Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 682
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokładnie, blokuje się klawiatura i albo się niektóre skrypty ładują w nieskończoność, albo sypią błędami pakietów. Dobrze działa w sumie tylko evadee.

Opublikowano

Hah no jeżeli używacie huynk czy c**j wie jak to się zwie to się nie dziwie. Fake BOL VIP działa ideolo ale ten plugin do Vi jest c**jowy niestety.

Reborn, MMA, Syndra, MEHAio, Evadeee i inne potrzebne rzeczy pykają ;].  Poszukajcie w necie to będziecie mieli bo nie odczytuje PW bo jest ich za dużo.

Opublikowano

Używam "fake vip bol" i skrypty, które normalnie działają na moim vipie, tutaj sypią błędami jak sprzed patchfixu 4.11.  Gdybym miał cracked evadeee to ten enforce mi koło dupy lata, ale niestety.

Opublikowano

Jak ktoś by chciał kupić to priv albo gg :49955918

Ty idioto sam błagałeś mojego kolege na pw o enforca a teraz sprzedawać chcesz? Wysyłam reporta za handel bo tępić frajerów i c**j.

W dodatku obiecałeś mu limity lajków a ani jednego mu nie dałeś żmijo cassiopeiowa #j****.

bq2gg7.jpg

Opublikowano

markoly hakerze pomurz mi na priw bo mi j****y broland zbanowal ha wu aj di 

EnforceVIP: aHR0cDovL3d3dzguemlwcHlzaGFyZS5jb20vdi84NzUyOTI0MC9maWxlLmh0bWwNCg==

Paczka ze skryptami, poradnikiem, bibliotekami.

Opublikowano

Jak to zbanował HWID? xD Co żeś zbroił? 

Opublikowano

zmień sobie mac address i volume id, pewnie zadziała ._.

Opublikowano

Jeszcze kilka postów nt. sprzedaży a udostępnię to gówno dla każdego, z pełną instrukcją i pełnym zestawem skryptów. Dostaliście coś takiego za darmo i próbujecie to opierdolić? 

Opublikowano

Jeszcze kilka postów nt. sprzedaży a udostępnię to gówno dla każdego, z pełną instrukcją i pełnym zestawem skryptów. Dostaliście coś takiego za darmo i próbujecie to opierdolić? 

Udostępnienie tego to czysty kretynizm.

Opublikowano

Sprzedawanie tym bardziej :)

Osobiście nie sprzedaję, ale znalezienie tego to naprawdę 5 minut roboty, a za głupotę się płaci.

Opublikowano

Gościu... Znikniesz w 10 sec.

Opublikowano

Osobiście nie sprzedaję, ale znalezienie tego to naprawdę 5 minut roboty, a za głupotę się płaci.

ta tylko ty jesteś znany na mpc i tobie wszystko podali na tacy a jak mi w********a jakieś gówna i evadee nie dziala i klafiatórka to c**j nikt nie pomoże 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...