Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@itq5

Ten Yasuo będzie działał osobom którzy nic nie zmieniali od momentu w którym działał im wczoraj.

Jeżeli coś zmienialiście to musicie czekać na update.

QUhIR7.png

• Odpowiedzi 682
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ziomki,
Gdzie ja mam wykonąc  akcje 'Run and Add 127.0.0.1 >>> Click Apply'?
Oraz skąd wziąść plik bol.dll w fake nie znalazlem..

Opublikowano

Laku - no i tylko tam wpisujesz w v4 plus w pliku z acrylica itd... cała instrukcje macie na yt tylko musicie wszystko zrobić, a z tego co tutaj czytam to co drugi coś pomija czegoś nie wpisze nie przerzuci nie kliknie... pewnie rejestru nie wyczyści regu nie doda i nie dziwie się że wam nie chula... 

@itq5

Ten Yasuo będzie działał osobom którzy nic nie zmieniali od momentu w którym działał im wczoraj.

Jeżeli coś zmienialiście to musicie czekać na update.

napisałeś to w taki sposób że nie kumam nic ;d no ja wczoraj na tym nie grałem, ostatni raz z tobą na customie i śmigało pięknie ;) nie zmieniałem nic no bo co mogłem zmienić? dziś wlazła aktualka i nie chula mi, aczkolwiek dostaje infa z różnych źródeł że działa niektórym. więc nie wiem w czym problem... zaaktualizowałem prodiction do 1.4 mi to nie pomogło... obecnie czekam na pake osoby której to śmiga.

Opublikowano

@itq5

Dodałem linijke '127.0.0.1 studio.botoflegends.com'  do Aryclic Hosts,i wystartowałem server 'Start Acrrylic Seviece', potem cmd-->/flushdns, pliki poprzenosiłem,rega dodałem i przy odpaleniu enforce wyskakuje error na stronie 127.0.0.1..

Opublikowano

Laku - no i tylko tam wpisujesz w v4 plus w pliku z acrylica itd... cała instrukcje macie na yt tylko musicie wszystko zrobić, a z tego co tutaj czytam to co drugi coś pomija czegoś nie wpisze nie przerzuci nie kliknie... pewnie rejestru nie wyczyści regu nie doda i nie dziwie się że wam nie chula... 

napisałeś to w taki sposób że nie kumam nic ;d no ja wczoraj na tym nie grałem, ostatni raz z tobą na customie i śmigało pięknie ;) nie zmieniałem nic no bo co mogłem zmienić? dziś wlazła aktualka i nie chula mi, aczkolwiek dostaje infa z różnych źródeł że działa niektórym. więc nie wiem w czym problem... zaaktualizowałem prodiction do 1.4 mi to nie pomogło... obecnie czekam na pake osoby której to śmiga.

Z tego co ja tu czytam to połowa stąd jest bezmózga.Dostali za frajer enforca i k***a oczywiście problemy mają same BO CIĘŻKO WEJŚC NA YOUTUBE WPISAĆ "ENFORCEVIP" I ROBIĆ WSZYSTKO TAK JAK W FILMIKU.MIałem te same błędy co wy, poradziłem sobie sam bez śmiecenia na forum i wkurwiania innych, użyjcie tych mózgów barany.Najpierw płacz żeby im dać enforca, w końcu ktoś dał to teraz płacz że im nie działa...

Opublikowano

@Cheatek a skąd mam mieć Run spudgy.reg

copy file bol.dll into bolstudio folder ? bo tego tam nie ma ._.

Wszystko jest w paczkach które tu panowie powysyłali, jakoś mi i tym co potrafią się ogarnąć chodzi.

