Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PangeaYt2.pl [Dedyk] [Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serw pod IS'a z której strony ja się pytam ? Jakbyś chciał kupić nawet ulepy to milion hajsów byś wydał i to nie wiem czy by CI wystarczyło żeby itema zrobić na 250 lvl a spokojnie wszystko można w grze wydropić. Zero przewagi IS'u - wszystko dostępne,jedynie pety i kostiumy które trzeba od kogoś kupić jak sam nie chcesz pieniędzy wydawać. 

Botów pełno - norma wszyscy bryłki naku*wiają. 

Dzieci - super sprawa, może coś Ci opylą za darmochę - w sumie to sam sobie odpowiedziałeś skąd ten licznik podrasowany ... bo tyle dzieci gra :D

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I ja się odezwę bo długo cicho siedziałem, a tutaj sobie co nieco pograłem ( w sumie nadal gram ) . Serwer poza małymi problemami w początkach istnienia z logowaniem doszedł do siebie i jest według mnie jednym z lepszych w tym roku, wybonowanie eq nie stanowi żadnego problemu poza bonami 6/7 ale to już kwestia gustu . Same bony to nie wszystko, zabawa zaczyna się robiąc kolejne epiki na dany lvl - potrzeba sporo ulepszaczy które można, jedne łatwiej inne trudniej zdobyć ale wszystko się da i nie trzeba wydawać PLN na ItemShop, bo wszystko można zdobyć w grze . Exp jest dobry, często są raty i żaden problem skoczyć z lvl, lagów nie doświadczyłem, ludzi przybywa i gra się bardzo dobrze . Jest co robić, bo żeby biegać w najlepszych epikach potrzeba mnóstwo czasu przeznaczyć na zdobycie ulepszaczy ale to dobrze, nie masz wszystkiego w tydzień i się nie nudzisz szukając kolejnego serwera :D 6/7 nie są takie straszne jak to niektórzy tutaj malują, wystarczy odrobina pomyślunku i zabawa przednia . Jedyne czego mi tutaj nieco brakuje to dungeony ( owszem są komnaty z Azraelem czy królem Pająków ) ale przydałoby się też poza DT coś nowego . Acha wspomniane bossy jak chociażby król pająków to naprawdę bossy i samemu praktycznie nie podchodź bo jesteś na skila jak Cie chmurą nie zabije to dobije hitem :D generalnie polecam wam zagrać, jak komuś się nie spodoba zawsze może poszukać inny serwer dla niego odpowiedni ale jak na razie jest to easy w dobrym wydaniu !

Opublikowano

Skąd bronie 75?

Nie wiem czy jestem ślepy czy co, przeleciałem prezke z 4 razy i nie zauważyłem.

Opublikowano

Z oponek kolo świątyni w dolinie orków albo na nowych mapach +100 lvl. Lecz możesz za grosze kupić w m1 :) 

Opublikowano

Jezu to jest zalosne glowny zarobek to maja tutaj z isa kupujac pety i sprzedawac za ogromne ilosci brylek.... To nawet sensu nie ma. Nawet nie wspomne o dziecinadzie ktora jest na mapach i spotach, nie poexpisz nie podropisz nic nie zrobisz bo jakas gimbaza ma wakacje i napierdala od rana do nocy.... Cie zabija jak bossa ubijesz zeby ci drop ukrasc no beka....

Opublikowano

Tak dla info. Strona nie działa gdy wpisuje się małymi literami adres www. Naprawcie to bo myślałem że serwer upadł ;)

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

Serwer mi się spodobał chciałem zagrac lecz  : http://scr.hu/26z9/a6e8v 

Myślałem ze to jednorazowy błąd jednak dzieje sie tak gdy patcher konczy patchować i ma się włączyć client, próbowałem przez obejście i client się nie włącza;/

Da ktos TS'a serwerowego? nigdzie nie moge znaleźć 

<3

Opublikowano

1) Czy notatki lecą tylko z bossów?

2) Gdzie najlepiej dropić notatki?

3) Czy notatki lecą z rippera?

1. Tak

2. Ziemia Ogrów

3. Tak

Opublikowano

Huehue :) Boty ach te boty :) Mam już 100+ filmików... Ahh posypią się bany na ip :>

zawiodę cię, tego nikt nie banuje  B)

Opublikowano

Tak się bawi administracja servera.. Bawi sie EQ z Navi a całe V2 w botach :]

Jbc dostalem tyle od [Friend]Bomb, zresztą widać na SS, że to z Nim miałem PvP ...Oby tak dalej bawcie sie Navi w m1 a boty i inne gówna na WH niech są dalej ;]

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Pasjonat
Opublikowano

Pierwszy film z serwera ;)

https://www.youtube.com/watch?v=fhnoybzrkNA&feature=youtu.be&hd=1

/EDIT:

Jakbym nie miał w swojej karierze 10 serwerów z różną liczbą graczy  i kolejnych 10 nie sponsorował to może i bym się zgodził... 

po screenie stwierdzam, że gra około 300-400 graczy... 

To jest ss z ch1 m1 Jinno, w shinsoo jest może na ch1 połowa graczy co w Jinno ch1 a na dodatek w Jinno na każdym ch jest po 10-30 typa ... Pełno ludzi na expowiskach itd. Licznik nie jest podkręcony ;)

Opublikowano

Warto zaczynać jeszcze? Jaka postać najlepsza w pvp?

Każda postać dobra :D :P 

OFF  ? Strona nie działa ?? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...