Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExodusMu. Ver: S4E2. Exp: 500. Drop: 30% - Zapraszamy

Dudwik95

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na pewno nie na VIP 0 online, bo tam ciągle siedzi po 10 graczy, przed chwilą sam tam byłem i expiłem z innymi z mojej gildii ;)

Więc proszę Cię nie mów mi :D

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Ojj tak wszyscy, czekaja na CS :) mam nadzieje że uda wam się to zrobić wszystko. Mimo to dobrze by było ściągnąć jeszcze więcej graczy na serw

Opublikowano

też chciałbym zobaczyć więcej graczy, dziś mija 14 dni odkąd serwer jest online, w sobotę prawdopodobnie odbędzie się cs zapraszam wszystkich, link do Clienta na www odświeżony 

Opublikowano

Serwer naprawdę fajny :)  , zapraszam :)

tylko tych ludzi niema i to tak zniechęca niema rywalizacji dużej . ; (  ..

Zapraszam . : )

życze udanej zabawy na CS !  i wygranego zamku : )

Kappa

Opublikowano

Ludzi póki co mało jest to prawda. Wszystkie DC na serwerze  to po prostu były resety gs'a. ;3 Więc nie ma co się martwic. Atmosfera na serwerze i TS'ie bardzo mi się podoba. Troszkę szkoda że już ludzie mają takie wysokie RR ale jednak da się ich nadgonic jak nie i przegonic. Chciałbym dodac że ostatnio został wgrany nowy anty hack i już nei ma problemów z DC'kami. Dodatkowo w weekend startuje CS i wszyscy mają szanse wygrac ob nie ma jakoś zbytnio przeważającej gildi więc zapraszam! 

34tbjes.png

Opublikowano

Tak jest już wszystkie błędy zostały zażegnane i serwer leci pełną parą, tylko wciąż brakuje ludzi :( Idą na jakieś zwykłe serwry założone na PC w domu u kogoś, któe postoją kilka tyg. Echh szkoda bo tu sie Admini namęczyli, a ludzie nie wbijają.

Opublikowano

Kolejna edycja Exodus, na ktorej GMowie beda pomagac CENSOROM ^^? Pozdrawiam Zuko i jego kolegow z TSa, ktorym dawal wygrywac eventy w chowanego i buffowal ich na starcie ^^.
Toxic z takimi ukladami wsrod GMow daleko nie zajedziesz, ale coz, powodzenia. Moze komus sie nie znudzilo jeszcze expienie 24/7 na vulcanusie i wibjanie GR po to, zeby wybrac jakis crapowy item ^^.

Opublikowano

Kolejna edycja Exodus, na ktorej GMowie beda pomagac CENSOROM ^^? Pozdrawiam Zuko i jego kolegow z TSa, ktorym dawal wygrywac eventy w chowanego i buffowal ich na starcie ^^.

Toxic z takimi ukladami wsrod GMow daleko nie zajedziesz, ale coz, powodzenia. Moze komus sie nie znudzilo jeszcze expienie 24/7 na vulcanusie i wibjanie GR po to, zeby wybrac jakis crapowy item ^^.

Toxic juz nie jest adminem :)

Opublikowano

śmieszny jesteś człowieku 

Toxic juz nie jest adminem :)

kto ci tak powiedział ?

Opublikowano

Zamiast zostac na s4 tylko wprowadzic mniejszy exp np 200 / 300 exp +  Dobre zabezpieczenia...  Zrobic dostęp do Wingów 3lvl-a, dodac możliwość co 10-15rr wbicia 1 opcji dowolnej do itemku wybranego przez gracza ( Mile widziana możliwosc samemy wbijania takich opcji na ww ).

Taki serwer szybko sie rozkreca:)

A tak to postawidz 2 edycje chyba s7 Exp Big ( Typowy PvP ) a takich serwerów jest dużo ( zagraniczne ) Max staty w tydz i co dalej?:)

Pozdrawiam Elita 97jv

Opublikowano

Zamiast zostac na s4 tylko wprowadzic mniejszy exp np 200 / 300 exp +  Dobre zabezpieczenia...  Zrobic dostęp do Wingów 3lvl-a, dodac możliwość co 10-15rr wbicia 1 opcji dowolnej do itemku wybranego przez gracza ( Mile widziana możliwosc samemy wbijania takich opcji na ww ).

Taki serwer szybko sie rozkreca:)

A tak to postawidz 2 edycje chyba s7 Exp Big ( Typowy PvP ) a takich serwerów jest dużo ( zagraniczne ) Max staty w tydz i co dalej? :)

Pozdrawiam Elita 97jv

Tzw. Pierdolamento

Opublikowano

2edycja powiadacie ?

znow to samo będzie czy cos zmieniacie ?

bo na poprzedniej jak pamiętam zbyt ludzi to  to nie było ; )

a po 4-5 resach , robilo się już nudno :)

Kappa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...