Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no dzieki widzialem ten post wcześniej ale z usunietym linkiem "xxxxxxxxxx"

gdzieś na wcześniejszych stronach leży skan... ale pewnie i tak usuną heheh

• Odpowiedzi 682
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemaneczko powie mi ktoś może czemu mam takie coś? Wszystkie DNS itd jest ok bo gadałem z ziomkiem któremu działa bez problemu i on także ni potrafi odpowiedzieć czemu nie działa:

88914860367779397855.png

Opublikowano

Może ktoś evadee cracked podesłać? ;p

W paczce itq5 jest evadeee ;]

A co do ssa wyżej to musisz po prostu wgrać konto.reg

Opublikowano

Ja już nie wiem zrobiłem wszytsko ajk an tym filmie -.- w IPv4 wyrzuca mi adres DNS i daje automatyczny nie wiem dlaczego może to być tego wina ze nie działa?

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Opublikowano

Siemaneczko powie mi ktoś może czemu mam takie coś? Wszystkie DNS itd jest ok bo gadałem z ziomkiem któremu działa bez problemu i on także ni potrafi odpowiedzieć czemu nie działa:

362851404993232423774.png

Użyj Fake VIP BOL

Opublikowano

po co ci cracked skoro nie dziala? gdzieś wcześniej dałem link do płatnej od wee... na enforce smiga. co do logowań kolegi wyżej... proponuje rejerst wyczyścić i dodać lukerboy reg... 

Ja już nie wiem zrobiłem wszytsko ajk an tym filmie  -.- w IPv4 wyrzuca mi adres DNS i daje automatyczny nie wiem dlaczego może to być tego wina ze nie działa?

no jak nie możesz tego zmienić to nie ruszy to oczywiste... musisz kombinować w dobrej sieciówce jesteś? ja mam niby 4 ;x neta ciagne z jednej... niektórzy widze że maja tutaj tego nawet wiecej... kombinuj 

co najmniej trzy sztuki są, jakieś crackedy i płatne pod enforce ;)
Opublikowano

@itq5 Zmeinić moge pokazuje ze zmienia itp ale jak włacze enforcevip.exe to bum bład i zmienia na automatyczny DNS

Opublikowano

Wgrałem tego luckeyboya i mimo to nadal nie idzie

Opublikowano

Ja bym poprosił o rozwiązanie ''failed to download''.

Folder bola usuniety z AppData, antywirus i firewall wyłączony.

Probowalem innych bol.dll raz bol.exe ale nadal ten sam błąd. Proszę więc o waszą pomoc :).

Opublikowano

Też macie problem ze postac nie robi combo?

ogranicz skrypty, przetestuj tylko pod postać, zaaktualizuj liby gdzies lezy moja paka combo akurat robi. 

Wgrałem tego luckeyboya i mimo to nadal nie idzie

nie wiem obejrzyj jeszcze raz instrukcje moze cos spierdoliłeś, wykasuj z rejerstru bola, dodaj raz jeszcze zrób reset pc jak nie ruszy to nie wiem... 

Opublikowano

ogranicz skrypty, przetestuj tylko pod postać, zaaktualizuj liby gdzies lezy moja paka combo akurat robi. 

nie wiem obejrzyj jeszcze raz instrukcje moze cos spierdoliłeś, wykasuj z rejerstru bola, dodaj raz jeszcze zrób reset pc jak nie ruszy to nie wiem... 

Wszystko to robiłem i nadal to samo, nie ogarniam

Opublikowano

500 - Internal Server Error

Internal Server Error

Internal error information:
std.socket.SocketOSException@std\socket.d(988): getaddrinfo error: Podczas wyszukiwania w bazie danych wystąpił nieodwracalny błąd.
----------------
0x0048F9CF
0x004030BC

Pomoże ktos ?

Opublikowano

Też macie problem ze postac nie robi combo?

Internal Server Error

std.socket.SocketOSException@std\socket.d(988): getaddrinfo error: Podczas wyszukiwania w bazie danych wystąpił nieodwracalny błąd.
----------------
0x0048F9CF
0x004030BC

Na ósemce ci się nie włączy

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Internal Server Error

----------------

0x0048F9CF

0x004030BC

Pomoże ktos ?

uruchom jako administrator albo odśwież strone.

Opublikowano

ktoś wie dlaczego isntalacja acrylic sie buguje i powtarza sie w kołko? a jak chce dac stop albo start to error

Opublikowano

niestety wszystko co wiem na temat enforce opisałem w tym temacie nie jednokrotnie... musicie kombinować, każdy z nas ktorym to śmiga miał różne problemy... co mogłem przekazać to zostało już tutaj napisane... pozostaje wam wałkować temat od początku, i kombinować. jak ja dostałem w łapy enforce od kolegi z forum to sam dochodziłem do wszystkiego tylko pytałem go w które tcp mam wpisać dnsy... akurat wystarczyło to odpalić zeby wiedzieć z wyglądu. reszte ogarniałem sam od skrytów gdzie własnie comba mi proseries nie robił po jakieś nidalki co dzid nie rzucały przez nie odpalającą sie gre przy właczonym divine awareness i różne inne problemy. 2 noce spędziłem żeby wszystko działało mi jak trzeba, pamietam jak tematy wrzucałem mma/reborn i proseries nie odpala skilli, na forum nie pomógł mi zbytnio nikt. a przynajmniej nie w stopniu w kórym by nagle coś zaczeło działać. do wszystkiego metodą prób i błędów wkurwienia i wypalenia kilku paczek fajek doszedłem do tego że obecnie wszystko mi działa. wam radze to samo. ide spać ;)

Screen nie ważny sprawa rozwiązana

napisz odrazu innym rozwiązanie twojego problemu... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...