Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Centurius.pl [Dedyk] [Medium]

Centurius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jest zarąbisty zbalansowany pod względem kasy i cen w shopach idealnie . Gram od 18 i mam 550 sztabek + yangi któe lecą do eq . Event na szmaragdy bardzo dobry pomysł ponieważ z tego co widziałem potrzeba je na ulepszanie hw :) a mam ich az 11 czy bardzo dobry wynik . Jutro Znajdź gma pojutrze oxx+zuo coś pięknego ., Polecam serwer każdemu kto chce pograć na stabilnym serwerze :)  Połowa ludzi zarejestrowanych dzisiaj weszła jeszcze jak wejdzie druga połowa to będzie się działo :D  Polecam i Pozdrawiam

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przez gmaila nie da sie zarejestrowac...

Nie wiem czy czytałeś informacje w rejestracji :) Jest tam info "Maile gmail nie dzialaja prawidlowo"

Serwer jest zarąbisty zbalansowany pod względem kasy i cen w shopach idealnie . Gram od 18 i mam 550 sztabek + yangi któe lecą do eq . Event na szmaragdy bardzo dobry pomysł ponieważ z tego co widziałem potrzeba je na ulepszanie hw :) a mam ich az 11 czy bardzo dobry wynik . Jutro Znajdź gma pojutrze oxx+zuo coś pięknego ., Polecam serwer każdemu kto chce pograć na stabilnym serwerze :)  Połowa ludzi zarejestrowanych dzisiaj weszła jeszcze jak wejdzie druga połowa to będzie się działo :D  Polecam i Pozdrawiam

Popieram bardzo miła administracja , pomagają w każdym problemie . I nawet ciekawie zaplanowany kalendarz eventów jestem ciekaw co jeszcze dla nas szykują oby serwer był jak najdłużej :)

Polecam serwer , miła atmosfera na serwerze po za tym panuje :)

Opublikowano

Zostana naniesione poprawki do serwera w niedziele na przerwie tech w nocy. Nic szczegolnego , ale dmg moobow poprawka, poprawka szmalu wiecej na moobach. Kilka skrzyn sprawdzic i takie tam, oczywiscie jak by sie cos do niedzieli nazbieralo to dopisze do listy. Kickanie jesli ktos ma , niech sprobuje na czystych miastach wchodzic puki co, sa na forum udostepnione. Napewno cos na to zaradzimy z tym kikaniem. Ja np mam moze 1 kicka na 50, a czasem wogole. Ale sa tacy co zdecydowanie czesciej, grafika jest tu winowajca. Dziekuje i zapraszam do rywalizacji do tronu Centuriusa.

Opublikowano

Chętnie bym zagrał, ale antywirus wykrywa wirusa w kliencie. Wolę nie ryzykować.

Klient nie posiada żadnego wirusa jest to od pakerów :) Na każdym z serwerów to wykrywa :) dodaj do wyjątków i będzie ok ..

dajcie jakąś większą reklamę bo serw ma 100 ludzi ;(

Ruszyliśmy wczoraj a z nami jeszcze jeden serwer czekamy na wszystkie zarejestrowane osoby które założyły konto :)

Opublikowano

dajcie jakąś większą reklamę bo serw ma 100 ludzi ;(

Zobacz ile serwerow jest do okola , ciezko wyrwac gracza z innego serwera jak ma zrobione eq juz. Spokojnie poczekamy az przyjda ci ktorzy czekaja aby  sprawdzic stabilnosc serwera, a napewno jest ich wielu.

Opublikowano

Zrobicie aby łucznicy i mistyki w av2 biły jak wojownicy czyli same podchodziły, to ułatwi exp :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Zrobicie aby łucznicy i mistyki w av2 biły jak wojownicy czyli same podchodziły, to ułatwi exp :)

Są peleryny i raczej nie potrzeba czegoś takiego :)

Opublikowano

Zobacz ile serwerow jest do okola , ciezko wyrwac gracza z innego serwera jak ma zrobione eq juz. Spokojnie poczekamy az przyjda ci ktorzy czekaja aby  sprawdzic stabilnosc serwera, a napewno jest ich wielu.

Czekamy na osoby które się zarejestrowały a nie weszły a z tego co mi wiadomo jest ich około 500 :) Więc ludzie testują serwery które teraz poruszały ale to kwestia czasu żeby przeszli na centurius.

