)

Hasło: 4-16 znaku (bez kombinacji !@#$%^&) od 1-9, a-Z

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Prawdopodobnie loginu nie dałeś (8-16 znaków)

Konto (3-16 znaku)

Hasło: 4-16 znaku (bez kombinacji !@#$%^&) od 1-9, a-Z

Problem z głowy, odpaliłem liska i rejestracja poszła. Przeglądam sklep " Item Shop " i zastanawia mnie cos takiego jak : skrzynka vip do sklepu w m1 ? czy w tym sklepie można tylko i wyłącznie kupić powiedzmy dodania i zmianki 6/7 ?

Opublikowano

Polecam serwer na pewno wbije , ale mam prośbe wrzućcie clienta na inny hosting ,a nie tylko mega bo mi mega nie działa

Pobrałem z tego mega

25 POST 50 POST 100 POST 150 POST | 200 POST | 225 POST | POZIOM 1 OSIĄGNIĘTY!

| 250 POST | 300 POST | 325 POST | 350 POST | 400 POSTPOZIOM 2 NIE OSIĄGNIĘTY!

| 500 POST | 600 POST | 700 POST | 800 POST | 900 POSTPOZIOM 3 NIE OSIĄGNIĘTY!

Opublikowano

Problem z głowy, odpaliłem liska i rejestracja poszła. Przeglądam sklep " Item Shop " i zastanawia mnie cos takiego jak : skrzynka vip do sklepu w m1 ? czy w tym sklepie można tylko i wyłącznie kupić powiedzmy dodania i zmianki 6/7 ?

Wszelkie informacje na temat tego Vip SHopu znajdziesz u nas na forum w dziale Poradniki --> [iNFO] VipShop , wszystko jest tutaj ładnie opisane i pokazane co znajduje się w VipShopie oraz co zrobić aby działał poprawnie :)

Polecam serwer na pewno wbije , ale mam prośbe wrzućcie clienta na inny hosting ,a nie tylko mega bo mi mega nie działa

Polecam pobrać klienta przez google chrome :)

Opublikowano

Właśnie, co do reklamy - jesteście jakoś przygotowani na małą ilość osób na serverze? Chodzi mi o to że na razie prezentacja jakoś popularnością się nie cieszy, a w razie gdyby było mało osób od razu spadają zarobki z servera czyli server się nie może utrzymać.. Oczywiście nie twierdzę że będzie mało osób, ale jeśli..?

I czym jest ten wirus w cliencie? : o

Opublikowano

Właśnie, co do reklamy - jesteście jakoś przygotowani na małą ilość osób na serverze? Chodzi mi o to że na razie prezentacja jakoś popularnością się nie cieszy, a w razie gdyby było mało osób od razu spadają zarobki z servera czyli server się nie może utrzymać.. Oczywiście nie twierdzę że będzie mało osób, ale jeśli..?

I czym jest ten wirus w cliencie? : o

To nie jest wirus , to sa packery.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...