Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 682
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nolifer cie polamie

pomocy klawiatura nie dziala 4399014049858941207172.png

Riven też mi nie działała. Ona podobno w ogóle nie działa na tym. Mi przykładowo castowała z takim opóźnieniem że cie c**j.

Opublikowano

Riven też mi nie działała. Ona podobno w ogóle nie działa na tym. Mi przykładowo castowała z takim opóźnieniem że cie c**j.

minormalnie castuje ale reszta skryptow tezklawiaturke wywala

Opublikowano

no mi evadeee nie działa i rttc ;<

Mi RTTC działa "Cracked by stefsot at HF" nie wiem jaak z oryginałem ale znajdź tego co podałem (kilka sekund google) i zadziała. Nie wiem czy czegoś w nim brakuje ale ora ładnie jak przystało na Rajza.

PS iVade > evadee

Opublikowano

Mi RTTC działa "Cracked by stefsot at HF" nie wiem jaak z oryginałem ale znajdź tego co podałem (kilka sekund google) i zadziała. Nie wiem czy czegoś w nim brakuje ale ora ładnie jak przystało na Rajza.

PS iVade > evadee

ale ja potrzebuję do ev bo tego cracka mam a z forum pisza ze nia dziala kraken 

Opublikowano

Evadeee najnowsza wersja > iVade

RTTC Oryginał na Enforce > Cracked RTTC

No wskaż co masz lepszego w tych co podałeś? Nie grałem ale wątpie, że jest różnica wielka skoro boby i tak nie trafią swoimi marnymi skillshotami.

@2xup działa kraken ale nie evadeee. Podawali gdzieś wyżej evadeee najnowsze.

Opublikowano

Evadeee > wszystkie inne skrypty pod względem % ominiętych skillshotów.

ezEvade > wszystkie inne skrypty pod względem płynności omijania.

iVade < wszystkie inne skrypty, działa tak drewniano, że to mała bania.

Opublikowano

Dobra c**j coś źle zrobiłem czy jak. Mam .reg tego typka co ma mieć Vixen Vi i nadal mam 'not authorized user' co jest?

Opublikowano
uwaga ogłaszam. to moja paczka sprzed 2 dni i wymienie poniżej to z czego korzystam co mam właczone i co śmiga napewno. reszte sami sobie testujcie, ja 2 miesiace nie grałem w te karabiny i wiele skryptów jest sprzed 2 miechów. 

link

xxxxxxxx

odpalone mam stale

load

bombsaway

marksmanmightyassistant

minimap timer

nidale the beauty...

pscait

psjinxnew

spider woman

yasuo the windwalker

autosmite

evade 9595

fix 4.11

standalone syndra

to na stówke śmiga.

reszte testujecie sami. 

wiele skryptów których nie wymieniłem powyżej może być crackami z różnych źródeł. nie wątpie że niektóre nie śmigają albo są outdate... musicie sami sobie sprawdzić albo dograć swoje ;) nie chciało mi sie usuwac tego czego nie sprawdzałem.

skanu nie daje bo ja sie na tym nie znam... w paczce jest tez enforce odrazu wgrane moje ;x

Opublikowano

uwaga ogłaszam. to moja paczka sprzed 2 dni i wymienie poniżej to z czego korzystam co mam właczone i co śmiga napewno. reszte sami sobie testujcie, ja 2 miesiace nie grałem w te karabiny i wiele skryptów jest sprzed 2 miechów. 

link
xxxxxxxxxxxxxxx

odpalone mam stale

load
bombsaway
marksmanmightyassistant
minimap timer
nidale the beauty...
pscait
psjinxnew
spider woman
yasuo the windwalker
autosmite
evade 9595
fix 4.11
standalone syndra

to na stówke śmiga.

reszte testujecie sami. 
wiele skryptów których nie wymieniłem powyżej może być crackami z różnych źródeł. nie wątpie że niektóre nie śmigają albo są outdate... musicie sami sobie sprawdzić albo dograć swoje ;) nie chciało mi sie usuwac tego czego nie sprawdzałem.

skanu nie daje bo ja sie na tym nie znam... w paczce jest tez enforce odrazu wgrane moje ;x

Jeszcze dodaj z jakiego loginu korzystasz, bo pewnie zaraz będzie milion pytań o to (obstawiam lukeyboy89).

Opublikowano

Error! Acrylic needs to be downloaded and installed from here and the host file must this entry:

127.0.0.1        studio.botoflegends.com

You should also run `ipconfig /flushdns` afterwards. Check that you have redirected the BoL server by clicking here. 
If the link takes you to the real server, then something is not right. Try checking your DNS server settings again. Check your firewalls and proxy servers, etc. monetization.gif?event=9&campaign=001545

Mam taki błąd ktoś pomoże? :)

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Opublikowano

Error! Acrylic needs to be downloaded and installed from here and the host file must this entry:

127.0.0.1        studio.botoflegends.com

You should also run `ipconfig /flushdns` afterwards. Check that you have redirected the BoL server by clicking here

If the link takes you to the real server, then something is not right. Try checking your DNS server settings again. Check your firewalls and proxy servers, etc. monetization.gif?event=9&campaign=001545

Mam taki błąd ktoś pomoże? :)

Restart kompa -_-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...