Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExodusMu. Ver: S4E2. Exp: 500. Drop: 30% - Zapraszamy

Dudwik95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

haha.. serwer bardzo fajny :)

polecam ; ] , wkurwiłem się bo spaliłem wingi 2lvle Summ + 9 + l + ignore na + 10 ... hahaa :D

tak to jest jak dają ci dłoń a ty chcesz całą rękę ... :D

pzdr

Zapraszam na serwer :)

xdd

Zauwazyłem ze coraz wiecej nowych graczy :)

pozdrawiam Dekiel ^-^

Kappa

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na razie borykamy się z problemem, który dotknął naszą stronę, prosimy o cierpliwość ;)

jakim problemem ?? przecież strona ciągle działa .. :)

Opublikowano

Nie polecam, szkoda czasu tu wbijać, to jest nie normalne co się dzieje na serwerze ciągle dc admin nie ma pojecia kompletnego o stawianiu serwerach Zuko rozdaje itemy i buffy to JEST NIE NORMALNE !!!!!!!!

Podobno jaki zajebisty AH a wszystko działa kazdy cheat...

Opublikowano

Bypass: xxx (Pobieramy, całą zawartość dajemy do folderu z grą i odpalamy przez origmain.exe.exe

Skan:  xxx

Wiedziałem, ze bypass to będzie tylko kwestia czasu... Haha

Widzę, że szyfrowanie/autoryzacja została włączona w mainie na poziomie HARD

Pzdr dla administracji...

Opublikowano

Wiedziałem, ze bypass to będzie tylko kwestia czasu... Haha

Widzę, że szyfrowanie/autoryzacja została włączona w mainie na poziomie HARD

Pzdr dla administracji...

:P

Opublikowano

Smily jednak jesteś większym pajacem niż myslałem :) Pozdro dla Ciebie szujo sprzedajna ! z fartem, jebal Cie pies :*

Opublikowano

Nie polecam, szkoda czasu tu wbijać, to jest nie normalne co się dzieje na serwerze ciągle dc admin nie ma pojecia kompletnego o stawianiu serwerach Zuko rozdaje itemy i buffy to JEST NIE NORMALNE !!!!!!!!

Rafał fajny wierszyk pajacu jeden, jesteś największym frajerem jakiego spotkałem

Opublikowano

Ale chłopie głupoty gadasz :) Były problemy z jednym gościem, ale juz dawno sie go pozbyli i teraz koleś kwiczy :) A zuko wcale nie pomaga, ani sie nie wtrąca, chyba ze musi :P

Opublikowano

Smily jednak jesteś większym pajacem niż myslałem :) Pozdro dla Ciebie szujo sprzedajna ! z fartem, jebal Cie pies :*

ładne słownictwo... Nawet tak na ApoMu nie było, tam byla wieksza kultura ;)

;)

Oto Admin Toxic, nie ograrniety czlowiek, szuka głupich co mu serwer postawi ;)

Opublikowano

ładne słownictwo... Nawet tak na ApoMu nie było, tam byla wieksza kultura ;)

;)

Oto Admin Toxic, nie ograrniety czlowiek, szuka głupich co mu serwer postawi ;)

Smily(Rafale) no raczej nie szukam nikogo, tylko Ty admina nie dostałeś i płaczesz jak małe dziecko ;) podszywasz się pod inne nicki i tak dalej, jak dla mnie to jesteś zwykły śmieć. Pozdro i z fartem ! :)

Opublikowano

Smily(Rafale) no raczej nie szukam nikogo, tylko Ty admina nie dostałeś i płaczesz jak małe dziecko ;) podszywasz się pod inne nicki i tak dalej, jak dla mnie to jesteś zwykły śmieć. Pozdro i z fartem ! :)

Toxic(Sebastianie) no raczej jakbyś mi dopłacał to nei chcial bym mieć Tu GM ani Admina ;) Pozdro :)

Opublikowano

miałeś admina bo płakałeś, ale okazałeś się większym pajacem niz myslałem więc go nie masz, konta masz poblokowane, ale widze ciągle nowe robisz, i ip zmieniasz przez proxy, ale nie martw się każde Twoje IP zablokuje.

Opublikowano

miałeś admina bo płakałeś, ale okazałeś się większym pajacem niz myslałem więc go nie masz, konta masz poblokowane, ale widze ciągle nowe robisz, i ip zmieniasz przez proxy, ale nie martw się każde Twoje IP zablokuje.

Nie bede z Tobą rozmawiał, choć jedno IP zablokuj na serwerze moje to uwierze ze "coś umiesz"

PS. Sam mi zaproponowales GM ;)

Opublikowano

Ja piernicze jaki serwer... na www 40 online niby, a w grze 20 /online,  Ciekawe <myśli> ^^

To była kwestia czasu że udostępnili bypassa na forum z hackami iha.....pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...