Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Centurius.pl [Dedyk] [Medium]

Centurius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest właśnie to.. Nie napisałem że server jest zły tylko potrzebuje poprawek... Zamiast jakoś ustosunkować się do tego co napisałem po prostu mnie zbywacie.. A potem " za dużo działa teraz serverów, dlatego nie mamy graczy "...

Nie zbywamy cie, po prostu juz pisałem chrupciu kilka razy ze w niedziele beda poprawki w nocy. A to ze jest wiele serwerow , poczekamy , nigdzie nam sie nie spieszy. Serwer stoi stabilnie bez najmniejszych problemow. Server jest w bardzo dobrej kondycji.

Widzialem juz nie raz ja sie serwery po miesiacach odradzaja. Moze i nam bedzie dane na liczniki 1000. Puki co nie narzekamy.

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale gracze narzekają.. To że tego nie napiszą wprost nie oznacza że tak nie jest.. Zobaczymy w niedzielę.. Jeśli poprawicie chociaż połowę rzeczy które przeszkadzają to ok, fajnie i na pewno wrócę, a na razie nie chce mi się wojować jakoś z gildią PATOLOGY ;d...

Opublikowano

Ale gracze narzekają.. To że tego nie napiszą wprost nie oznacza że tak nie jest.. Zobaczymy w niedzielę.. Jeśli poprawicie chociaż połowę rzeczy które przeszkadzają to ok, fajnie i na pewno wrócę, a na razie nie chce mi się wojować jakoś z gildią PATOLOGY ;d...

No mozna tez i tak. Zapraszamy juz w poniedzialek.

Opublikowano

Ja nic nie mówię już bo szkoda słów ile administracja by ludziom nie dała to i tak zawsze będzie im mało . Ja z ekipą nie narzekamy bony ok drop zajefajny . Polecam jak najbardziej .

Opublikowano

Serwer nawet w miarę fajny :)

Prezentacja trochę brzydka, ale ogólnie dużo nowości.

Ma ktoś ID Zmianek i je poda? :)

Opublikowano

Jedno mnie boli zrobcie coś z atlantydą a najlepiej wiecie co? Usuńcie łuczniki. 

Ja grałem swoją ninją i żadnego problemu tam nie widzę 2x maże mnie omdlily i może 3x padłem bo zapomniałem użyć rosek . Ale jak już obiecaliśmy dmg zostanie poprawione + omdlenie.

Cóż avast ciągle mi clienta usuwa :C więc nie pogram ;x

Ale życzę wam powodzenia 

Dodaj do wyjątków graj.exe oraz Autopatcher.exe. i nie będzie usuwało klient nie zaweira żadnych wirusów jest czysty po prostu wyskakuje błąd od pakerów ;)

Serwer nawet w miarę fajny :)

Prezentacja trochę brzydka, ale ogólnie dużo nowości.

Ma ktoś ID Zmianek i je poda? :)

Wystarczy poszukać w googlach jak zdobyć ID zmianek z serwera :)

Hm..?

PsDFttI.png

co takiego zrobiłem? : x

Pod jakim nickiem grałeś na serwerze ?

Opublikowano

Ja grałem swoją ninją i żadnego problemu tam nie widzę 2x maże mnie omdlily i może 3x padłem bo zapomniałem użyć rosek . Ale jak już obiecaliśmy dmg zostanie poprawione + omdlenie.

Dodaj do wyjątków graj.exe oraz Autopatcher.exe. i nie będzie usuwało klient nie zaweira żadnych wirusów jest czysty po prostu wyskakuje błąd od pakerów ;)

Wystarczy poszukać w googlach jak zdobyć ID zmianek z serwera :)

Pod jakim nickiem grałeś na serwerze ?

Tak jeszcze wtrące - Gram surą WP i padałem w atlantydzie nawet z roskami : ) 

Mój nick to ChrupnijMnie i specjalnie nawet wbiłem sprawdzić czy może nie dostałem za coś bana i nie.. Gram dalej... Zresztą.. Żadnych cheatów oprócz BSa który jest dozwolony nie używam ; d

Opublikowano

Tak jeszcze wtrące - Gram surą WP i padałem w atlantydzie nawet z roskami : ) 

Mój nick to ChrupnijMnie i specjalnie nawet wbiłem sprawdzić czy może nie dostałem za coś bana i nie.. Gram dalej... Zresztą.. Żadnych cheatów oprócz BSa który jest dozwolony nie używam ; d

Mieszkasz za granicami naszego kraju? Podaj swoje IP z ktorego korzystasz na PW do mnie. Sprawdze to.

