Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 682
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mi nic nie smiga bo nie chca zebym lige pretendenta wbil na euw???????

dziala all na 1.1a dzienkuje wam kohani

gra ktos normala na nordiku ???? na moim pro koncie gold 2??

numer konta wyśle później

Opublikowano

up ja kieruje sie zasada że jak coś mi śmiga elegancko, to nie zmieniam tego na nowsze itd... na 1.1a chula mi ładnie zmieniać mi si enie chce... to podobnie jak moje carrowanie sie kayle od pół roku 90% osób leciała na rebornach/mma plus skrypt avy czy jakiś inny a ja leciałem na skrypcie pod sac revamped bo był wystarczająco dobry i wciąż na nim śmigam nie mogąc się przekonać do nowszych ;) 

Opublikowano

to sprawdź może czy nie spierdoliłeś czegoś z filmu niestety albo na szczęście ja tego błędu nie miałem ani nikt z mojej grupy bolowców więc nic innego nie doradze..

Opublikowano

Czemu na enforce jakzałduje sie Prodiction.lua to pisze że załadowano darmową wersje?

bo jesteś cebulą i nie umiesz nawet dobrze nicku dać

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

up

synu, myśmy legalnie składke robili po 50cenciaków w 20 żeby być fair i to kupić. oczywiście na spółę ;)

dlatego my legit enforce vip op bogactwo poland $$$$ wy cebule to chyba proste ;)

Opublikowano

jak mozesz wyzywac ludzi od cebulakow grajac na enforce vipie ty k***a przygłupie XDDDDD?

Miałem właśnie to napisać. Jak ktoś chciał by mi pomóc to poproszę o PW

edit: Już sobie poradziłem

Opublikowano

spokojnie igorku z platyny piątki nie chcialem cie urazic gimnazjalisto

jeśli przewijasz do mnie to itq5 nie ma nic wspólnego z imieniem igor to raz. dwa, w gimnazjum to ja bylem jakieś 10lat temu chyba obecnie mam 23 także troche upłynęło. po trzecie nie z p5 a p3, wcześniej p1 jednak 2 miesiące w delegacji bez lola zrobiło robote i trzeba n adrabiać ;)

Opublikowano

spokojnie igorku z platyny piątki nie chcialem cie urazic gimnazjalisto

i c**j Ci do tego kim jestem. Ci ludzie to zwykłe cebule i leaki które nie umieją niczego same znaleźć i osiągnąć. Ja sobie poradziłem, osiągnąłem co chciałem i mam to w dupie. Kapa. Cebulse

pimp mój miszcz :x

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

jeśli przewijasz do mnie to itq5 nie ma nic wspólnego z imieniem igor to raz. dwa, w gimnazjum to ja bylem jakieś 10lat temu chyba obecnie mam 23 także troche upłynęło. po trzecie nie z p5 a p3, wcześniej p1 jednak 2 miesiące w delegacji bez lola zrobiło robote i trzeba n adrabiać ;)

pegas ty idioto xD

Opublikowano

pegas ty idioto xD

mam na imię igor i mam platynę 5 no k***a miałem prawo sądzić że to do mnie XDDDDDD ja Cię bardzo przepraszam

2ivh0ly.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...