Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 682
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale to jest płatne...

za hajs matki baluj

A jak ktoś chce zaktualizowany bol.dll to niech wyłączy enforcevip w procesach i zaktualizuje BoLa.

Opublikowano

a ja plat... he. od szukania duo sa inne tematy prponuje wogle jakiś stworzyć i podwiesić bo jeden jest ale ogólny, przydalby sie dla nas odjebańców jakiś inny ;)

Ma ktoś link do jakiejś Vi prócz Vixen? Ale najlepiej standalone.

pod reborna był jakiś dobry skrypt w dziale vip... 
Opublikowano

a ja plat... he. od szukania duo sa inne tematy prponuje wogle jakiś stworzyć i podwiesić bo jeden jest ale ogólny, przydalby sie dla nas odjebańców jakiś inny ;)

pod reborna był jakiś dobry skrypt w dziale vip... 

No dobra w dziale vip ale ja vipa nie mam a ten program "All in One" mi nie działa. 

Opublikowano

wie ktoś co zrobić jezeli adres dns z 127.0.0.1 zmienia mi sie na automatyczny jak to przestawwic zeby sie nie zmieniało czy cos;/

Nie było pytania juz wiem jak obejść jak ktoś potrzebuje pomocy to moge napisac :D

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Opublikowano

fun house hwid locki mają :X

To dlatego mi Akali Fun House nie działało ;x

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Jakieś 70% skryptów z pakietami nie działa mi na enforce. Posiadacie jakiś fix? Zależy mi tylko na evadeee szczerze mówiąc i fajnie by było jakbym mógł użyć reszty swoich skryptów.

Opublikowano

Jakieś 70% skryptów z pakietami nie działa mi na enforce. Posiadacie jakiś fix? Zależy mi tylko na evadeee szczerze mówiąc i fajnie by było jakbym mógł użyć reszty swoich skryptów.

dokładnie, pakiety nie działają dobrze wiekszość skryptów przez to nie działa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...