Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ragnar2.eu - Stań do walki ! Medium/Easy | Start 18 Lipca.

яollo ™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer mnie zainteresował. Czekam na informacje od administracji .

Póki co polecam ze względu na jakość pozdrawiam.

Raczej prezentacja...

Nie doczekasz się bo główny administrator tego "nowego" serwera został zbanowany z multikonta(perm) >lol<

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

• Odpowiedzi 323
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak to niepotrzebnie, multikonto=ban a w jego przypadku chyba z 5 czy 6 miał #beka i każdym pisał w prezentacji nie polecając #beka x2

Wow grafikę mają z Restynida by Jemilio, może to ładnie wygląda, ale to wszystko.

Dzięki . Tyle mi wystarczylo by u cb nie zagrac..

Co do serwera . 

Cały skład administracji na ts3. Mówi, że sie nie poddadzą . 

Ja im wierze dużo osób na ts siedzi teraz. Prezentacja najlepsza. Wiekszosc tutaj userów to zalozyciele innych serwerów.. Troche bez sensu ich wypowiedzi.

Nie wiem.. Ja czekam . Serwer w sam raz dla mnie.

To tyle dzieki.

266598photo-thumb-535930.jpg

Opublikowano

Nie Polecam administracja dobrana pod względem wyświetleń na YT chłopaki potrafią 10% tego co przeciętny GM. Rollo kompletne dno na ts grozi policją, na mpc robi multikonta by sie zareklamować żenada

Opublikowano

Dzięki . Tyle mi wystarczylo by u cb nie zagrac..

Co do serwera . 

Cały skład administracji na ts3. Mówi, że sie nie poddadzą . 

Ja im wierze dużo osób na ts siedzi teraz. Prezentacja najlepsza. Wiekszosc tutaj userów to zalozyciele innych serwerów.. Troche bez sensu ich wypowiedzi.

Nie wiem.. Ja czekam . Serwer w sam raz dla mnie.

To tyle dzieki.

Mówić mogą sobie dużo ;)

Faktycznie "dużo osób" siedzi na tym Waszym ts ;)

http://screenshooter.net/9884003/occqwoc

PzKVkWh.png

Opublikowano

Mówić mogą sobie dużo ;)

Faktycznie "dużo osób" siedzi na tym Waszym ts ;)

http://screenshooter.net/9884003/occqwoc

To ze byles w Administracji restynid to wiemy.

To ze zobaczysz pozytywne komentarze i ci boli dupa i musisz cos napisac to nas nie intresuje. Leci raport.

Serwer polecam :)

Opublikowano

To ze byles w Administracji restynid to wiemy.

To ze zobaczysz pozytywne komentarze i ci boli dupa i musisz cos napisac to nas nie intresuje. Leci raport.

Serwer polecam :)

Tak, byłem w team Restynid i dlatego "ostrzegam" innych aby się w te gówno nie ładowali, dobrze wiem jak funkcjonuję i jakie do sprawy ma podejście HA ^^ 

PzKVkWh.png

Opublikowano

Ups...;0

Gdzie są obrońcy? 

Temat chyba do zamknięcia;)

Ps. a jednak serwer szybciej padł niż wystartował.

Tak to prawda, właściciel serwera odkupił pliki Restynid lecz ... Owe pliki były zrobione pod serwer Hard, ten serwer jest serwerem typu easy / medium

Teluard to nie jest Rollo  ! To dwie różne osoby ... 

Serwer jest cały czas dopracowywany, beta serwera ma na celu wyłuskania drobnych błędów, jesteśmy otwarci na wszelkie propozycje graczy ...

Hejty - normalna rzecz w prezentacji serwera ... Nie będziemy zwracać uwagi na hejty typu - " serwer nawet nie wystartuje " "serwer postoi max parę godzin " itp.

Robimy swoje i dalej to będziemy robić niezależnie od opinii w prezentacji. Wszystko wyjdzie w "praniu", chcemy i dążymy do tego aby start był udany dla graczy ( wszystko zostanie dopięte na ostatni guzik ) 

Tak więc zapraszamy do dalszego oceniania prezentacji serwera ;)

Opublikowano

Nie polecam z całego serca, ten kto tutaj zagra to się niestety przejedzie :P

Po prezentacji widać że to restynid v2 pod inną nazwą i nowe nicki administratorów ^^

Padnie szybciej niż powstanie, tak jak to było w v1.

Tak to prawda, właściciel serwera odkupił pliki Restynid lecz ... Owe pliki były zrobione pod serwer Hard, ten serwer jest serwerem typu easy / medium

Teluard to nie jest Rollo  ! To dwie różne osoby ... 