Opublikowano

Zgadzam się jest to zbędne :)

Czekamy na osoby które się zarejestrowały a nie weszły a z tego co mi wiadomo jest ich około 500 :) Więc ludzie testują serwery które teraz poruszały ale to kwestia czasu żeby przeszli na centurius.

Dokładnie sporo ludzi jeszcze nie weszło a w ostatnich 24h z tego co widać na stronie było 400 osób czyli serwer przypadł ludziom do gustu , administracja na tsie jest cały czas i odpowiadają na wszyskie pytania ogólnie serwer spoko i polecam nie ma bugów .

Opublikowano

A więc moje eq na atlantydę chyba jest słabe, bo bodym coś problemy mam.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Lucznik to lucznik, raczej atak dystansowy tu widzimy... Ale napewno dmg bedzie deczko obnizone na atlantydzie, a wiem ze nie kazdy chodzi na atlantyde w full 1-5 i 6-7. Najprawdopodobniej zniknie calkowicie Dowodca Yonghan,General Yonghan w grocie ale to jeszcze nie wiem. Jest kilka malutkich bledow do poprawki ktore beda poprawiane w niedziele w nocy. Zapraszamy na serwer.

Ja bym posiedzial troche na pajakach v1,v2 pod dropka na sztabki. Tak idzie niezle rezultaty ciagnac.

Opublikowano

Serwer naprawdę zadziwiający, z początku trochę trudno potem już coraz jakby łatwiej ;p

Dokładnie.. Początkowo jest troszeczke trudniej, ale gdy już osiągniesz w miare EQ serwer staje się naprawdę łatwy

Opublikowano

Skąd można smocze łuski i szmaragdy ?

Drop szmaragdów masz napisany w faq u cesarza oraz na forum a łuski dropią ze wszystkich smoków na serwerze oraz z metków

Opublikowano

Smocze łuski dropią również z grzybków w m1 :) Serwer polecam, bardzo przyjemnie się gra

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

A więc tak.. Wbiłem ten 120 lvl, zrobiłem jako takie eq, ale i tak jest naprawdę bardzo, ale to bardzo ciężko.. 6-7 kosztuje chyba 75 kk (albo 65?) i nie każdy może sobie pozwolić by mieć tego na całe eq.. Zmianki 6-7 kosztują 10kk/szt więc też nie mało.. Co do samego eq - Nie wiadomo w czym chodzić.. Jedną zbroję się robi ze stalki.. Inne zbroje się dropi.. Nie mam pojęcia.. Same bonusy wbudowane są jakieś z dupy wzięte... 

Bransa - szyb.ataku, abs strzały ; Nasior - szyb. zaklęc, abs błyskawice ; kolce - PE(tak.. MANA), wachlarze... Reszty nawet nie chce mi się sprawdzać, ale jest podobnie.. 

Zwykła ninja czy szaman bd miał problem z zabiciem bossów czy zniszczeniem metinów i jak tych do 95 lvl jakoś ujdzie (90/95) tak tych na nowej mapie (od100) już nie.. Wylatują stamtąd takie moby że sura wp z 1200 deffa ma problem i pada... Tak, 1200 .. Boss na tej samej mapie to w ogóle jakiś dziwny.. tyle samo deffa 20k hp i padam na 2hity .. Jak nie dropniesz zbroi z 600deffa+ to nei masz co expić na mapie od 140 lvl bo się nie da.. A by dropnąć to albo musisz spędzić 2h w red lesie i MOŻE uda Ci się dropnąć, albo nie mam pojęcia co ... by zrobić hwanga ze stalki potrzeba 800kk yang.. Do 120 lvl wydropiłem może te 900kk, ale poszło chociażby na zrobienie eq, skilli itp.. więc zrobienie tego hwanga graniczy z cudem.. 

Biolog.. Robienie biologa to męczarnia.. Wiem od jednego kolesia że musiał robić aż 5 postaci i dropiąc od 20 do 60 lvl wydropił 5 ksiąg klątw : ) Server to niby medium/easy, ale raczej taki nie jest.. sam nie wiem jakbym go nazwał.. Może po prostu niedorobionym easy/medium/hardem..

Exp jest okropny do 100 lvl, a potem monotonia expiąc na 1 spocie bo reszta spotów na mapce od 100 to porażka i pewnie na reszcie map też tak jest.. 

