Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExodusMu. Ver: S4E2. Exp: 500. Drop: 30% - Zapraszamy

Dudwik95

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

29 online

Zapraszam :)

Bardzo prosze o zbanowanie tego gracza  , najlepiej ban na IP ;]

"Shiv3R"  = smyly

dzieki :)

Za co? :)

Opublikowano

Wiec tak .

Zrobili porządek z "prohackierami" ^, wszystko wróciło do normy , atmosfera przyzwoita, gra sie przyjemnie.

Zapraszam an serwerek :)

Opublikowano

Gra się bardzo przyjemnie, praktycznie każde spoty mają jakieś PT, gildie mamy już 3 nie licząc administracyjnej, gdzie jest bardzo miła atmosfera.

Administracja jest codziennie i pozbywa się nieprzyjemnych graczy. 

Zapraszam do wspólnej gry ;)

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Już 3-4 serwer robicie w miesiąc . ludzie oni chcą sobie nadrobić kase za wchodzenie na forum . :)

Dla mnie serwer znów postoj 4-5 dni i lipa i inna nazwa będzie 

Strzałeczka 

Opublikowano

Już 3-4 serwer robicie w miesiąc . ludzie oni chcą sobie nadrobić kase za wchodzenie na forum . :)

Strzałeczka 

No to ja znów wejde :]

Strzałeczka ^^

Komuś tu żal d.. ściska ?

Opublikowano

Strzałeczka 

Śmiem się nie zgodzić, serwer stoi już dobre 3 dni i nie ma żadnego żalu, ani od strony graczy do administracji czy też błędów w grze, oczywiście są sugestie jak ulepszyć dobrze serwer i są one na bieżąco realizowane. Dlatego twój komentarz jest na bardzo niskim poziomie, bo kierujesz się tym co było, a nie tym co jest :)

k4L2ZMS.png

Opublikowano

@kocioas3 nigdy na tym serwerze nie byłeś, a najwięcej się odzywasz. Jak dla mnie to forum może nie być, lecz jest to forum dla graczy serwera, a jeżeli się nie znasz to proszę Cię, PRZESTAŃ PIERD**IC takie idiotyzmy, takimi właśnie komentarzami pokazujesz swój iloraz inteligencji wynoszący 0. Pozdrawiam i Zapraszam do gry :)

Opublikowano

no kur** ludziska wbijać .. 

Musimy sie przebic przez te 40online :)   , bo poki co jest max 20-35 on :( ..

Zapraszam . !

I śmiem stwierdzić, że więcej nie będzie :) Pzdr.

Opublikowano

Kobcon może i na tej edycji nie, ale na następnych pewnie się zwiększy, czego wszyscy byśmy bardziej chcieli :)

Opublikowano

Kobcon może i na tej edycji nie, ale na następnych pewnie się zwiększy, czego wszyscy byśmy bardziej chcieli :)

Hm... Dopiero co odpaliliście tę edycję, a już zapowiedź kolejnej? ^^ No tak, w sumie ostatnie 2 niezbyt pykły :pp

Bez urazy, tylko się trochę czepiam.

Chwilkę pograłem, jest całkiem ok :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Hm... Dopiero co odpaliliście tę edycję, a już zapowiedź kolejnej? ^^ No tak, w sumie ostatnie 2 niezbyt pykły :pp

Bez urazy, tylko się trochę czepiam.

Chwilkę pograłem, jest całkiem ok :)

Pozdrawiam

Może pint źle to ujął, aktualne kilka dni 'żywotności' serwera, były dla nas ogromnym testem, czy w ogóle gracze się nim zainteresują, nie wszystko było dopracowane, nie było wszystko perfekcyjnie. Aktualnie pracujemy nad weekendowym eventem oraz coś ekstra co zadowoli nie tylko graczy co są już na serwerze, ale także tych co przybędą. Od następnego tygodnia odpalimy oficjalnie CastSiege, żeby gildie, które rosną w siłę, mogły ze sobą zawalczyć :)

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Zadna zapowiedz, tylko piszę, że "na następnych edycjach" liczymy na więcej online :). Ta edycja będzie do ostatniego gracza Online. Pozdrawiam i zapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...