Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 682
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sam w sobie enforce tez padl czy tylko platne skrypty?

tylko repo od freelo

jak cos chcesz pisz steam:pimbogiem, nie spamuj pw, ty.

Opublikowano

Wyjaśni mi ktoś czemu w czasie gry np. Orianną co jakieś 2 minuty nie mogę uzyc skilla ani nawet trincketa nic kompletnie

Opublikowano

Mi zadaen nie dziala . Wyskakuje na czacie ze niby jest a jak klikne shift to jest bug splat

A i jeszcze jedno. Jak wchodze do lola na czacie pojawia sie na czacie ze jest skrypt ale jak klikne shift to mi wywala lola. Aa ijeszcze jedno xD do czedgo jest lol w tej paczcne z enforce vipem ?

Ten plik wrzuć do folderu "League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases\0.0.1.47\deploy"

PS. Co z tym Yasuo - The WindWalker?

bet0qb.jpg

Opublikowano

Chodzi mi o wirusy : p

Nie pobieraj, ma same wirusy, ktoś już na MPC pisał, że mu zaczęło wywalać system i musiał robić formata bo komputer uruchamiał mu się tylko w trybie awaryjnym.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Nie pobieraj, ma same wirusy, ktoś już na MPC pisał, że mu zaczęło wywalać system i musiał robić formata bo komputer uruchamiał mu się tylko w trybie awaryjnym.

Dzieki. Tyle ze innego ciezej znalesc ;p
Opublikowano

No i super ! Dzięki temu tematowi już skrypty z enforce nie działają :) No i tak w enforce nie ma wirusów, zależy jaki pobrałeś. Wszystko normalnie działa i masz vipa ale nie możesz używać VIP skryptów bo zostało to naprawione. Między innymi dzięki temu tematowi... Więc brawo dla wszystkich..

Opublikowano

Siemaneczko, powiedzcie mi proszę czemu co chwile np. na Oriannie nie mogę machać skillami, flashować a nawet uzywac potiona, nie działa także combo itp wiecie o co chodzi ziomeczki ?

Opublikowano

Mniej spamu na temat rzeczy nie związanych z EnforceVIP.

PLS niech jakiś mod wywali ten rak temat ;_; Potem c**j będzie z BoLowania za frei,a mama piniondza ni da ;//

Nikt nie będzie wyrzucać tematu tylko po to abyś mógł sobie używać BoLa za free...

Opublikowano

Mniej spamu na temat rzeczy nie związanych z EnforceVIP.

Nikt nie będzie wyrzucać tematu tylko po to abyś mógł sobie używać BoLa za free...

Geniuszu, piractwo jest zabronione na MPC, w tym temacie jest link do enforca, wypierdol to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...