Nie mam pojęcia co myśleć o serverze.. Może gdyby był bardziej dopracowany grałoby więcej osób.. To że gra tak mało osób to nie przez to że są inne servery.. Jakoś na tamtych serverach gra te 300+ .. Jakby server przyciągał uwagę to by grało dużo osób.. Znam kilka osób które już skończyło tutaj grać, albo mają taki zamiar także..

Wiem że się rozpisałem, ale to co jest wyżej napisane to moje spostrzeżenia.. Myśle że większość osób myśli podobnie, oczywiście za chwile zobaczę pod moim postem 10 innych, które będą temu zaprzeczać mówiąc, że server jest fajny, exp łatwy, a kasa spada z nieba.. tak nie jest.. 

Opublikowano

A więc tak.. Wbiłem ten 120 lvl, zrobiłem jako takie eq, ale i tak jest naprawdę bardzo, ale to bardzo ciężko.. 6-7 kosztuje chyba 75 kk (albo 65?) i nie każdy może sobie pozwolić by mieć tego na całe eq.. Zmianki 6-7 kosztują 10kk/szt więc też nie mało.. Co do samego eq - Nie wiadomo w czym chodzić.. Jedną zbroję się robi ze stalki.. Inne zbroje się dropi.. Nie mam pojęcia.. Same bonusy wbudowane są jakieś z dupy wzięte... 

Bransa - szyb.ataku, abs strzały ; Nasior - szyb. zaklęc, abs błyskawice ; kolce - PE(tak.. MANA), wachlarze... Reszty nawet nie chce mi się sprawdzać, ale jest podobnie.. 

Zwykła ninja czy szaman bd miał problem z zabiciem bossów czy zniszczeniem metinów i jak tych do 95 lvl jakoś ujdzie (90/95) tak tych na nowej mapie (od100) już nie.. Wylatują stamtąd takie moby że sura wp z 1200 deffa ma problem i pada... Tak, 1200 .. Boss na tej samej mapie to w ogóle jakiś dziwny.. tyle samo deffa 20k hp i padam na 2hity .. Jak nie dropniesz zbroi z 600deffa+ to nei masz co expić na mapie od 140 lvl bo się nie da.. A by dropnąć to albo musisz spędzić 2h w red lesie i MOŻE uda Ci się dropnąć, albo nie mam pojęcia co ... by zrobić hwanga ze stalki potrzeba 800kk yang.. Do 120 lvl wydropiłem może te 900kk, ale poszło chociażby na zrobienie eq, skilli itp.. więc zrobienie tego hwanga graniczy z cudem.. 

Biolog.. Robienie biologa to męczarnia.. Wiem od jednego kolesia że musiał robić aż 5 postaci i dropiąc od 20 do 60 lvl wydropił 5 ksiąg klątw : ) Server to niby medium/easy, ale raczej taki nie jest.. sam nie wiem jakbym go nazwał.. Może po prostu niedorobionym easy/medium/hardem..

Exp jest okropny do 100 lvl, a potem monotonia expiąc na 1 spocie bo reszta spotów na mapce od 100 to porażka i pewnie na reszcie map też tak jest.. 

Nie mam pojęcia co myśleć o serverze.. Może gdyby był bardziej dopracowany grałoby więcej osób.. To że gra tak mało osób to nie przez to że są inne servery.. Jakoś na tamtych serverach gra te 300+ .. Jakby server przyciągał uwagę to by grało dużo osób.. Znam kilka osób które już skończyło tutaj grać, albo mają taki zamiar także..

Wiem że się rozpisałem, ale to co jest wyżej napisane to moje spostrzeżenia.. Myśle że większość osób myśli podobnie, oczywiście za chwile zobaczę pod moim postem 10 innych, które będą temu zaprzeczać mówiąc, że server jest fajny, exp łatwy, a kasa spada z nieba.. tak nie jest.. 

Nom coz w takim razie na sile cie trzymac nie ebdziemy skoro tak ci zle na serwerze. Powodzenia :)

Opublikowano

To jest właśnie to.. Nie napisałem że server jest zły tylko potrzebuje poprawek... Zamiast jakoś ustosunkować się do tego co napisałem po prostu mnie zbywacie.. A potem " za dużo działa teraz serverów, dlatego nie mamy graczy "...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...