Opublikowano

Pomijając fakt że siedzę sobie w cieplutkim domku, a za oknem widzę Łódzkie bloki i jeżdżące auta z rejestracjami EL.. ; P Wiadomość na PW już jest : )

Opublikowano

Pomijając fakt że siedzę sobie w cieplutkim domku, a za oknem widzę Łódzkie bloki i jeżdżące auta z rejestracjami EL.. ; P Wiadomość na PW już jest : )

Rozwiazany, miales podobne IP co zbanowane IP na zakres i cie zlapalo. Pozdrawiam

Opublikowano

Ok to teraz tak troszkę czego oczekiwałbym po dzisiejszych zmianach ( pogadałem trochę z paroma osobami, to nie jest tylko moje zdanie )

- Zmiana bonów w epicach na bardziej pod pvp (aktualne są słabe..)
- powiększenie lekko spotów na mapach 100+

- Zwiększenie lekko wystepowania metinów red las i wyżej ( nie chodzi o to by było 50 metinów na 1 mapie, ale np. na mapie od 100 są tylko 3 metiny, w red lesie jak będą 3 osoby jeździć to po godzinie może 3 się ubije.. )

- zmniejszenie dmg mobom, szczególnie tym na mapie 100+ ( głównie to moby z metinów + bossy.. ), atlantyda i red las.. I bossom zmniejszenie hp... jest sporawe..

- Większy drop itemów dla biologa ( jest za duży exp i za mały drop) 

- Lekkie zwiększenie expa? (210lvl na prawie 3 dni to słaby wynik szczególnie że zarywają nocki...) - nie mój pomysł, dla mnie jest w miare ok, chociaż jakby troszkę go podnieść nic by się nie stało

I chyba to wszystko..  To wyżej to tylko takie jakby oczekiwania bo z tego co czytałem dzisiaj mają być poprawki.. Jeśli zostanie to poprawione to będzie miło : )

Opublikowano

Serwer naprawdę bardzo fajny miła atmosfera ludzie są wobec siebie w porządku .

Administracja natychmiast banuje osoby które czitują .Siedzą non stop na serwerze pilnują porządku .

A nagrody na ostatnim konkursie znajdź gma zarąbiste po 120kk sporo muszli anty expy etc. Dzisiejszy event ox tak samo sporo ulepek 20 łusek smoka to naprawdę bardzo dużo :) 

Ogólnie eventy na serwerze bardzo dobrze dobrane a spodziewam się że to jeszcze nie wszystko co mają do zaprezentowania .

Ja serwer polecam i sporo ludzi chwali na serwerze ale niestety nie komentują na mpc bo nie chce im się wbijać 50 postów .

Większych bugów przócz sugestii zmian jakie gracze zaproponowali nie zauważyłem ,

Administracja bierze pod uwagę opinię graczy i jeżeli pomysł jest ok to administracja bierze to pod uwagę .

Serwer polecam zagrajcie bo warto potrzeba tylko go dobrze rozkręcić :)

A hejterom którzy nie potrafią sobie poradzić bo nie chce im się ruszyć 4-ech liter z miasta serdeczne JP !!!

Opublikowano

Server jednym słowem zajebisty, nie pd IS, exp super, trochę poprawek teraz zrobią i będzie miód, malina i sperma na czole murzyna :>

Wbijajcie ludzie rozkręcimy server i będzie kozak :D

Zajebisty EASY server :3

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Jak dla mnie serwer super, tylko troszkę mały drop yang w porównaniu do cen. I jedno mnie ździwiło, robiłem sobie mieczyk z lwiego, użyłem tego zwoju: 

http://wiki.metin2.pl/index.php/Zw%C3%B3j_Boga_Smok%C3%B3w

teoretycznie 90% szans na ulepszenie, mimo tego nie powiodło się, dziwne żebym miał aż takiego pecha, na pewno jest 80% na epiki?

Takie itemki ulepsza się metalem :) Kilka osób przerobiło normalnie broń metalem  i ulepszyło bez problemów.

Opublikowano

Może zagram, opłaca się?

Jeżeli ci się serwer podoba to oczywiście zapraszamy a czy warto grać przekonasz się sam wchodzą na serwer :) W tym momencie trwa przerwa techniczna w celu dokonania pewnych zmian.

Ile ludzi Online w godzinach popołudniowych? :)

Szczerze mówiąc nie wiem bo licznik jest wyłączony . Ale w ostatnich 24h było ponad 300 osób .

Czekamy na osoby które się zarejestrowały a jeszcze nie weszły na serwer to raz , a dwa sporo serwerów startowało przed nami i gracze raczej na razie tam siedzą,

Miejmy nadzieję że po zmianach jakie wprowadzimy będzie jeszcze więcej niż do tej pory .

Zapraszamy serdecznie :)

Opublikowano

Jeśli wszystko będzie fajnie i miło to na pewno zyskacie graczy.. Mam nadzieję że powiększycie spoty bo jednak przy większej ilości graczy expienia by nie było : ) Zobaczę dzisiaj koło 10 jak z tymi poprawkami : D Mam nadzieję że się nie zawiodę...

Opublikowano

Jeśli wszystko będzie fajnie i miło to na pewno zyskacie graczy.. Mam nadzieję że powiększycie spoty bo jednak przy większej ilości graczy expienia by nie było : ) Zobaczę dzisiaj koło 10 jak z tymi poprawkami : D Mam nadzieję że się nie zawiodę...

Ps. 

Tak lepiej : )

Lista zmian będzie prawdopodobnie przedstawiona na stronie głównej :) Nom zapraszamy i mamy nadzieję że gracze będą zadowoleni .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...