Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 682
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Restart kompa -_-

a odpalasz to przez plik "enforcevip.exe" czy innym plikiem?;/

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Opublikowano

Jeszcze dodaj z jakiego loginu korzystasz, bo pewnie zaraz będzie milion pytań o to (obstawiam lukeyboy89).

tak lukerboy, aczkolwiek w paczce nie ma enforce jest poprostu mój folder bola na którym to śmiga, enforca sobie sami znajda, albo i nie ;)

Opublikowano

Ujjj niby odpaliło mi Yasuo ale zaktualizowało i jest "not authorized user" a po 2xF9 wyjebało bugsplata. Spróbuje jeszcze raz ale dam tylko do odczytu skrypt i może pyknie.

Opublikowano

Witam, pomoże ktoś? mam taki problem: http://scr.hu/0yks/ftv25 . Był restart pc, DNS zmieniony, rutera nie resetowałem ale nie wiem czy coś to da. Prosiłbym o pomoc

Nie przeniosłeś plików enforca do folderu BoLa.

edit : ja taki error miałem, przeniosłem pliki i działało. Dziwne ale tak było #potwierdzoneinfo.

Opublikowano

Da sie właczyc enforcevip na Windows 8.1 ?

Mam taki bład :

500 - Internal Server Error

Internal Server Error

Internal error information:
std.socket.SocketOSException@std\socket.d(988): getaddrinfo error: Podczas wyszukiwania w bazie danych wystąpił nieodwracalny błąd.
----------------
0x0048F9CF
0x004030BC

Opublikowano

Da sie właczyc enforcevip na Windows 8.1 ?

Mam taki bład :

500 - Internal Server Error

Internal Server Error

Internal error information:

std.socket.SocketOSException@std\socket.d(988): getaddrinfo error: Podczas wyszukiwania w bazie danych wystąpił nieodwracalny błąd.

----------------

0x0048F9CF

0x004030BC

Da się, sam mam 8.1. Jak zrobiłeś wszystko ok to pozostał Ci restart.

Opublikowano

Dobra daje sobie spokój z Yasuo bo po 2xF9 mam bugsplata na tej paczce co była w tym temacie.  Niby działa bo pisało, że pomyślnie powiązano konto ze skryptem ale wyskoczyła aktualizacja i zaktualizowało mimo Tylko do odczytu.

Dam sobie ostatnią szansę i dam w skrypcie - update=false może to coś da.

Opublikowano

Już pierdolca dostaje z tym yasuo i zostawiam go w spokoju ;c, próbowałem wszystkiego i nadal piszczy o autoryzacji :P. Będzie musiał mi wystarczyć Dat Yasuo.

Opublikowano

zresetowałem kompa i dalej mam bład

Error! Acrylic needs to be downloaded and installed from here and the host file must this entry:

127.0.0.1        studio.botoflegends.com

You should also run `ipconfig /flushdns` afterwards. Check that you have redirected the BoL server by clicking here. 
If the link takes you to the real server, then something is not right. Try checking your DNS server settings again. Check your firewalls and proxy servers, etc.

robie wszytsko tak jak jest tam napisane ._.

Ps. Jakby ktoś mogł na pw mi wytłumaczyć byłbym wdzięczny ;x

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Opublikowano

Error! Acrylic needs to be downloaded and installed from here and the host file must this entry:

You should also run `ipconfig /flushdns` afterwards. Check that you have redirected the BoL server by clicking here. 

If the link takes you to the real server, then something is not right. Try checking your DNS server settings again. Check your firewalls and proxy servers, etc.

Tam jest taki magiczny program jak DNS Jumper i flushujesz dnsy, ustawiasz manual 127.0.0.1 i apply.

Opublikowano

You should also run `ipconfig /flushdns` afterwards. Check that you have redirected the BoL server by clicking here

To musisz w złym połączeniu lokalnym zmieniać DNS. Zmień w każdym lokalu xDD

Opublikowano

Dobra daje sobie spokój z Yasuo bo po 2xF9 mam bugsplata na tej paczce co była w tym temacie.  Niby działa bo pisało, że pomyślnie powiązano konto ze skryptem ale wyskoczyła aktualizacja i zaktualizowało mimo Tylko do odczytu.

Dam sobie ostatnią szansę i dam w skrypcie - update=false może to coś da.

to ci nic nie da, mam vipa przeglądam temat i wiele osób ma ten problem... skopiuje jedna z wypowiedzi

rOmuLow, on 10 Jul 2014 - 01:08 AM, said:snapback.png

Its giving me bugsplats

Both of you - Update to Prodiction 1.4 - exactly the onlogsend bugsplat was because of that for the last users. No Bugsplats here as well as some users I tested with. 2 of em resolved it with this 'trick'.

odpowiedź pisał QQQ mnie aktualka prodiction nie pomogła niestety aczkolwiek nie rozumiem w pełni tego co jest napisane. domyślam się że problem jest z wersją... także pozostaje być cierpliwym ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...