Serwer jest cały czas dopracowywany, beta serwera ma na celu wyłuskania drobnych błędów, jesteśmy otwarci na wszelkie propozycje graczy ...

Hejty - normalna rzecz w prezentacji serwera ... Nie będziemy zwracać uwagi na hejty typu - " serwer nawet nie wystartuje " "serwer postoi max parę godzin " itp.

Robimy swoje i dalej to będziemy robić niezależnie od opinii w prezentacji. Wszystko wyjdzie w "praniu", chcemy i dążymy do tego aby start był udany dla graczy ( wszystko zostanie dopięte na ostatni guzik ) 

Tak więc zapraszamy do dalszego oceniania prezentacji serwera ;)

Rejestracja dziś xDhttp://arcros.taurios.pl/Arcrosik%20vY3Ted9Th.png pewnie jesteś z administracji.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Świetny serwer. Widać, że admin włożył w to dużo pracy.

Przecież admin napisał z dobre 5 razy że kupił te pliki, nie wiem czy jesteś tak ułomny czy tylko nie potrafisz czytać..

0VPaRnd.png

Opublikowano

Wywalcie te przepustki na expowiska... to ma byc medium/easy czy hard/medium? No właśnie. 2 sprawa: Całkiem nowe bossy? Proszę Was... In*oria- tam jest większość tych "całkiem nowych" bossów nie wiem jak na innych serwerach bo aktualnie gram tam. Nie bd pisał all, ale powodzenia na starcie. Zobaczymy ile postoicie bo ostatnie serwery padają tego samego/ następnego dnia.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

bE98EPz.png

Wyjdź wraz z naidem robić kolejny syfiasty serwer na miesiąc bo przecież nie potraficie utrzymać serwa dłużej niż miesiąc, przykre nie?

powyciągajcie z innych gier elementy i uważajcie się, że wasz serwer to coś co zrobiliście sami (czyt. zaje***** z innych gier)

Btw. Naid, jeżeli pliki nexanity były udostępnione, ponieważ nie potrafiliście zrobić dobrych zabezpieczeń to każdy sobie może z nich korzystać nie możesz nikomu zabronić. SAD

TOP@ serwer jest jak nic administracji serwera restynid, takie ukrywanie się nic nie da ponieważ prędzej czy później wyjdzie na jaw i jeszcze administracja owego serwa pisała, że będzie robić inny serw (przypadek?) 

Aczkolwiek, życzę wam powodzenia i mam nadzieję, że ten serw wam wypali i postoi dłużej niż wcześniejszy

POZDRAWIAM

Opublikowano

Wyjdź wraz z naidem robić kolejny syfiasty serwer na miesiąc bo przecież nie potraficie utrzymać serwa dłużej niż miesiąc, przykre nie?

powyciągajcie z innych gier elementy i uważajcie się, że wasz serwer to coś co zrobiliście sami (czyt. zaje***** z innych gier)

Btw. Naid, jeżeli pliki nexanity były udostępnione, ponieważ nie potrafiliście zrobić dobrych zabezpieczeń to każdy sobie może z nich korzystać nie możesz nikomu zabronić. SAD

TOP@ serwer jest jak nic administracji serwera restynid, takie ukrywanie się nic nie da ponieważ prędzej czy później wyjdzie na jaw i jeszcze administracja owego serwa pisała, że będzie robić inny serw (przypadek?) 

Aczkolwiek, życzę wam powodzenia i mam nadzieję, że ten serw wam wypali i postoi dłużej niż wcześniejszy

POZDRAWIAM

Zamknij pysk jak nie wiesz jak było z Nexanity.

@ Topic

Serdecznie nie polecam.

graphic.png

Opublikowano

Przecież admin napisał z dobre 5 razy że kupił te pliki, nie wiem czy jesteś tak ułomny czy tylko nie potrafisz czytać..

Nie marnuj czasu ;) To są jedynie kolejne multikonta administracji. Gracze mają swój rozum i z tego co słyszałem nie mają zamiaru popełniać drugi raz tego samego błędu. Na starcie nie będzie w GRZE więcej ludzi niż 150...

Jeszcze raz nie polecam wszystkim.

PzKVkWh.png

Opublikowano

Pamiętam ten bashpanel na nexanity <3

@topic

Skąd bronie na 65 i 75 lvl ?

Podpinam się :D

Ogólnie na serwer według mnie przesadzony w ciul.... jak będzie stał 2 tygodnie + będzie 700+ osób to może wbije.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...