Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PangeaYt2.pl [Dedyk] [Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moze nie 1000+ ale mysle ze z 700 na pewno , bo duzo osob jest zarowno w miastach jak i na expowiskoach.

WildStyle juz byl zajety w pierwszym dniu bodajze. ^

Opublikowano

Serwer jest bardzo fajny, aczkolwiek administracja powinna pomyśleć o rozłożeniu graczy po królestwach. 

Królestwo żółtych i czerwonych świeci pustkami, a niebiescy są przepełnieni.. 

c8f7.png

Opublikowano

Panowie , co się staneło !? , serwer off ;x może administracja udzieliła by się na fanpage .. " ostatnia wiadomość fanpage 21 lipca " ..

Opublikowano

Serwer jest bardzo fajny, aczkolwiek administracja powinna pomyśleć o rozłożeniu graczy po królestwach. 

Królestwo żółtych i czerwonych świeci pustkami, a niebiescy są przepełnieni.. 

Co ma Administracja do tego kto gra  gdzie ? 

mają porozwalać gildie i przeniesc troche do zółtych i czerwonych ? 

Ps . Działa wam serwer ? coś się chyba złego dzieje... ;o

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wiem , coś się dzieje ... i niechcę wykrakać ale wydaje mi się że oni zgarneli już niezłą kaskę z tego isa jak pet 30 zł ..  :> no i się zwineli ;/

Opublikowano

Wiem , coś się dzieje ... i niechcę wykrakać ale wydaje mi się że oni zgarneli już niezłą kaskę z tego isa jak pet 30 zł .. :> no i się zwineli ;/

To musieliby byc idiotami, zeby zwijac sie w takim momencie ;)
Opublikowano

To musieliby byc idiotami, zeby zwijac sie w takim momencie ;)

Albo , wiesz no nie tacy idioci , 1500 online kasa leci dziennie w ch*j ... ;> pewnie ogarneli że mają już tyle kasy że to już gracze nie będą dochodzic i kasy wydali hoho ;>  to po ch*j to trzymać. B) 

Opublikowano

Jprdr ludzie wy to jesteście.. Zwineli sie bla bla off 4ever... Moze po prostu padło logowanie?!

@topic

Czy naprawde jest tak ciezko o ullepszacze jak powiedzialem w gildii ze robie 4 sety klasówki to mnie wysmiali :<<< "Rób jak chcesz zobaczymy na epikach"

Opublikowano

Uwaga! Jeżeli macie problem z zalogowaniem się na serwer to możecie:
a) Próbować się dalej połączyć (za 3 / 4 razem powinno Was połączyć)
B) Zalogować się na inne ch

Opublikowano

Za chwile to serwer przepełni się gównianymi botami i będzie świecić pustkami, a administracja nie chce ruszyć dupy i pobanować tych czopów począwszy od V2 kończąc na mapie 220.

Opublikowano

Za chwile to serwer przepełni się gównianymi botami i będzie świecić pustkami, a administracja nie chce ruszyć dupy i pobanować tych czopów począwszy od V2 kończąc na mapie 220.

jakich botów ? o.O

Opublikowano

Jakich botów ? wejdź sobie do V2 albo mapy 100-220 to zobaczysz jakie boty ! wszędzie te gówna latają ksują trzepią bryłki na potworach a administracja nic z tym nie robi tylko łaskawie czekają aż gracz ich nagra

Opublikowano