Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 682
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nigdy

pomocy k***a co zrobic z ta pierdolona klawiaturka

wierz co

ja pykalem sobie meczyka decha z mafi i staty 0/5 bo lagi w chuja a psdecha nie dzialala ;ccccc

cierpie tak jak ty :cccc

Hasaki - The windwalker - na każdym userze wypieprza mi unathorized :( plaz halp.

KURWA MAC

morze regi masz na inna wersje systemu sprawdz

na Spugy napewno nie :D

enforce dziala na windows 8.1??

nie kurwa nie dziala

Dodany obrazek

Jak ten error naprawić? Dotyczy on tego programu ze skryptami. Pobierałem z huyk jak i z botoflegends.

Hyunk ssie
Opublikowano

wierz co

ja pykalem sobie meczyka decha z mafi i staty 0/5 bo lagi w c**ja a psdecha nie dzialala ;ccccc

K***A MAC

nie kurwa nie dziala

Hyunk ssie

c**j, że ssie. Ja mam ten program też z Bot of legends i ten sam error. W temacie kilka osób też miało ten error i autor nie wiedział o co chodzi.

Da ktoś Vixen Vi? xD

Pasjonat
Opublikowano

Jak wam klawiatura nie działa to wgrajcie Prodiction 1.2, nie to 1.4 i ustawcie tylko do odczytu w nim żeby sie nie updatował.

Ktoś to już pisał w którymś temacie.

:)
Opublikowano

wierz co

ja pykalem sobie meczyka decha z mafi i staty 0/5 bo lagi w chuja a psdecha nie dzialala ;ccccc

K***A MAC

nie kurwa nie dziala

Hyunk ssie

ps decha śmiga aż miło ;) oczywiście paid nowa + mma. jak ci nie smiga, to pogrzeb z libach prodiction, ja mam 1.1a nie twierdze że na wyższych nie śmiga. no i ogranicz sobie skrypty bo o ile sie nie myle to coś może blokować... z tego co jest jeszcze u mnie to mam fixa do 4.11 nie wiem po co i czy jeszcze potrzebny ale mam on. no i ew liby od ps. .. pamietam że też miałem problem że ps mi skilli nie puszczało itd. zmieniłem liby na jakieś od Morenessa w jego temacie i śmiga elagancko. 

Opublikowano

no ale jak hce plo series dla niby prosuw? :((((

Odpalaj te fix.lua, (load).lua i swoje skrypty ale nie przesadzaj. I tak jak pisał kolega wyżej - prodiciton 1.2 lub 1.1a tylko do odczytu.

Da ktoś Vixen Vi czy nikt nie ma? xD

Opublikowano

Jak wam klawiatura nie działa to wgrajcie Prodiction 1.2, nie to 1.4 i ustawcie tylko do odczytu w nim żeby sie nie updatował.

Ktoś to już pisał w którymś temacie.

nic nie daje

Opublikowano

http://weee.ru/evadeee/dl/Evadeee.lua   domyslam sie ze tego szukacie 

dałem wam już rozwiązanie nie działajacych skilli itd. fix do 4.11 zostawiam w code 

sprawdzcie sobie w bolu on load/fix/evadee/mma/ps.    prodiction wg uznania na 1.1a u mnie chula oll. reszte skryptów dołaczajcie do tego co wam wymieniłem, możliwe że coś blokuje... 

LoadVIPScript('VjUjKAJMMjdwT015VOpbQ0pGMzN0S0V5TXlWSFJIMzN0TUU5TRxWSVBGc7P0VEX5TXtWSVBIMDN0Sxo+TX1cSVBMRFYRLwAYORwkSVFMMzN1S0V5TnlWSVNMOj90S0W/TTlWTxEMM3X1C0X5THlXFNFMMrN1y0W9THlWSVJMMy51y0ekzXlWlBDMMyx0y0V6TXlWTVdMMzMVODYcPw1WTVVMMzMYJCQdTX1bSVBMcVIHLnNNCRw1JjQpMzN0S0V4TXlWSVBMMzN0S0V5TXlWSVBMMzN0SkV5TXhWSVBMMzN0S0V5TXlWSVBMMw==8A09C216FE9B42101D7EE476E3C4AB3E')
weedEater(_ENV, '4.11_PatchFix', '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')
Opublikowano

mam rega i zaraz ide rozpierdalac rankeda a co? ;P

Rega do Vixen Vi to też mam ale chodzi mi o skrypt, który wkleję do Custom scripts xD. Podasz mój nieznajomy przyjacielu pewnie Kasha? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...