Opublikowano

Z tego co ja tu czytam to połowa stąd jest bezmózga.Dostali za frajer enforca i k***a oczywiście problemy mają same BO CIĘŻKO WEJŚC NA YOUTUBE WPISAĆ "ENFORCEVIP" I ROBIĆ WSZYSTKO TAK JAK W FILMIKU.MIałem te same błędy co wy, poradziłem sobie sam bez śmiecenia na forum i wkurwiania innych, użyjcie tych mózgów barany.Najpierw płacz żeby im dać enforca, w końcu ktoś dał to teraz płacz że im nie działa...

Ej ej ej, to jest MPCForum. Tutaj płacz jest codziennością, brain.lua u 95% userów tu nie istnieje

@AntyWarn

Odpalać jako administrator.

Wyłączyć antywirusa.

Odinstalować Windowsa 8(.1).

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Troche pitolenia się z tym było, ale w końcu się udało :D

post-1092827-0-83672800-1404991869_thumb.png

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Ej ej ej, to jest MPCForum. Tutaj płacz jest codziennością, brain.lua u 95% userów tu nie istnieje

@AntyWarn

Odpalać jako administrator.

Wyłączyć antywirusa.

Odinstalować Windowsa 8(.1).

Działa na win 8.1 bo ja mam, wystarczy zrobić wszystko tak jak pan w filmiku xD

Opublikowano

Więc tak ja mam windows 7 i to jest info dla tych co mają problem, że niby coś z Acrylicem im wyskakuje na 127.0.0.1 po odpaleniu enforcevip.exe

640081404991996253758.jpg

Te 3 połączenia ja posiadam (c**j wie skąd) i w każdym ipv4 zrobiłem dnsy 127.0.0.1  ale myślę, że wystarczy tylko  ten od Realtek. Ja korzystałem i tak z tego DNS Jumpera.

PS Mi działa enforcevip ofc ale pokazuje, które powinniście edytować.

Opublikowano

Na tym luckyboy.reg mało co działa ...

Sprawdzalem CW, Thresha i nic nie działa.... tez tak macie ? Czy moze ja cos zle robie ?

Cw jest zbugowane, co do tresha to nie wiem;_;

Opublikowano

Na tym luckyboy.reg mało co działa ...

Sprawdzalem CW, Thresha i nic nie działa.... tez tak macie ? Czy moze ja cos zle robie ?

Thresh od Princa na żadnym mi nie działa ;] Ale ten Silent Thresh też daje radę (grałem jakoś w maju jak miałem legit vip).

Opublikowano

tresha nie ma kupionego lukerboy o ile si enie myle, co do cassio ja lece na cracku który każdy powinien sobie znaleźć bo już zrobiło się głośno o stronie z crackami... aczkolwiek nie gram jej ale sprawdzałem, działała a co do waszych problemów z odpaleniem enforce, tutaj już ja pisałem kilka razy co robić, poza mną wielu innych kolegów po fachu, a najlepsza instrukcja jest na filmie. tez jak to robiłem po raz pierwszy to mi z 2h zajeło bo chyba stop nie kliknąłem gdzies potem czegoś innego nie zrobiłem itd... musicie kombinować ;) co do problemów z klawiaturą, ograniczcie ilość skryptów. rzuciłem na forum mój folder bola i liste odpalonych skryptów, możecie z niej obecnie yasuo skreślić bo jest pojebany po update i trzeba poczekać najprawdopodniej. wracajac do klawiatur... wczoraj conajmniej 4 osoby na lolu mi pisały ze maja z tym problem każda dostała liste tego co mam odpalone i ewentualnie moją pakę. z tego co wnioskuje jakiś skrypt blokuje klawiature... nie wiem no ja tego problemu wcale nie miałem... ale znajomym już smiga

