Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PangeaYt2.pl [Dedyk] [Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakie robic sztylce daggerowi? siła zreka lud kryt i szycie czy siła zreka lud kryt i szybkosc zaklecia?

Masz poradniki na forum serwera -.-".

Opublikowano

Nie żeby coś administracjo, ale mam czas, żeby sobie pograć dziś i próbuje się zalogować już 2,30 godziny, a od waszej strony, żadnego odzewu (ani tu ani tam na forum).

Pozdrawiam,

EdDog.

Opublikowano

jakim cudem liczba ludzi online skacze od 760 w góre ? skoro logowanie nie działa?

Nie każdemu logowanie nei działa,

Ja mogę sie zalogować normalnie.. :) 

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Tylko ja 2 godziny się próbuje zalogować i nic?? ale dobra loguje się dalej może się zaloguje

logowanie mi działało normalnie do godziny 15 potem dupa -.-

x

Opublikowano

A mnie loguje cały dzień. Przedtem za 3-4 razem logowało a teraz za pierwszym ;)

Super, gówno nas to obchodzi i nie musisz się tym chwalić :).

EdDog,

Pozdrawiam.

Opublikowano

A mnie loguje cały dzień. Przedtem za 3-4 razem logowało a teraz za pierwszym ;)

Wystarczający mam ból dupy, nie musisz mnie dobijać-.- jak do jutra nie ogarną, to się pożegnamy :<

x

Opublikowano

Administracja jakoś nie specjalnie przejmuje się cziterami. Po całym v2 na każdym spocie i CH siedzą na expbotach/waithackach. Ludzie na czitach latają i nic.

Opublikowano

Administracja jakoś nie specjalnie przejmuje się cziterami. Po całym v2 na każdym spocie i CH siedzą na expbotach/waithackach. Ludzie na czitach latają i nic.

Ale k***a problem z cziterami hoho podchodzisz i zabijasz go i masz spotka.

EdDog,

Pozdrawiam.

Opublikowano

Przejmujecie się botami o jeju. Sami ich używacie/używaliście. Problem jest poważniejszy, problem jest z logowaniem, administracja o tym wie i nic z tym nie robi !!!

91.jpg

Opublikowano

"Krecik, dnia 25 Lip 2014 - 10:49 PM, napisał:
Halo dzień dobry ;) Jak większość z was miałem błąd łączenia z serwerem ( mówie do tych ze stałym IP ).
Jako jedyny postanowiłem k***a ruszyć dupe i coś zrobić a nie narzekać jak wy.

Teraz pokaże wam co zrobić co pobrać abyście mogli zalogować się na serwer.

1.Pobieracie program maskujący wasze IP.
Jest nim Hostspot Shield.
http://www.dobreprogramy.pl/Hotspot-Shield,Program,Windows,17158.html
2.Instalujecie pobrany program.
3.Włączacie go.
4.Czekacie aż ten program się połączy ( przekieruje was na jakaś stronę dziką ale to tam szczegół ) kiedy już was przekieruje możecie wyłączyć przeglądarkę poczekać z minutkę włączyć serwer pamiętajcie żeby chwilke poczekać bo inaczej będzie lipon z 2-3 minuty. Jeżeli za pierwszym razem sie nie zaloguje próbować dalej się zalogować.
5.Dziękuje.

Proszę o serdeczne podziękowania. Nie ma za co i proszę się już nie buntować i krzyczeć że nie działa.
A droga administracja może się cieszyć że wystarczy napisać aby ludziska pobrali ten program : )

Jeżeli ktoś jest chętny prosze tym zespamować na shoutboxie gdyż nie nabiłem 10 postów. "

sposób by Krecik z forum PangeaYT2

Dziękuję, bo mi działa :).

Pozdrawiam,

EdDog.

Opublikowano

Serwer mógłby być jednym z lepszych serwerów easy w Polsce ale ma wiele wad dlatego gra tak mało osób

respy bosów i oponek po godzine ? grubo przesadzone  10-20 min było by zupełnie elegancko ze względu na 6/7 bon na serwerze któy też odstrasza ludzi trzeba robić klasowe eq + wojenne to jest 5 kompletów gdzie ciężko jest o ulepszacze więc tak troche administracja strzeliła sobie w stopę  tymi 6/7 :)  

Weezy%20Boss_eune_59_5_logo.png

Opublikowano

Myślałem,że z servera bedzie coś ciekawego..

Ale patrząc na zaangażowanie administracji odechciewa się grac..

Większości os. server nie działa,( mi akurat smiga ) a administracja nic z tym nie robi,

Wiec jaki jest sens w graniu tutaj? :)

Zawitam poraz kolejny jeżeli ogarną dupy i coś z tym zrobią.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Powie mi ktos o co wy macie ból dupy z tym 6/7 bonem? Topowe serwer VirtualMT2,Imetin,Pandora,EliteMT2 maja 6/7 bony i trzymaja sie do dzis i nikogo to nie rusza a wystarczy ze pojawi sie nowy  serwer z 6/7 i juz wielkie zazalenia bo trzeba eq robic dluzej niz jeden dzien -.-' tak naprawde połowa tych bóldupowców o 6/7 pisze "nieee wykasujcie 6/7" bo to modne bo teraz kazdy tak pisze c**j wie czemu...wyluzujcie nie chcecie 6/7 nie grajcie tu proste...

Serwer jest bardzo fajny ma słaby klimat ale ogolnie jest bardzo fajny i przyjemny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...