Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Geniuszu, piractwo jest zabronione na MPC, w tym temacie jest link do enforca, wypierdol to.

Nie ma do downloadu tylko do filmu z enforcem, a to różnica. :)

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

• Odpowiedzi 682
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma do downloadu tylko do filmu z enforcem, a to różnica. :)

Jak jest coś potrzebnego to wypierdolą w 5 sekund z gadką że "piractwo" a jak jest spam i nic dobrego z tego nie wynika to wtedy żaden nie ruszy.Moderacja MPC..

Opublikowano

Jak jest coś potrzebnego to wypierdolą w 5 sekund z gadką że "piractwo" a jak jest spam i nic dobrego z tego nie wynika to wtedy żaden nie ruszy.Moderacja MPC..

I tak dużo ludzi pomimo tego, że wszystko jest podane w tym temacie nie wiedzą jak i skąd mieć enforca bo albo nie mają hasła albo nie wiedzą co zrobić by zmienić DNS'y...

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Jeśli macie jakieś pytania na temat bola, drophacka czy enforca to możecie pytać. Odpowiem :D

Powiedz mi ziomuś czemu co chwile nie mogę uzywać combo, skilli nawet odpalić potiona i muszę 2x F9

Opublikowano

Powiedz mi ziomuś czemu co chwile nie mogę uzywać combo, skilli nawet odpalić potiona i muszę 2x F9

Bo skrypty przestają działać, albo już przestały. 

Opublikowano

Luckeyboy89 dalej działa czy bana dostał?

nie wiem, patrzac na problemy z tego działu i moj spam na pw odpaliłem na test mma/evadee/psjinx i pare innych. o dziwo... mnie wszystko chula ;) jeden problem miałem z niedziałajacymi skillami itd o czym tutaj piszecie ale wcześniej pobrałem skadś prodiction 1.2 bo ktoś polecał wiec czemu nie... aktualke dało do 1.4 i pizda. na szczescie jestem na tyle kumaty że zanim coś zrobie/zmienie robie sobie kopie. przywróciłem moją wersje 1.1a i wszystko wróciło do normy... nie działaja wam skille kombinujcie z wersjami prodiction... co do skryptów brolafa to nie chce mi sie testować, akurat jego skryptów sa w miare cracki na necie a jeśli chodzi o ziggsa to ten od roacha jest także op...

Opublikowano

Takie rzeczy mają zerową szansę przetrwania, gdy wyjdą publicznie. Nie ma co srać, że to przez ten temat, bo na leakach i innych gównach też zaczęto o tym pisać. I tak się dziwie, że to zostało publicznie rozpowszechnione, zawsze myślałem, że takie rzeczy jak vip cracki raczej zostaną w zamkniętym kręgu z ewentualną sprzedażą za trochę grubszy hajs niż ten z bolscript.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...