Opublikowano

tresha nie ma kupionego lukerboy o ile si enie myle, co do cassio ja lece na cracku który każdy powinien sobie znaleźć bo już zrobiło się głośno o stronie z crackami... aczkolwiek nie gram jej ale sprawdzałem, działała a co do waszych problemów z odpaleniem enforce, tutaj już ja pisałem kilka razy co robić, poza mną wielu innych kolegów po fachu, a najlepsza instrukcja jest na filmie. tez jak to robiłem po raz pierwszy to mi z 2h zajeło bo chyba stop nie kliknąłem gdzies potem czegoś innego nie zrobiłem itd... musicie kombinować ;) co do problemów z klawiaturą, ograniczcie ilość skryptów. rzuciłem na forum mój folder bola i liste odpalonych skryptów, możecie z niej obecnie yasuo skreślić bo jest pojebany po update i trzeba poczekać najprawdopodniej. wracajac do klawiatur... wczoraj conajmniej 4 osoby na lolu mi pisały ze maja z tym problem każda dostała liste tego co mam odpalone i ewentualnie moją pakę. z tego co wnioskuje jakiś skrypt blokuje klawiature... nie wiem no ja tego problemu wcale nie miałem... ale znajomym już smiga

podasz link na pw? dzieki, poza tym masz pelna skrzynke i nie da sie juz do Ciebie napisac :P

fjlw0o.jpg

Opublikowano

podasz link na pw? dzieki, poza tym masz pelna skrzynke i nie da sie juz do Ciebie napisac :P

szukaj pare stron wcześniej...

znajde za ciebie

uwaga ogłaszam. to moja paczka sprzed 2 dni i wymienie poniżej to z czego korzystam co mam właczone i co śmiga napewno. reszte sami sobie testujcie, ja 2 miesiace nie grałem w te karabiny i wiele skryptów jest sprzed 2 miechów. 

link
xxxxxxxxxxx

odpalone mam stale

load
bombsaway
marksmanmightyassistant
minimap timer
nidale the beauty...
pscait
psjinxnew
spider woman
yasuo the windwalker       obecnie nie chula (przynajmniej mnie aczkolwiek na pw mam info od paru osob ze z mojej paki odpalają i lata.
autosmite
evade 9595
fix 4.11
standalone syndra

to na stówke śmiga.

reszte testujecie sami. 
wiele skryptów których nie wymieniłem powyżej może być crackami z różnych źródeł. nie wątpie że niektóre nie śmigają albo są outdate... musicie sami sobie sprawdzić albo dograć swoje ;) nie chciało mi sie usuwac tego czego nie sprawdzałem.
paka nie zawiera enforce... tzn jakieś pliki sa ale reszte czy cały enforce musicie doszukać sobie
----------------------

co do wiadomosci mam taki spam że wiesz ;) zrobiłem troche miejsca...

Uzywasz LB czy kogoś innego ?

Edit. NO NIE EVE WYWALA BUGSPLATA ....

zakładam że sugarplumjahn

Opublikowano

szukaj pare stron wcześniej...

znajde za ciebie

uwaga ogłaszam. to moja paczka sprzed 2 dni i wymienie poniżej to z czego korzystam co mam właczone i co śmiga napewno. reszte sami sobie testujcie, ja 2 miesiace nie grałem w te karabiny i wiele skryptów jest sprzed 2 miechów. 

link
xxxxxxxxxxxxxxxxxx

odpalone mam stale

load
bombsaway
marksmanmightyassistant
minimap timer
nidale the beauty...
pscait
psjinxnew
spider woman
yasuo the windwalker       obecnie nie chula (przynajmniej mnie aczkolwiek na pw mam info od paru osob ze z mojej paki odpalają i lata.
autosmite
evade 9595
fix 4.11
standalone syndra

to na stówke śmiga.

reszte testujecie sami. 
wiele skryptów których nie wymieniłem powyżej może być crackami z różnych źródeł. nie wątpie że niektóre nie śmigają albo są outdate... musicie sami sobie sprawdzić albo dograć swoje ;) nie chciało mi sie usuwac tego czego nie sprawdzałem.
----------------------

co do wiadomosci mam taki spam że wiesz ;) zrobiłem troche miejsca...

no dzieki widzialem ten post wcześniej ale z usunietym linkiem "xxxxxxxxxx"

fjlw0o.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...